facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angel Fashion Boutique

Info

Angel Fashion heeft kleding,schoenen & accessoires voor jong en oud! Vanaf maat 34 tot 44/46! � Een gezellige boutique waar de koffie altijd klaar staat! �

Geschiedenis

Angel Fashion is een leuke boutique dat zeker met de mode mee gaat.
Wij verkopen te gekke gekken merken voor jong en oud.
U kunt hier slagen van maat XS tot XXXL!



"Gedreven door de passie voor mode ben ik in Augustus 2017 mijn eigen bedrijf gestart genaamd ANGEL FASHION BOUTIQUE. Wekelijks ga ik op pad om voor jullie, om de allerleukste musthaves van dit moment te scoren. Angel Fashion Boutique scoort haar hot items in de grootste mode steden van Europa.Angel fashion boutique store BodegravenSinds 25 augustus 2017 is Angel fashion boutique te bezoeken op de Prins Hendrikstraat in Bodegraven. Wij verwelkomen jullie graag in onze boutique en geven daarbij graag passend kleding- en schoenenadvies."
Adres: Prins Hendrikstraat 2D, 2411CT Bodegraven
Telefoonnummer: 0172533195
ln.euqituobnoihsaflegna@ofni
Stad: Bodegraven
Route: Prins Hendrikstraat 2D
Postcode: 2411CT



op zoek naar gerelateerd: angel fashion 00, fabluxe fashion boutique, fashion boutique online, fashion boutique goes, fashion boutique rotterdam, boutique fashion lisse, fashion boutique webshop, kleding boutique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IFY IFY 21 meter Super winkel, vriendelijk personeel, bijzonder klantgericht! Ik haal hier al zes jaar...
Van Keeken Schoenen Bodegraven Van Keeken Schoenen Bodegraven 138 meter Deskundig advies dus prima geslaagd.
Goedhart Motoren Goedhart Motoren 2 km Lieve Manon, dank je hartelijk voor jouw service. Ondanks dat het sluitingstijd was h...
Recensies
Ik heb hier dure schoenen gekocht die na een week al stuk gingen. Bellen en mailen heeft geen zin want ze laten niks horen of nemen niet op. Als ze dan wel opnemen krijg je te horen dat het je eigen schuld is of wimpelen ze je af. Kortom: slechte klantenservice en slechte kwaliteit producten! Ik raad deze winkel af.
Geweldige winkel! Koop er regelmatig en nog nooit klachten gehad, heel fijn personeel die je goed helpen. Begrijp de reacties hier boven eerlijk gezegd echt niet, 1 keer een probleempje gehad met een broek, gebeld en keurig opgelost! Dus wat mij betreft top winkel en ga zo door!!
Een top boutique! Vriendelijk personeel en ik word altijd goed geholpen. Bij schade aan een aankoop altijd in staat om een oplossing te vinden! Altijd leuke trendy kleding en leuke acties/win acties. Voor service, prijs, klantvriendelijkheid en trendy kleding krijgt deze winkel van mij de volledige 5 sterren!
Klantenservice reageert niet, ik heb een duur product gekocht dat snel stuk ging. Ik heb meerdere keren contact op proberen te nemen via de mail en de telefoon en krijg geen gehoor.
Heerlijke winkel met super vriendelijk personeel! Ook de website is super makkelijk winkelen, snelle bezorging! Echt een aanwinst in Bodegraven!
Super leuke winkel!! Altijd super vriendelijk en lief. Top service! Ik weet waar ik voortaan ga shoppen!
Super Boutique! Wekelijks komen wij even langs om te kijken en er hangt ALTIJD wel weer wat leuks, daarnaast super leuke meid en altijd een VIP behandeling!
Mijn mail word genegeerd en telefonisch word ik niet geholpen.
Slechte klantenservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid