facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor An Fong

Adres: Dorpstraat, 4451 HJ Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: +31113562304
Stad: Heinkensand
Route: Dorpstraat
Postcode: 4451 HJ



op zoek naar gerelateerd: An Fong Best maandmenu, Chinees bestellen Best, Chinees Rijkevorsel, Chinees Beerse, Chinees Oostmalle, An Fong menu, Chinees Valkenswaard, Chinees Hoogstraten
Recensies
Ik hou van Chinees maar dit was niet het het lekkerste wat ik ooit gegeten heb.
Zeer lekker. Ook een super vriendelijke bediening. Ook wat afhaal betreft, geen lange wachttijden.
Rijsttafel afgehaald. Hoeveelheid was goed, kwaliteit van het eten was redelijk. Sommige gerechten waren lekker, andere gerechten minder. Iemand van ons gezelschap had een haar in zijn eten!
We hebben heerlijk gesmuld!
Heerlijk eten
De afgehaalde menus waren prima
ilka morel ,schoondochter en zoon hebben gisterenavond heerlijke gerechten gegeten , in uw restaurant waar het heel gezellig was .Smaakvolle inrichting, proper, warme uitstraling en lieve zoon in de bediening die zeer attent is. Wij komen graag terug groetjes van ons en veel suvcces.
Snelle bediening afhaal en goed eten. Al is goed of niet goed altijd n kwestie van persoonlijke smaak. Ook flinke porties voor de prijs.
Goed en lekker eten. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid