facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anderz Advocaten

Anderz Advocaten

Info

Kiezen voor een andere aanpak!

Geschiedenis

Anderz Advocaten staat voor specialistische juridische dienstverlening van topkwaliteit. Vol overgave aan een zaak werken en keer op keer excelleren zien wij niet als bijzonder, dat is iets wat je gewoon van ons mag verwachten. Wij gaan echter een stap verder en mogen met recht zeggen dat wij specialistische advocaten zijn met passie voor hun vak. We willen graag weten én voelen wat er bij jou speelt. Dat drijft ons namelijk om het onderste uit de kan te halen. Daarbij is onze juridische expertise één van onze belangrijkste gereedschappen. We kennen het klappen van de zweep en zetten onze kennis en ervaring graag in om jou te helpen. Hierbij onderscheiden we hoofd- en bijzaken en begeleiden we je in jouw zaak, bij de afwegingen waar je voor komt te staan en de uiteindelijke keuzes die je moet maken. We zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, strafrecht en personen- en familierecht (inclusief jeugdrecht).

Adres: Blokstallen 2b, 4611 WB Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 310164212721
Stad: Bergen op Zoom
Route: Blokstallen 2b
Postcode: 4611 WB



op zoek naar gerelateerd: Advocaat Klaver Bergen op Zoom, Vandenberghe advocaten, Advocaat bedanken, Roks Bergen op Zoom, Van den Berge | Roks Advocaten
Recensies
Uitstekende juridische ondersteuning bij het opstellen van algemene voorwaarden Ik wil graag mijn ervaring delen over de samenwerking met Linda Prop, advocaat bij Anderz Advocaten, bij het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf Videant. Als ondernemer was ik me bewust van het belang van goed geformuleerde algemene voorwaarden om eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Omdat ik niet precies wist aan welke vereisten deze voorwaarden moesten voldoen, besloot ik de hulp van een professional in te schakelen. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking met Linda erg prettig. Ze toonde zich zeer deskundig en begreep direct wat ik nodig had. Haar grondige kennis en expertise waren duidelijk merkbaar gedurende het hele proces. Linda was in staat om mijn vragen te beantwoorden en mij te voorzien van de juiste informatie om sterke algemene voorwaarden op te stellen die aansloten bij de behoeften van mijn bedrijf. Het resultaat van onze samenwerking was uitstekend. Linda leverde precies wat ik nodig had: goed geformuleerde algemene voorwaarden die mijn bedrijf Videant effectief beschermen. Dit betekent enorm veel voor mij, aangezien ik nu met een gerust hart mijn product op de markt kan brengen. Ik voel me gesterkt door het feit dat mijn juridische zaken op orde zijn en ik kan vertrouwen op de expertise van Linda en het team van Anderz Advocaten. Al met al kan ik Linda Prop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft bij het opstellen van algemene voorwaarden. Dankzij Linda kan ik met vertrouwen vooruit kijken en mijn bedrijf verder laten groeien.
Tijdens de scheiding ben ik terecht gekomen bij Katelijne Baas. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het al meteen heel goed. Ze was heel betrokken, en heeft me fantastisch en deskundig geholpen met alles. Altijd snel bereikbaar en van alles goed op de hoogte. Zowel is ze heel professioneel, als ook echt een schat van een vrouw! Ik kan Anderz Advocaten van harte aanbevelen! Bij Katelijne ben je aan het juiste adres.
Na de eerste afspraak met Linda overheerste het goede gevoel. We hadden veel vertrouwen in haar aanpak en dit bleek achteraf terecht te zijn. Linda is een vakbekwame advocate die niet alleen oog heeft voor het zakelijke maar ook voor de menselijke kant. Met deze kwaliteiten is zij een steun geweest in een conflict waarin we zelf het overzicht niet hadden en heeft zij ons hierbij continu gesteund. Kortom, een aanbeveling voor een ieder die een goede advocaat zoekt.
Een zeer goede ervaring! Beide dames Katelijne en Linda hebben me prima geholpen! Ik raad beide dames zeker aan mocht je een goede advocate nodig hebben. Ze zijn eerlijk en oprecht, bekijken de zaak en geven een duidelijk te volgen advies, voor extra vragen zijn ze heel goed bereikbaar en beschikbaar.
Snel en makkelijke communicatie. Katelijne is geen typische advocaat maar een toegankelijke vrouw. Korte lijntjes. Professioneel. Doelgericht en praat in normale taal. Zeker aan te raden!
Tijdens een echtscheiding bijgestaan door Katelijne.Ze stelde me gelijk op me gemak en heeft een goed inlevingsvermogen .Spreekt duidelijke taal en is goed bereikbaar ze laat het kaas niet van haar brood eten tijdens de rechtzaak .Ik vind haar een topper.
Bijgestaan in echtscheidingsprocedure door Katelijne. Meteen had ik er een heel goed gevoel bij. Ze heeft maar een woord nodig, en begrijpt meteen wat je bedoelt, is heel goed bereikbaar, reageert supersnel. Als je een goede advocaat zoekt, die zeer deskundig is, voor jou alles in het werk stelt om het tot een goed einde te brengen, ben je bij Katelijne aan het beste adres.
In een langdurige zaak ben ik erg betrokken en deskundig bijgestaan door Katelijne Baas. Ondanks dat er 5 jaar en meerdere zittingen nodig waren door alle complexiteit was Katelijne altijd goed op de hoogte en betrokken. Haar kennis en werkwijze in voorbereiding en tijdens de zitting hebben het verschil gemaakt om tot een goede afsluiting te komen. Ik kan Anderz Advocaten van harte aanbevelen!
De manier waarop Katelijne Baas mij hielp met raad en daad bijstond, gaf vertrouwen op wat er komen ging! Topwerk!
Bij gestaan door Katelijne. Super fijn om haar als advocaat te hebben. Goede, duidelijke communicatie, ze weet precies wat ze doet erg doel gericht... ten tijde van de zitting alles tot in de puntjes voor bereid, samen met Katelijne het beoogde resultaat gehaald. Zeer tevreden en echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een goede advocaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid