facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor André Brood Makelaars

André Brood Makelaars

Info

Ervaren, actieve en betrokken NVM Makelaar in regio Eindhoven, Valkenswaard, de Kempen. Woning en Bedrijfsmakelaardij - 24/7 service - Maak kennis!

Geschiedenis

Wilt u een woning kopen? Of juist uw huis verkopen? André Brood Makelaars helpt u graag! Het kopen en het verkopen van een huis is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Daarbij staat u, koper of verkoper, altijd op de eerste plaats!

Het team van André Brood Makelaars bestaat uit vader en dochter, André en Willeke Brood welke samen beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij! Door onze vooruitstrevende manier van werken in combinatie met een persoonlijke aanpak staan wij garant voor een goede invulling van uw woonwensen.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Wij zijn bereikbaar op 040-201 28 29

Adres: Hortensia 11, 5552 GV Valkenswaard
Telefoonnummer: 040-2012829
Stad: Valkenswaard
Route: Hortensia 11
Postcode: 5552 GV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Met Ons Makelaars Met Ons Makelaars 2 km Zeer persoonlijke begeleiding en begrip tijdens alle fasen bij het kopen van een nieu...
Met Ons Makelaars Met Ons Makelaars 2 km Super fijne makelaars met zeer gewenst resultaat.
Recensies
Wij hebben voor dit makelaarskantoor gekozen vanwege de kleinschaligheid in de verwachting dat we konden rekenen op een persoonlijke benadering. Deze verwachting is meer dan uitgekomen. Wij zijn geholpen door Willeke Brood. Zij heeft ons op een professionele en kundige manier geholpen. Zij heeft gedurende het hele proces gezorgd voor een heldere en transparante communicatie, zodat wij wisten waar we aan toe waren. En, ze heeft ons huis goed verkocht.
Ik heb recent een huis gekocht via André Brood makelaars. De verkoop liep via Willeke. Ik heb het hele proces als zeer prettig ervaren. Er was altijd transparante communicatie en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Top!
Mijn appartement verkocht met hulp van Willeke. Ze heeft alles geregeld van A tot Z. Voelde meteen goed al vanaf het kennismakingsgesprek.
André en Willeke hebben fantastisch werk geleverd. Vanaf het begin hebben zij ons goed begeleid en geadviseerd. Duidelijke uitleg over wat het proces ging zijn, wat we konden verwachten en wat er ook van ons verwacht werd. Alles wat zij op voorhand hebben beschreven is ook zo gegaan en zij komen iedere afspraak die ze maken na. Daarnaast zijn het hele fijne en leuke mensen om mee samen te werken. Wij bevelen hen van harte aan aan iedereen die een huis wil gaan verkopen of kopen.
Zeer prettig geadviseerd en begeleid bij de verkoop van een woning. Vooraf duidelijk wat we konden verwachten en wat er verwacht werd vanuit onze kant. Gedurende het proces goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en mede daardoor de woning zeer snel en naar tevredenheid kunnen verkopen.
Hele fijne samenwerking! Vlotte communicatie en een goed gevoel voor service. Ik zou het iedereen aanraden.
Via onze financieel adviseur gekoppeld aan André Brood Makelaars. Achteraf een hele goede zet gebleken. Vooraf duidelijkheid over de prijs, doortastend naar onze wensen en heldere communicatie. Nadat we een huis op het oog hadden direct snel kunnen schakelen met Willeke. Nog geen werkdag later al een tweede bezichtiging gepland waarbij we uitstekend zijn geadviseerd en begeleid. Uiteindelijk hebben we een passend bod uitgebracht, wat zonder de deskundigheid van Willeke een veel moeilijkere opgave was geweest. De nazorg van het tekenen van het contract tot aan de oplevering is ons erg goed bevallen. Kortom, zonder de hulp van André Brood makelaars wonen we nu in het perfecte huis voor ons. Elke euro dubbel en dwars waard.
Andre Brood Makelaars heeft me goed geholpen met mijn zoektocht naar een huis. Ondanks dat de woningmarkt weer is aangetrokken, waardoor het lastig was om voor mij een bezichtiging te krijgen, hebben ze bezichtigingen kunnen regelen voor me. Daarnaast hebben ze me geweldig begeleid om een huis te vinden en te kopen. Ik heb zonder veel rompslomp een huis kunnen kopen. Alles was goed voorbereid door Andre Brood Makelaars! Super service!
Met behulp van André Brood makelaars hebben we ons huis verkocht en ons droomhuis aangekocht. Super fijn en duidelijk advies gehad. Werden altijd heel goed op de hoogte gehouden van alles: zodra er iets nieuws bekend was, werden we meteen benaderd en kregen we in heel goed te begrijpen taal alles uitgelegd voorzien van een duidelijk advies. Ook belangrijk: ons huis was al binnen 2,5 weken verkocht! Kortom een makelaar waar wij zeer tevreden over zijn en die wij iedereen aanraden!
In de hectiek van de huidige huizenmarkt heeft André Brood ons begeleid bij de onderhandelingen en uiteindelijke aankoop van onze woning. De makelaar heeft goed met ons meegedacht en gekeken wat een goede koop voor ons zou zijn. Kortom, we zijn heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid