facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anafora Parkrestaurant

Anafora Parkrestaurant

Info

Parkrestaurant in het Máximapark Utrecht

Geschiedenis

Wees welkom, voel je thuis, vier met familie, geniet met vrienden, beleef de natuur, proef de oorsprong, laat je inspireren!

Anafora ligt op een unieke locatie in het prachtige Maximapark. Het parkrestaurant is gebaseerd op een schetsontwerp van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers uit 1896, bekend van het Rijksmuseum en Kasteel de Haar.

Naast onze locatie ligt een fantastische Bosspeeltuin, waar de kids heerlijk kunnen klimmen, glijden, schommelen en ravotten, terwijl u bij ons geniet evan een hapje of drankje.




"Je vindt ons in het Maximapark in Utrecht, aan de Oude Vikingrijn, met direct naast ons een fantastisch Bosspeeltuin. Een plek voor een borrel of uitgebreid diner, het vieren van een verjaardag of je bruiloft! Ons parkrestaurant en parkzalen bieden je volop mogelijkheden. Onze exclusieve nieuwbouw Alexandria 2018 is bovendien ‘the place to be’ voor zakelijke bijeenkomsten. Van een meeting, bedrijfsuitje tot grandioos feest, wij mixen graag onze ingrediënten tot de ideale setting voor jouw gelegenheid. Wees welkom!"
Adres: Uilenboslaan 1 , Vleuten 3451 GB, NL
Telefoonnummer: 030 677 1005
ln.arofana@moklew
Stad: Vleuten
Route: Uilenboslaan 1
Postcode: 3451 GB


Openingstijden

Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart anafora parkrestaurant, anafora openingstijden, anafora parkrestaurant parkeren, utrechtseweg 4 vleuten, anafora speeltuin, anafora verbouwing, anafora high tea, anafora reserveren
Recensies
Na een wandeling door de Vlinderhof en de Japanse Tuin zijn we met z'n drieén neergestreken op het buitenterras van Anafora, waar wij door een vriendelijke serveerster heel fijn werden bediend. We hebben er genoten van een kleine lunch met een glas droge witte wijn. Een bezoek zowel aan dit restaurant als het park is echt aan te bevelen, zeker vanaf april t/m oktober. Oh ja voor de kinderen zijn er kindermenu's ennnnnn een heuse speeltuin.
Afgelopen zondag ben ik hier geweest, en het is goed bevallen. We werden vriendelijk ontvangen door het gastvrije personeel. Bediening was netjes en het eten en drinken was ook netjes op tijd. Het eten was ook goed voor elkaar. Ik als vegetariër had meerdere opties, erg fijn. Erg mooie locatie, inrichting modern maar warm. Mooie omgeving om te wandelen en een prachtige speeltuin er naast. Ik kom zeker een keer weer met mijn kinderen
Wij hebben hier op zondag 29-01 echt heerlijk geluncht. Wat hebben wij hiervan genoten. Vriendelijk en vrolijk personeel. We moesten niet lang wachten op het eten en het werd keurig uitgeserveerd. Wat ikzelf heel fijn vind ook is dat er een hele mooie grote speeltuin bij zit voor jong en oud. Ideaal om dus ook zeker even een bakkie te doen en/of te lunchen met de kids erbij. Je kan hier ook terecht voor evenementen, vergaderingen en/of een bruiloft. Dat laatste is in één woord wauw! Wat een prachtige zaal en mooi gedecoreerd. Echt wel een aanrader. Het uitzicht is prachtig zo aan het water en hij het bos/park. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en natuurlijk de toren te beklimmen verderop. observatorium Maximapark Kortom een geslaagde dag, wij komen zeker terug! Vegetarische menuopties: Meerdere vegetarische opties op het menu waaronder de vegatarische kroketten Kindvriendelijkheid: Hele fijne speeltuin bij de locatie voor jong en oud
18C heerlijk zondag zonnetje, 14:30-19:00 uur. We hebben genoten van een receptie op een hele mooie plek in het groen aan het water. Anafora is een nostalgisch paviljoen, mooi licht en ruim en een prima terras uitkijkend over het water.
Erg fijne plek voor en borrel hapje en speeltuin voor de Kids. Kindvriendelijkheid: Super leuke speeltuin Parkeren: Parkeren op de Utrechtseweg 4 550meter lopen en genieten
Zowel telefonisch als per mail paasbrunch gereserveerd, maar toch hadden ze niet op ons gerekend 9 man. Flinke prijs, bijna 40 euro p.p. en daarvoor kreeg je een paar broodjes en ei, wat tomaat, komkommer, wat soep, een glaasje jus. Super basic. Binnen een uur was alles op. De bediening kwam maar niet om drinken op te nemen. Uiteindelijk werden er maar hapjes gefrituurd. We moesten koffie ook nog extra betalen. Dit is echt beneden peil. Het zou netjes zijn hier een coulance voor te hebben.
Heerlijk geluncht, onwijs goed geholpen. Erg vriendelijk personeel. mooie plek in het park en onwijs leuk met wat mooier weer om te gaan spelen met de kids in een giga speeltuin naast het restaurant. Kindvriendelijkheid: Buiten een grote speeltuin
Bestellen via een QR code en van te voren beslissen of je fooi gaat geven. Erg onpersoonlijk. Het gebakje van mijn vrouw was al lang op en net als de drankjes afgeruimd toen mijn broodje kroket pas kwam. Het brood was droog en niet vers en de kwak salade naast de kroketten leek uit een emmer van de groothandel te komen. Minder dan snackbar niveau. Aardige maar onervaren bediening. Wel leuk voor mensen met kinderen vanwege de naast gelegen speeltuin.
We hadden een bruiloft daar, erg fijne service vriendelijk personeel. het voor gerecht en soepje waren erg lekker. alleen als vegatarier wa shet hoofdgerecht een aanfluiting. niet vies maar voor dat geld verwacht je toch meer dan een groot stuk aardappel met mini stukjes er bij. was niet echt leuke vervanging van het vlees. en wij eten wel vis maar dat was ook niet helemaal aangekomen. zo kregen we als voorgetecht iets vega terwijl de ander vis kregen. en in de soep zat krab, wat de echte vegatarier natuurlijk dan weer niet eet. toetje was wat flauw vooral als je iets met passivrucht verwacht en dat er niet inzit.
Eten smaakt prima. Bediening erg slecht. Eten raakt kwijt of staat kwartier lang af te koelen voordat het aan tafel komt. Bestellen moet via QR. Prijzen duur door locatie?. €7 voor een afgekoelde kant en klare pannenkoek voor de kids. Lunch gerechten te weinig voor wat je betaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid