facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andy-winkel

Andy-winkel
"We bieden een brede selectie kindermeubels, evenals meubels met Disney-licentie aan. In onze winkel vind je twee- en driepersoons stapelbedden, klassiek wit en kleurrijk met prachtige thema's.Er is een grote keuze aan kinderbedden zowel simpel als kleurrijk, u vindt in ons aanbod vast en zeker een bed met de favoriete held van uw kind.We verkopen ook 3 in 1 kinderwagens, hele mooie klassieke exemplaren van eco-leer of stof. Op nieuwe kinderwagens krijgt u 2 jaar garantie en garanderen wij u indien nodig, een goedkope service. Sinds kort bieden wij ook gebruikte kinderwagens aan van de beste merken, deze vallen ook onder de garantie.We moedigen u ook aan om bekend te raken met het aanbod van de prachtige meubels voor baby's."
Adres: Katendrechtse lagedijk 439b, Rotterdam
Telefoonnummer: 0611384640
Stad: Rotterdam
Route: Katendrechtse lagedijk 439b


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StageMelody StageMelody 1 km Vertaald door Google Het leukste aan StageMelody is dat ze openstaan ​​voor alle wens...
Suribooks.com Suribooks.com 3 km Wij verkopen boeken van Surinaamse schrijvers en uitgevers en meer
Mopinion - All-in 1 User Feedback Software Mopinion - All-in 1 User Feedback Software 4 km Mopinion offers a leading Customer Feedback Intelligence platform for Digital-First C...
Thetutorist Thetutorist 4 km Thetutorist is a skills marketplace which uses machine learning to match its students...
DotControl DotControl 4 km Digital Creatives Rotterdam
P.xel P.xel 6 km p.xel provides business technology services to small businesses and entrepreneurs
CEA Systems CEA Systems 6 km CEA Systems offers asset owners within the process industry a solution to digitize an...
Digivotion webbouwers Digivotion webbouwers 6 km Voor het eerst een route gereden via maps, ging hartstikke goed. Nooit meer hoeven zo...
Snel.com Snel.com 6 km Ben nu ongeveer 2 jaar klant, overgestapt door slechte support van vorige hostingbedr...
MKBonlinediensten.nl MKBonlinediensten.nl 7 km Komen afspraken na en geven de juiste oplossingen.
Uniekebieders.nl Uniekebieders.nl 46 km Wij verkopen boeken van Surinaamse schrijvers.
Recensies
Ik ben erg tevreden met de meubels, ze zien er mooi uit en de kwaliteit is ook erg goed. Goede hulp bij de keuze van het bed. Het enige minpuntje is dat Bezorger de meubels niet naar de flat brengt, maar ze aan de deur aflevert. In het algemeen raad ik het wel aan.
Hele slechte zaak! Bestel hier nooit meer. 8 weken geleden een bed besteld, ik wacht nog steeds en krijg maar geen reactie. Ik heb geen en ben mijn geld kwijt.
een stapelbed gekocht op 18-07-2022 Bed is nooit geleverd tot op heden zouden mijn geld terugstorten ook dat is niet gebeurt na 3 maanden veder. Reageren niet op mails en whatsup of bellen. Een hele slechte winkel met een slechte klantenservice. Blijf weg bij deze winkel je bent je geld kwijt. Mustafa Abbouti
Ik heb een paar weken geleden een roze douche bad gekocht hierbij hoorde er een onderstel bij. Ik ben weken lang bezig geweest om het onder stelsel te krijgen want mevrouw vertelde dat hij in de magazijn zat en volgende week in de winkel zou zijn. Ik heb aangegeven dat ik dat onderstel echt nodig had voor mijn tweeling. Er stond 1 in de winkel maar daar was het boutje ervan los. Uiteindelijk komen wij uiteraard weer een week later terug want mevrouw zou het bad uit de magazijn halen vertelde ze dat hij niet meer te koop was en de kapotte onderstel gratis heeft weg gegeven aan iemand. Dit is geen KLANTVRIENDELIJKHEID! Weken bezig geweest en uiteindelijk aan iemand anders gegeven? Heel echt slecht dus. Jammer weer dit want als ik dit wist had ik never nooit het badje gekocht want die staat nu alleen op de grond en daar kan ik dus mijn tweeling van 1 week oud niet in badderen.
Ze zijn oplichters trap niet in. De troep wat ze verkopen komt uit Polen. De troep word onverwacht bij je voor de deur geleverd. En als je niet thuis bent reken ze 100 euro bezorg kosten omdat de bezorger uit Polen komt. Zeg maar hij weer naar Polen moet met je spullen. Oplichters.
Openingstijden kloppen niet. Niemand neemt de telefoon op. Kleine winkel waardoor je niks kan zien.
Ik heb een stapelbed gekocht bij hun. Ze zijn super aardig en correct
Dit is de vierde keer dat ik bij deze winkel koop, deze keer een Disney wieg, prachtig en een echte aanrader! We zijn zeer tevreden.
Vertaald door Google Ik heb onlangs een bed gekocht in de internetwinkel. Op de website staat dat het artikel binnen 14 dagen geleverd wordt. Dus ik heb het online betaald en ben het 2 weken vergeten. Maar nadat ze voorbij waren en ik niets van de winkel kreeg geen geschatte aankomstdatum of bevestiging dat de levering binnenkort zal plaatsvinden - begon ik contact op te nemen met de winkel. En hier gaat het leuke deel, ze spreken geen Engels dat is ok, we zijn in Nederland en dit is natuurlijk mijn slechte, maar ze antwoorden ook niet op e-mail of pogingen om contact op te nemen via de online winkel. Ik was bang dat dit oplichterij is en mijn geld is gestolen. Uiteindelijk na 1 maand en 3 telefoontjes per week had ik mijn slechte geleverd. Het bed zelf is niet slecht en de kwaliteit is goed genoeg voor de betaalde prijs. Maar dit soort service is erg onaangenaam. Advies aan de winkel - wees gewoon direct met uw leveringsdata. Als je niet binnen 2 weken kunt leveren, zeg het dan gewoon tegen de klant, in de meeste gevallen komt dat helemaal goed. Ik was bijvoorbeeld blij om 4-8 weken te wachten met 100% zekerheid dat ik mijn bed zou krijgen en ik werd niet opgelicht. Origineel I bought bed recently in the internet store. On the website it is stated that item will be delivered in 14 days. So I payed for it online and forgot for 2 weeks. But after they passed and I didn't get anything from the store no estimated date of arrival or confirmation that delivery will happen soon - I started trying to contact the store. And here fun part goes, they don't speak English that's ok we are in Netherlands and this is my bad of course, but they also do not reply on email or attempts to contact via online store. I was worried that this is scam and my money was stolen. Eventually after 1 month and 3 calls every week I had my bad delivered. The bed itself is not bad and quality is good enough for the price paid. But this kind of service is very unpleasant. Advice to the store - just be direct with your delivery dates. If you cant deliver in 2 weeks - just say it to the customer, in most cases that will be totally fine. I for example was happy to wait 4-8 weeks with 100% assurance that I will get my bed and I was not scammed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid