facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANAC Carwash

ANAC Carwash

Info

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België.

Geschiedenis

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon! Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.

ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Nijmegen is de bakermat van het succes van ANAC Carwash. Elke Nijmegenaar kent "de ANAC": goedkoop tanken en autowassen zoals het hoort. Hier werd in 2000 de eerste grote vestiging van ANAC Carwash neergezet op het terrein naast het tankstation en de "oude" wasstraat. En we blijven eraan werken om u in de toekomst nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn in al onze vestigingen. ANAC Carwash, dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de ANAC Prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel! Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met iDEAL. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

Adres: Energieweg 100, 6541 CZ Nijmegen
Telefoonnummer: 024 371 5227
moc.hsawraccana@negemjin
Stad: Nijmegen
Route: Energieweg 100
Postcode: 6541 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: anac carwash happy hour, anac carwash wilrijk, anac carwash eindhoven, anac carwash nijmegen, anac carwash antwerpen, anac carwash borsbeek, anac carwash breda, anac carwash openingsuren
Recensies
Velgen achter niet schoon en had meest uitgebreide programma . Ook nog vogelpoep op de auto. Hij glanst wel mooi
Helaas maar voor 27 euro praten ze geen woord Nederlands iets van Pools en maken ze de helft van je auto schoon. Voor 27 euro ware domper om je auto / lease wagen schoon te maken!
Wat een feest, de auto van binnen en van buiten lekker schoon! Zo schoon krijg je het zelf niet! Top service helemaal goud!
Auto straalt als een zon, carwash medewerkers zijn vriendelijk. Mis alleen een display met mars en snickers enzo om mee te nemen tijdens de carwash.
Snel en gemakkelijk. Interieur baan duurde wat lang . Maar wel goed en vakkundig personeel
Aardig personeel, helaas was de auto niet schoon en deed de automatische mattenklopper het niet.
Combideal is de beste uitvinding die er is. Fantastische prijs-kwaliteitverhouding!! Meer ANACs zouden een interieurbaan moeten hebben.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ANAC Carwash.

Nijmegen autowasserij

openingstijden, locatie, vervoer. Energieweg 100 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ANAC Carwash adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ANAC Carwash. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ANAC Carwash delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edwin Auto Detailing Edwin Auto Detailing 981 meter Bij Edwin kun je met een gerust hart terecht omdat hij zowel een vakman als een autol...
R.A. Carcleaning R.A. Carcleaning 3 km Gisteren heb ik mijn auto laten poetsen door R.A. Car Cleaning. En wat is de auto moo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid