facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anemos

Anemos

Info

Welkom bij Grieks restaurant Anemos, de Griekse parel van het Gooimeer en het restaurant met een sfeervolle en warme ambiance.
Nieuwe eigenaar sinds 2016!

Adres: Zomerkade 164, 1273 SR Huizen
Telefoonnummer: 0355253248
Stad: Huizen
Route: Zomerkade 164
Postcode: 1273 SR



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Huizen, Visrestaurant Huizen, Borrelen in Huizen, Vie Huizen, Pizzeria Huizen, Paasbrunch Huizen, Café Huizen, Sushi Huizen
Recensies
Heb laatst bij ANEMOS gegeten. En het was heerlijk!!! Alles was goed verzorgd en de bediening was heel vriendelijk. Kortom een aanrader voor een gezellig avondje uit eten.
Met z'n allen Griekse tapas heerlijk. Goede en vriendelijke bediening
Top gegeten.. beste Griekse restaurant in het Gooi
Dit restaurant probeert in deze tijden zo veel mogelijk klanten binnen te krijgen. Ze liegen er op los. Reserveer je met een groep op het buitenterras en je komt daar aan , dan wordt er gezegd dat zoiets nooit mogelijk is. Dan moesten we binnen zitten zonder fan of airco. Erg warm en benauwd dus. De drankjes waren lauw en we moesten bijna 1.5 uur wachten op het hoofdgerecht. De bediening was chagrijnig en ze kwamen nooit even langs of het heeft gesmaakt of nog een drankje opnemen. Ook bedankt en tot ziens zeggen zoals het hoort was er niet bij. Wij komen hier in ieder geval nooit meer.
Heerlijk gegeten bij deze Griek. Bediening was zeer vriendelijk ook al was het even druk. Het vlees was goed en de wijn lekker. Wat mij betreft één aanbeveling: bij de souflaki mix zat een champignon roomsaus. Die deed eigenlijk afbreuk aan het vlees. Ik zou hem voortaan serveren met tzatziki
Heerlijk gegeten bij Anemos. Bediening was zeer vriendelijk en kwam om de zoveel tijd onze wijn glas vullen. Het vlees was goed en goed gebakken. Voor mijn kinderen was er ook genoeg keus in eten. Ga zo door toppers!
Kwaliteit is ok voor de prijs die je er voor betaalt. Beiden zijn redelijk. Bediening heel vriendelijk en correct maar enigszins rommelig. Ik had de rekening al gevraagd aan één dame toen een ander kwam vragen of we de dessertkaart nog wilden zien. Eten is wel vrij zout, ik heb een flinke nadorst nu.
Het was geen echt Grieks eten vonden wij en de kok denken wij geen Griek en sowieso niet iemand met passie voor Grieks eten. We hebben veelvuldig in Griekenland gegeten dus we zijn verwend, maar weten ook wel waar we het over hebben, dit smaakte naar in de magnetron opgewarmde kant en klare happen. Het was lauw, niet mooi gepresenteerd en niet echt smaakvol. De bediening was prima maar jammer de bammer dat mensen op deze manier t echte lekkere Griekse eten niet leren kennen.
Een kwartier gewacht voordat we een menu kregen en gevraagd werd of we wat te drinken wilden. Een half uur gewacht op het voorgerecht. Daarna drie kwartier moeten wachten op het hoofdgerecht. Toen zijn we maar naar huis gegaan. Er werd de eerste keer netjes excuses aangeboden en daarna werd er gewoon niet meer op ons gelet. We hebben mensen zien komen en gaan inde tijd dat wij moesten wachten. Qua voorgerecht, inktvis was te lang gegaard en daardoor net elastiek. Frituurvet kon je ook proeven, qua kruiden was het prima. Courgette balletjes smaakten ook meer naar frituur dan courgette. Tzatziki was wel erg lekker en de filodeeg met spinazie en feta was prima.
Beste restaurant van Huizen!!! Een must als je als tourist op bezoek bent, maar ook voor de locals. Echte Griekse family met echte griekse gerechten. Gezellige en stijlvolle inrichting van het restaurant, groot terras, lieve mensen, en het belangrijkste: zalig eten. Ik kom er regelmatig, ergens anders eten we niet meer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid