facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andre's Installatie En Loodgietersbedrijf

Andre's Installatie En Loodgietersbedrijf
Adres: Bos en Lommerweg 247 , Amsterdam 1055 DV, NL
Telefoonnummer: 06 15047034
Stad: Amsterdam
Route: Bos en Lommerweg 247
Postcode: 1055 DV



op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Amsterdam, Betrouwbare loodgieter Amsterdam, Cv Amsterdam, Loodgieter lekkage Amsterdam, Groothuis Installatietechniek, CV Reparatie nl, Goorhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smit Smit 339 meter
AB Riool AB Riool 909 meter Ab en Fred zijn aardig, klantgericht, weten van aanpakken en lossen de problemen goed...
JVD Direct Services JVD Direct Services 1 km Hele slechte partij, slechte terugkoppeling aan de klant, arrogante man Geen aanrader
Loodgietersbedrijf Lenior Loodgietersbedrijf Lenior 1 km Ongelofelijk slecht te bereiken en niet komen opdagen voor een afspraak. En je kan ze...
Redouan Redouan 1 km
Dutch Installatietechniek Dutch Installatietechniek 1 km Vakkundige, vriendelijk en beleefde loodgieters, die het probleem van mijn lekkage sn...
Dimon Dimon 1 km Dimitri is een geweldige kunstenaar. Veelzijdig en sprankelend. Oog voor detail. Durv...
Bout Bout 2 km
H. de Boer H. de Boer 2 km De Boer is langs geweest, zou een offerte sturen, nooit meer iets van gehoord. Zonde ...
P. de Boer P. de Boer 2 km Een ongelofelijk fraai en frappant galerie. Ik voelde mij erg op mijn gemak en het is...
Recensies
Heeft onze douche vervangen door een nieuw exemplaar. Keurig werk geleverd. Helaas ontstond er door de werkzaamheden lekkage. Hij heeft professioneel gereageerd, de oorzaak meteen de volgende dag netjes verholpen, en ook de schade bij de onderburen is naar tevredenheid opgelost.
Wij zijn ontzettend tevreden met de service en werkzaamheden van André. Dat geldt voor mezelf als particulier, maar ook onze VVE is blij met zijn vakkundigheid. Super vriendelijk, kundig, denkt in oplossingen, is netjes en een hele fijne communicatie. Top!!
wij hebben André gebeld voor een klus in het huis van mijn moeder. Erg blij met loodgieter André. Hij is makkelijk in communicatie gaf altijd duidelijk aan wanneer hij komt er is er dan ook. Levert goed werk af.
Andre is de loodgieter die je moet hebben! Een vakman in hart en nieren met oog voor detail, die open staat voor een praatje en uitleg over waar hij mee bezig is. Na jarenlang problemen te hebben gehad met vakmannen die vooral snel wouden cashen, was het werken met Andre zo'n ontzettende opluchting! Ik heb mijn Loodgieter gevonden en kan Andre van harte aanbevelen.
Zeer goede ervaring met André. Hij was langsgekomen voor onderhoud van de cv. Hij kwam zeer kundig over, legde veel uit en had wat suggesties voor verbetering. Prijs is transparant op uurbasis en prima gezien zijn kennis en kunde. Ik ga hem vaker bellen voor loodgieterwerk.
Supergoede service, erg kundig en André is ook nog eens heel aardig!
André is duidelijk een vakman met jarenlange ervaring. Hij werkt netjes en nauwkeurig, hij communiceert goed en is ook nog eens vriendelijk. Hij reageert bovendien snel. Daarom is hij altijd de eerste persoon aan wie wij denken als er qua loodgieterwerk iets moet gebeuren in huis.
Een bekwame loodgieter in Amsterdam vinden is niet altijd even eenvoudig ik heb er ervaring mee, maar bij André zit je gewoon hartstikke goed. Hij is een professionele en ervaren vakman, en levert kwalitatief hoogwaardig werk af voor grote en kleine loodgieters- of installatieklussen.
André heeft prima werk geleverd. Extra radiator geplaatst, leidingen afgedopt en leidingen geïsoleerd. We zitten er letterlijk weer warmpjes bij. Thanks!
Ik zocht gewoon een ouderwetse loodgieter, zonder abonnementen of ander geneuzel. Ik vond bij Andre precies wat ik zocht. Even bellen voor een afspraak, en dan eerlijk advies. Ik heb inmiddels vijf jaar lang een prachtige cv-ketel, en elk jaar prima onderhoud voor een eerlijke prijs. Erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid