facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anastasia Fashion

Anastasia Fashion

Info

Anastasia Fashion & Styling

Instagram: @fashionanastasia

Geschiedenis

Kleding winkel.

Anastasia Fashion & Styling organiseert ook FashionShoppen op wisselende locaties met altijd de nieuwste Trendy Fashion.

Als uw interesse uitgaat naar een Fashion avond/middag in privésfeer, bedrijfsmatig
óf voor evenementen en andere gelegenheden waar mode centraal staat, kunt u ons contacteren.
Tevens verzorgen wij kleding voor stylistes, modeshows en fotoshoots.


Volg ons op Twitter:

http://twitter.com/#!/Anastasia_shop



"Dé modeboetiek van Vleuten & Utrecht!Shop wekelijks de nieuwste collectie in onze winkels, Vleuten en Utrecht, Winkelcentrum de Gaard.Zie je wat leuks op onze Facebook-pagina of Instagram @fashionanastasia?Stuur ons dan een WhatsApp óf bel naar: 0624610485Verzending is gratis vanaf €75.Tot snel in de winkel!"
Adres: Dorpsstraat 4B, 3451BK Vleuten
Telefoonnummer: 030-6772402
Stad: Vleuten
Route: Dorpsstraat 4B
Postcode: 3451BK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel Vleuten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aukje.Styling Aukje.Styling 144 meter Gisteren een mooie sjaal gekocht. Wat een leuke winkel. De dames zijn enthousiast, zo...
XPC XPC 1 km Hier word je altijd goed, vriendelijk en deskundig geholpen met soms verrassende comb...
Xpc Vleuten Xpc Vleuten 1 km Hier word je altijd goed, vriendelijk en deskundig geholpen met soms verrassende comb...
SterkStore SterkStore 1 km Heerlijke winkel! Grote diversiteit aan merken en goed opgeleid personeel dat je vrie...
Recensies
Ik volg jullie nog niet zo lang maar ik ben sindsdien groot fan! Online heel actief en erg leuk om te volgen. Het enthousiasme werkt aanstekelijk! Prachtige kwaliteit kleding, wekelijks nieuwe items, voor ieder wat wils. Zeer toegankelijk via WhatsApp. En in de winkel in Vleuten een leuk team wat fijn meedenkt en adviseert. Ga zo door!!!
Vandaag weer bij Anastasia fashion in Vleuten geweest. Heel veel leuke kleding weer binnen. Altijd super leuk geholpen en geslaagd. De dames kunnen je goed adviseren zijn eerlijk en vriendelijk. Kortom top team top winkel. Ben je er nog nooit geweest dan zou ik zeggen ga snel eens kijken! Corinne
Leuke kleding en actieve post op Insta. Als je niet in de buurt woont van Vleuten/Utrecht kun je gemakkelijk bestellen via Whatsapp. Ze geven ook via app fijn advies en snelle levering. De kwaliteit van kleding is goed. Kortom een aanrader!
met schoonzus geweest, allebei dezelfde blouse/ tuniek gekocht ha ha . schoonzus mig een zwarte spencer erbij en voor moeders een zwarte oversized vest . dames vd winkel zijn altijd aardig en hebben verl tips and tricks mocht je niet zo modebewust zijn ? leuke kleding en schoenen , die niet in elke winkel te koop zijn ! dus allemaal hier naar toe
Fijne winkel met regelmatig wisselende collectie. Van lekker casual tot chic, aangevuld met allerlei accesoires. De dames in de winkel zijn meer dan bereid om te adviseren en zijn daarin eerlijk. Is iets geen succes, dan hoor je dat ook. Je kunt de winkel verlaten met outfits die je op meerdere manieren kunt combineren, heel fijn!
Leuke kledingwinkel in centrum van Vleuten. Elke week nieuwe collectie. Iedere dinsdagavond fashionupdate op Instagram. Je wordt erg leuk geholpen door het enthousiaste team. Heel veel leuke kleding voor leuke prijzen. Ik zou zeggen; bezoek de winkel en ervaar het zelf!!
vandaag met schoonzus geweest. we hebben allebei dezelfde blouse/ tuniek gekocht ha ha . schoonzus nog een oversized spencer erbij en samen nog voor moeders een zwarte vest. de dames zijn altijd aardig en helpen je goed met tips en tricks. leuke aparte kleding die je niet in elke winkel kan vinden . we gaan gauw weer terug
Wat een leuke winkel. De dames die in de winkel staan zijn ook leuk en gezellig en heel vriendelijk. Ik was er 17/11 helemaal uit Almere en kreeg voor de terugreis een flesje water en zakje pepernoten mee, hoe aardig is dat. Ze hebben altijd hele leuke kleding en showen dat in een fashion update. Dit doen de dames altijd heel leuk!
Voor het eerst bij Anastasia fashion geweest. Wat een leuke winkel en fijne mensen. Ze geven advies en komen met ideeën hoe je een kledingstuk kan dragen. Leuke online filmpjes met nieuwe items Echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug.
Wat een leuke, inspirerende webwinkel... Zo leuk om elke week weer een fashion update te zien. Een mooi manier om aan passende kleding te komen. Vrolijke blouse besteld. Goed ontvangen. Blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid