facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anahatha

Anahatha

Info

Praktijk voor natuurgeneeskunde. Voetreflexologie, zijnsgerichte therapie, lichaamswerk en massage. Werkend vanuit een holistische visie. Aanraken met aandacht.

Geschiedenis

Praktijk voor natuurgeneeskunde. Voetreflexologie, zijnsgerichte therapie, lichaamswerk en massage. Werkend vanuit een holistische visie. Aanraken met aandacht.



"Als je als vrouw bijna in de overgang bent, er midden in zit of er net uit komt, voel je je niet altijd lekker in je vel. Misschien voel je emotionele ballast, fysieke en lichamelijke klachten. Of je voelt je alleen en niet altijd begrepen door je omgeving. Je voelt dat je uit balans bent en soms tijd voor jezelf nodig hebt om de veranderingen een plekje te geven.Wil jij, juist in deze uitdagende periode van de overgang, die stralende vrouw, moeder, zus, vriendin, buurvrouw zijn zoals je graag wilt zijn? Zodat jij jezelf kunt zijn, in jezelf maar ook bij anderen?Geef jezelf dat eerste zetje, in een fijne kennismakingsbehandeling. Je ontvangt een heerlijke aroma touch massage en ik luister naar je. Al je zorgen glijden even van je af."
Adres: van Wischstraat 21, 7061ZV Terborg
Telefoonnummer: 0610566225
Stad: Terborg
Route: van Wischstraat 21
Postcode: 7061ZV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Overgangsconsulente Achterhoek, Overgangsconsulente Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bron, natuurlijk voor je gezondheid De Bron, natuurlijk voor je gezondheid 563 meter Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
VitaBusiness VitaBusiness 1 km Vandaag de dag willen we voldoen aan verwachtingen, moeten we energiek zijn, willen w...
Recensies
Een heerlijke massage in een prettige en rustgevende praktijkruimte . Silvia legt goed uit wat ze gaat doen en is een rustige zachtaardige vrouw waardoor je op en top kunt genieten van deze kennismakingsmassage. Nu nagenieten en straks heerlijk slapen. Dank je Silvia
Vrouwen voor, in of na de overgang zijn bij Silvia in hele goede handen. Haar liefdevolle ondersteuning helpt vrouwen bij hun lichamelijke en geestelijke klachten die nu eenmaal bij de overgang horen. Silvia heeft hiervoor een prachtig aanbod ontwikkeld dat aansluit bij de behoeften van haar doelgroep.
Bij Silvia ben je in betrouwbare handen, ze voelt niet alleen goed aan waar je hulpvraag zit maar weet ook heel veel van alle processen rondom de overgang en vrouwenklachten in het algemeen. Ik heb me heel veilig en begrepen gevoeld tijdens de behandelingen.
Heerlijk ontspannen een verhelderende voetreflex behandeling gehad.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Anahatha met het openbaar vervoer


Terborg, Antonia 260 meter
195
Terborg, De Kameleon 360 meter
195
Terborg, De Hamaker 360 meter
40
Terborg, De Hamaker 370 meter
40
Terborg, De Kameleon 370 meter
195

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid