facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANAC Carwash Breda Spinveld

ANAC Carwash Breda Spinveld

Info

Op Spinveld nummer 21 in Breda staat de grootste overdekte autowasstraat van Nederland met een capaciteit van meer dan 250 auto's per uur

Geschiedenis

Let op! Vanwege onderhoud zijn alleen de wasboxen donderdag 6 en vrijdag 7 september gesloten.
ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon!
Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.
ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Op Spinveld nummer 21 in Breda staat de grootste overdekte autowasstraat van Nederland met een capaciteit van meer dan 250 auto's per uur. De ANAC Carwash ligt aan een grote doorgaande weg en is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Wast u uw auto liever zelf? Betaal € 5,- bij de slagboom en ga daarna uw auto wassen en uitzuigen zolang als nodig is. Geen beperking op gebruik van zeep en water, geen gedoe met muntjes en geen race tegen de klok. ANAC Carwash: dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel!



"ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon!Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.Op Spinveld nummer 21 in Breda staat de grootste overdekte autowasstraat van Nederland met een capaciteit van meer dan 250 auto's per uur. De ANAC Carwash ligt aan een grote doorgaande weg en is zeer gemakkelijk bereikbaar."
Adres: Spinveld 21, 4815 HR Breda
Telefoonnummer: 076 515 3276
Stad: Breda
Route: Spinveld 21
Postcode: 4815 HR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ANAC Breda, ANAC Carwash betalen, Anac Carwash Openingsuren, ANAC aanbieding, Carwash Rijswijk, Auto wasstraat Nieuwegein, Carwash Antwerpen, Carwash Arnhem
Recensies
Hallo, vandaag was mijn eerste ervaring met uw bedrijf, maar ik ben erg overstuur, de wasmachine heeft het dak van mijn auto vernield, Dan heb ik het niet gevonden Daklijst links Toyota Toen ik thuis kwam vond ik het recht ook verhuizen van zijn plek, Ik heb met de medewerker gesproken, toen zei hij dat ik met de verzekeringsmaatschappij moest praten, ik denk dat jij verantwoordelijk bent voor deze panne van mijn auto, niet de verzekeringsmaatschappij. Ik heb gewacht tot iemand van de administratie met me zou praten. Ik heb je een e-mail gestuurd met de foto's. Dit gebeurde in Breda.
Mijn auto was binnen en buiten echt toe aan een grote beurt. De mensen van ANAC hebben hard gewerkt, heel hard. Dank je wel voor de goede service!
Heerlijk dat je voor een vast tarief momenteel €6 onbeperkt gebruik kunt maken van de wasbox en stofzuigersplein.
Carwash met een interieurbaan, binnenkant wordt ook helemaal schoongemaakt.
Bij drukte sluiten de autos erg veel te kort op elkaar aan. Heb het al 4x meegemaakt dat je voorganger zit te suffen en niet tijdig de straat uitrijdt, waardoor je er tegenop klapt als je niet alle toeters en bellen indrukt om dat te voorkomen. Je auto komt er zonder meer brandschoon uit! Maar liever 2 meter tussen elke auto ipv 2 cm :-
Super aardig personeel auto super schoon heerlijk een giede zorg voor je auto
Auto niet schoon/ droog velgen nog smerig. En niet goed gestofzuigd voor 30 euro...Service: Uitgebreide reiniging
Na meermaals door deze carwash heen te gaan blijken er plots andere regels te gelden wat betreft de antenne...ik betaal al heel lang heel veel geld om maandelijks door de wasstraat te kunnen en eens per maand door de interieurbaan te rijden maar nu kan ik blijkbaar biet meer met m'n antenne door diezelfde wasstraat als voorheen? Vreemde situatie! Belgische nummerplaat minder welkom blijkbaar in het Nederlandse Breda...ik pik dit niet! Ik kan overal door de wasstraat! Er zijn ook andere carwashen dan ANAC!Services: Auto in de was zetten
Update van mijn review uit het verleden Normaal ga ik altijd naar de was boxen die zijn prima net als het stofzuigen maar dacht laat ik eens lui programma 2 nemen voor 15 euro om snel een schone auto te hebben. Nou gelijk de laatste keer. Bumper en grill is totaal smerig. Niet eens gewassen door de borstels. Randen onder van de zijkanten zijn nog smerig. Achterkant was de helft nog vies. Uiteindelijk thuis nog met een emmer de halve auto fatsoenlijk schoon gemaakt. Vooral de voorkant vond ik echt schandalig slecht. Vanaf onderkant bumper tot aan de motorkap was nog helemaal zwart en vol strooi zout uitslag. Ga nooit meer door deze wasstraat ik had eigenlijk terug moeten rijden om me geld terug te vragen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ANAC Carwash Breda Spinveld met het openbaar vervoer


Breda, Spinveld 60 meter
4
Breda, Spinveld 110 meter
4

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ANAC Carwash Breda Spinveld.

Breda autowasserij

openingstijden, locatie, vervoer. Spinveld 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ANAC Carwash Breda Spinveld adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ANAC Carwash Breda Spinveld. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ANAC Carwash Breda Spinveld delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shine & Protect Carcleaning Shine & Protect Carcleaning 2 km Shine & Protect Carcleaning is een professioneel autopoetsbedrijf in Breda, gespecial...
Jscarcare.nl Jscarcare.nl 2 km De service was zeer vriendelijk. Het pakket werd de dag na dat het besteld werd gelev...
Total Westerhage Total Westerhage 3 km Wordt hier altijd vriendelijk geholpen.
Trumpi Breda Trumpi Breda 5 km Deze zaak zag er prachtig uit. Klein minpunt vind ik het feit dat het aanschuiven voo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid