facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anemoon Verloskundigenpraktijk

Anemoon Verloskundigenpraktijk

Info

Praktijk voor verloskunde, echoscopie, kinderwens en anti-conceptie



"Wil jij zelf bepalen welke verloskundige zorg het best bij jou past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je elke controle een echo of juist alles zo natuurlijk mogelijk, kun je je het beste vinden een medisch traject of stap je daar juist bewust vanaf...? KEUZEvrijheid vinden wij het allerbelangrijkste. Informed consent en shared decissionmaking zijn de onze pijlers. Samen met jou maken wij een passend plan voor je zwangerschap, bevalling en kraambed.Tot snel!"
Adres: Europalaan 2, 5691EN Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0622656995
Stad: Son
Route: Europalaan 2
Postcode: 5691EN


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 14:30
Dinsdag: 13:30 - 14:30
Woensdag: 13:30 - 14:30
Donderdag: 13:30 - 14:30
Vrijdag: 13:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Anemoon afspraak
Recensies
Hele fijne verloskundige en hele goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. Bevallen vanuit vertrouwen, en er wordt echt gekeken naar het individu en uitgebreid de tijd voor je genomen als daar behoefte aan is. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanraden. Ook de Centering Pregnancy sessies zijn er waardevol.
Oh wat was ik zenuwachtig voor de allereerste afspraak bij Vivé waar wij kwamen voor onze eerste zwangerschap. Maar toen ik eenmaal de ruimte binnen stapte en Soumaya ontmoette, was er meteen een vertrouwd, huiselijk gevoel. Ze nam alle tijd voor de intake. Niet zomaar even een vragenlijst afwerken maar echt gericht om ons te leren kennen. De Centering Pregnancy bijeenkomsten heb ik ook als zeer positief ervaren. Op deze manier leerde ik Soumaya nog beter kennen wat weer veel vertrouwen gaf voor de bevalling. Wat was ik blij dat zij bij mijn bevalling aanwezig was. Het werd een mooie, vlotte thuisbevalling. Eigenlijk precies zoals ik het mij had voorgesteld; in alle rust thuis bevallen op mijn manier. En dat vertrouwen gaf Soumaya mij ook.Ik vroeg haar nog 'hoe weet ik wanneer ik moet persen?' waarop zij antwoorde 'volg je lichaam maar'. Dat is meteen alleszeggend waarom ik voor Vivé heb gekozen: de natuurlijke holistische visie.
Ik vond Vive een super fijne verloskundige. Ze zijn er met vertrouwen en doen niks wat het proces verstoort. Als je op zoek bent naar een verloskundige die je vertrouwen geeft in je lichaam en het natuurlijke proces, dan kan ik Vive zeker aanraden. Een hands-off bevalling is voor hen geen uitzondering, maar de regel. Ik vond ook de centering groep een grote toevoeging tijdens mijn zwangerschap. Mocht ik nog een keer zwanger raken, dan ga ik zeker weer terug naar Vive.
Vanaf dag één had ik al een enorm goed gevoel bij Soumaya en haar team. Ik kan enorm positief terug kijken naar mijn bevalling, het was een bijzonder moment bij ons thuis die ik nooit zal vergeten. Mijn eerste en gelijk beste ervaring! Bedankt voor de goede zorg en warmte die jullie ons hebben gegeven.
Fantastische zorg! Aandachtig, oprecht, nuchter, echt gezien als mens en niet als nummer. Bij bijzonderheden alle informatie gekregen, ook wat het protocol is, maar altijd is de keuze aan mij/ons gelaten en er is ons nooit iets opgedrongen. Altijd mogelijk om even te bellen bij zorgen, wordt echt serieus genomen. Ook oog voor partner en omgeving. Een van de weinige zorgverleners waar ik oprecht geen enkele negatieve ervaringen heb opgedaan! Nazorg was ook top, werd tijd voor genomen, heel zorgvuldig!
Liefdevolle aandacht voor de mama en de baby. Je wordt gezien in je proces en er wordt aandacht besteed aan daar waar behoefte aan is. Fijne kijk en benadering naar het geheel. Echt een cadeautje om door deze praktijk ondersteund te worden tijdens de bevalling.
Kom naar hier als je baas over je eigen lijf wil zijn. Kom naar hier als je een bevalervaring wil waar je trots op kan terugkijken. Kom naar hier als je persoonlijke hulp op maat wil. Hier werken geweldige verloskundigen! Hier wil je zijn als je het kostbaarste bezit op aarde mag dragen!
Ontzettende kundige en lieve verloskundigen!! De praktijk heeft een fijne huiselijke sfeer. Een geweldige thuis bevalling gehad onder begeleiding van Johanna. Ook van Soumaya hele fijne begeleiding gehad! Alles is bespreekbaar en je wordt echt in je kracht gezet. Er wordt echt naar jou als persoon gekeken en er is geen bangmakerij, wat je tegenwoordig wel veel ziet bij andere praktijken. Ook na de bevalling waren zij heel relax, mijn dochter was volgens de regels teveel afgevallen,ondanks dat alles verder goed was. Na een dag was ze al prima aangekomen terwijl ze vaak volgens de reguliere praktijken al beginnen met bijvoeden en noem het maar op. Ik gun iedere zwangere begeleiding zoals bij Annemoon!
Wij hebben hele goede ervaringen met Anemoon. Aan het einde van onze zwangerschap waren we nog van harte welkom om over te stappen naar deze verloskundige praktijk, daar zij nog bereid waren om mee te gaan in onze wensen met 42+ weken. De verloskundige heeft zich volledig ingezet om de bevalling geheel naar wens te laten verlopen en om onze visie en geboorteplan na te leven. Een praktijk die je als vrouw in je kracht weet te zetten!!
Fijn, holistisch, ervaring met het werken met Doula's geboortecoach en een persoonlijk geboorteplan. Het holistische is merkbaar in bv niet zomaar inleiden bij 42 weken zwanger, niet perse de ontsluiting checken tijdens de bevalling, de verschillende manieren van bevallen aan bod laten komen.. etc. Maw vernieuwend. En wil je het allemaal wel op voor mij een beetje de ouderwetse manieren, dan kan dat ook gewoon. Anemoon is de enige verloskundige praktijk in eindhoven en omgeving die deze holistische visie heeft. Iets wat veel vrouwen in deze tijd willen, iets waar het gewoon tijd voor is. Bevallen gaat over een vrouw in haar kracht zetten, het is de meest intense beleving in je leven en daar wil je met kracht op terug kijken, hoe je bevalling ook verloopt. Ervaring: twee kindjes. De eerste bij een 'reguliere' verloskundige praktijk zonder doula, de tweede bij Anemoon met Doula. Een verschil van dag en nacht. Dankjewel Anemoon. Groetjes Yenthe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid