facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor An 't Noordende

An 't Noordende

Info

Binnenkort te boeken! Vakantie woning An 't Noordende

Adres: Lhee 10a, 7991 PE Dwingeloo
Telefoonnummer: 0611156389
Stad: Dwingeloo
Route: Lhee 10a
Postcode: 7991 PE



op zoek naar gerelateerd: sander van t noordende, ton van t noordende, sander van t noordende salary
Recensies
Een fantastische ruime boerderij om met het hele gezin te verblijven. Wij hebben genoten van alle luxe. Alles was aanwezig, zelfs een bbq en hottub! De eigenaars zijn erg vriendelijk en altijd bereikbaar. Dwingeloo en omgeving is ook een heel mooi.
Geweldig mooi vakantie woning voor 10 personen. Eigenaren wonen er naast, bijzonder vriendelijk en gastvrij. Ook geschikt voor kinderen, trampoline en hottub aanwezig. Honden toegestaan en volop de ruimte met een groot gras veld. Omgeving genoeg te doen, super leuke karakteristieke dorpjes om met de fiets aan te doen.
Wij hebben een paar heel fijne kerstdagen doorgebracht in een erg prettig huis boerderij met veel privacy. Het huis is ruim en sfeervol ingericht, in verband met de kerst ook een kerstboom. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen, ook met kleine kinderen. De heer en vrouw des huizes zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Wat een fijn vakantie huis in een mooie boerderij Brandschoon en alles is aanwezig. Vriendelijke eigenaren , met tijd voor een gezellig praatje. Prachtige keuken, gezellige grote eethoek en een lekkere bank om op te chillen. Een kast vol met spelletjes en informatie folders Boven mooi ingerichte slaapkamers met goede bedden. Badkamer ook top. Buiten een lekker zithoek met bbq. Een keurige bijkeuken met wasmachine en droger. Wij hebben een heerlijke week gehad in het prachtige Drenthe. Echt fantastisch!!!!! Komen hier zeker nog een keer terug.
Prachtige accommodatie! Fijne keuken en woonkamer en je loopt zo naar Dwingeloo of de natuur in! We hebben hier met 8 mensen en een hond een top weekend gehad.
Met veel plezier hebben we van onze vakantie genoten In het vakantiehuis An t Noordende! Het verblijf is ruim en luxueus ingericht zonder overbodige spullen. Alles wat je voor een plezierige vakantie nodig hebt is aanwezig. De bedden zijn goed en de keuken is modern en volledig. Het huis is gelegen in een mooi natuurgebied, zodat wandelen en fietsen volop mogelijk is. Ook hebben we kamp Westerbork bezocht. In het nabijgelegen mooie brinkdorp Dwingeloo konden we een fiets huren. De nodige winkels voor de dagelijkse behoeften en enkele restaurants zijn daar aanwezig. Al met al een aanrader om hier te verblijven!
Wij gezin met 3 jonge kinderen hebben 1 week doorgebracht in dit super fijne vakantiehuis. We voelden ons er meteen thuis. Veel privacy. Fijne bedden. Genoeg ruimte. Van alle gemakken voorzien. En genoeg leuke uitjes in de omgeving.
We zijn hier in juni 2021 geweest. Zeer ruim vakantiehuis van alle gemakken voorzien en goed schoongemaakt. Goede bedden, fijne keuken met kookeiland en ook zeker prettige ligstoelen buiten. Omgeving is prachtig.
Prima ontvangst. Fantastisch huis, zeer stijlvol met goede smaak. Je greep nooit mis. Grote tuin is een extra toevoeging. Kortom een aanrader voor tien personen. Familie Van der Eerden
Het was een super fijn verblijf. Alles goed voor elkaar. Warm welkom en alles schoon. Een kleine tip... Handdoek haakjes in de badkamer. We raden het iedereen aan! Met vriendelijke groet, Familie Peppelenbos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid