facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anfors Imperial

Anfors Imperial

Info

Anfors Imperial importeert kwaliteitswijnen uit Duitsland, Frankrijk, Hongarij, Italië, Oostenrijk en Spanje, die zij levert aan (de top van) de Nederlandse horeca en consumenten.

Geschiedenis

Een droom. Wijnhandelaar worden. Verblijven in landen waar wijn een belangrijke rol binnen de cultuur vervult. Waar het klimaat gunstig is om al dat moet groeien voldoende kans te geven. Waar aandacht voor eten logisch en continu is. Met de warmte en gastvrijheid die de Méditerranée kenmerken.

Een jonge vent. Een gedreven horecaman met voorliefde voor Italië – zijn 'primo amore' – volgt zijn hart. In 2001 verkoopt hij zijn huis, zegt zijn baan op en vertrekt naar Italië, waar hij zich settelt in Rome. Als sommelier werkt hij in de plaatselijke horeca. Hij maakt zich de hoog ontwikkelde culinaire cultuur eigen, spreekt en schrijft de taal en leert vooral over wijn. En de oneindige diversiteit daarvan.

Een bedrijf. Het geluk volgt de moed. 'AN(imum) FOR(tuna) S(equitur)'. In twee jaar bouwt Hans een bijzonder en specifiek Italiaans assortiment op. Anfors brengt dit assortiment in 2003 naar Nederlandse horeca en wordt gewaardeerd. Anfors groeit maar verliest nooit de focus op kwaliteit en de mens.

Een uitbreiding. Ondernemend als hij is, ziet Hans dat de mediterrane wijnwereld enorm veel te bieden heeft. In 2009 zet hij een volgende stap en verwelkomt Marcel van Twist, specialist op het gebied van Spaanse wijnen. Met zijn kennis doet Marcel in Spanje wat Hans in Italië realiseert. Oog voor de parels in de markt, kwaliteit en exclusiviteit.

Een team. Along the way versterken meer mensen het team. Gommaar vertegenwoordigt Anfors binnen nieuwe markten, Yvonne en Sylvia richten zich op de communicatie en PR.

Een wens. Dit team wil meer en meer mensen laten kennismaken met bijzondere wijnen. Wijn met een uitgesproken karakter, van hoge kwaliteit en altijd met een eigen verhaal. En met alle respect en waardering voor de mensen die het maken, kopen en er zelf of anderen van laten genieten.

Hans Bijvoets, Marcel van Twist, Gommaar Theeuwes, Yvonne de Zeeuw en Sylvia Verboon



"Anfors Imperial is een wijnimporteur met wijnen uit ‘klassiek Europa’. Binnen onze zoektocht focussen wij op het vinden van karaktervolle wijnen van veelal kleinschalige familiebedrijven, in bekende en minder bekende appellaties en van bekende en minder bekende druiven. Het resultaat is een zeer breed en diep aanbod met meer dan 750 wijnen van ruim 130 wijnhuizen binnen alle prijsklassen."
Adres: Brede Hilledijk 281, ma/vr Rotterdam
Telefoonnummer: +31 108430696
Stad: Rotterdam
Route: Brede Hilledijk 281
Postcode: ma/vr


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALTA VIA ALTA VIA 2 km Voor Oud & Nieuw wilde ik graag bijzondere bubbels hebben. Het verhaal over de in...
Two—Spirits Gin Two—Spirits Gin 3 km A retreat for togetherness
Agency Wines&Bubbles Agency Wines&Bubbles 3 km Over ons Wij zijn Agency Wines & Bubbles, en onze filosofie is simpel. Het creëren v...
Blije Wijnen Blije Wijnen 4 km Lekkere wijnen, maar wel echt kleine glaasjes voor veel geld =/
Cok Verkleij Cok Verkleij 5 km bekend van het groene doosje. een leuk lekker vers lunch pakketje in een groen doosje...
GrapeKeeper GrapeKeeper 6 km Your very own sustainable vineyard. The most valuable wine, no one else can buy!
Grapedistrict Grapedistrict 6 km Super lekkere wijnen voor een goede prijs. Heb nu al twee keer een bestelling gedaan....
Clavis Wijnimport Zuid-Holland Clavis Wijnimport Zuid-Holland 7 km Verstaan hun vak als geen ander. Pure kwaliteit en kennis.
Flesje Prosecco Flesje Prosecco 10 km http://www.flesjeprosecco.nl
Gall & Gall Maltaplein, Nesselande Rotterdam Gall & Gall Maltaplein, Nesselande Rotterdam 11 km Gall & Gall Maltaplein Nesselande: klantvriendelijk & behulpzaam personeel, online af...
Recensies
super assortiment zeer professioneel en kundig personeel, dit bedrijf verdient 6 sterren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid