facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andy's Saté

Andy's Saté

Info

Andy's saté staat iedere woensdag en zaterdag op de markt in Roermond met overheerlijke Indonesische saté vers van de BBQ.

Adres: Markt, Roermond
Telefoonnummer: 0624859378
Stad: Roermond
Route: Markt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patrick's Kippengrill Patrick's Kippengrill 27 km Patrick 's kippengrill. Wij grillen voor u kip producten vers uit de slagerij. Lekker...
Recensies
Pizza was lekker, maar de burger was zeik mat. Volgende probleem is dat ik al sinds vanmorgen met dikke maagzuur zit dat ik normaal 1x in 10000 jaar heb.
Ondermaats eten. Slecht gebakken en gevulde Pizza en slappe friet. Pizza ruikt echt muf Jammer, zeer jammer. Geen aanrader.Eten: 1/5
Ik zal niet snel een slechte review schrijven...maar bijna 2 uur op je eten wachten terwijl het nu niet eens geleverd is terwijl er aangegeven word max 45 minuten gaat me echt veels te ver! Bij dit bedrijf vooral niet bestellen! Waardeloos! Voor mij in ieder geval de laatste keer!
2 uur lang moeten wachten op me eten. Kreeg koude slappe friet, Fanta vergeten en de helft van de soep was helemaal doorgelekt in het zakje! Kreeg maar 2 euro terug vanwege de Fanta ze kwamen niet met een oplossing! Het is dat je niet nul sterren kan geven slechte tent. Echt schandalig bestel hier NOOIT meer!!
Verschrikkelijk eten koud pizza niet die wat is besteld ,arrogant menner aan het helpen
Paar maanden geleden voor het eerst besteld en toen vond ik een stuk plastic in de lasagne. Van de week nog een keer geprobeerd, iedereen verdient een tweede kans toch, maar ook deze keer was het niet geweldig. De pizza was niet gaar in het midden, dus weer een groot deel weg kunnen gooien.
Het eten is goed helaas dat als je een panini menu met friet besteld je alleen de panini krijgt en niet de friet. Ga je terug moet je er ook nog voor betalen, beetje jammer en niet echt vriendelijk.
Ik had een zalmschotel besteld. Ik kreeg zalm dit was overdreven klein, een beetje kruiden erop en hij was wat verbrand, friet dit was niet veel friet en ik kon 2 sausjes bestellen de majo was wel lekker overigens. Ik was 11 euro kwijt, voor mij was hetgene wat ik hierboven benoemde maar zo’n 8/9 euro waard… bedankt voor het leveren van een halve maaltijd.
Meerdere keren hier besteld en ondanks dat wij in Sint odilienberg wonen komt ons eten nog altijd super warm aan. Kortom top bezorging en lekkere pizza's
Super zaak, als wij bestellen bestellen we hier. Al vanalles geprobeert op hun kaart en alles is even lekker en komt warm aan terwijl wij toch een stukje van roermond af wonen. Super tevreden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid