facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMZ Borssele

AMZ Borssele

Info

AMZ Borssele staat sinds jaar en dag voor kwaliteit in touringcarvervoer.

Geschiedenis

AMZ Borssele is sinds 1923 in Zeeland actief met busverhuur en dagtochten. Uw schoolreis, personeelsuitje, personeelsvervoer, bedrijfsfeest, congresvervoer, bedrijfsbezoek, excursie, hotel of airporttransfer, groepsdagtocht, stedenreis of compleet verzorgde vakantiereis naar alle bestemmingen in Europa is bij onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs in veilige handen.

Adres: Quistenburg 8, 4454 PZ Borssele (dorp)
Telefoonnummer: 0113-351551
Stad: Borssele
Route: Quistenburg 8
Postcode: 4454 PZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: AMZ Musical, AMZ Canterbury, AMZ Parijs, AMZ kerstmarkt, AMZ Londen, Dagtochten vanuit Zeeland, AMZ de Muynck Borssele, Amz borssele vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Booij duwvaart bv Booij duwvaart bv 429 meter Topbedrijf met menselijke no nonsens kapitein aan het roer.
Recensies
Goed bedrijf. De reis verliep goed, stoelen zaten comfortabel en de chauffeur was erg vriendelijk op ieder moment. We zijn naar Cambridge gegaan met de bussen van dit bedrijf, en er is niks gebeurd wat ik een minpunt zou noemen. Bedankt voor de gezellige reis.
Zeer asociaal gedrag tegen een lesauto....eerst bumperkleven vervolgens de lesauto die 100 rijd op de n99 inhalen waar dit verboden is.........walgelijk gedrag.....hoog tijd voor een bijscholing omtrend gedrag.
Kwam ik wel eens voor een kleine reparatie aan de buurtbus van Connexxion.
Prima service bij de truck afdeling.
Perfect geholpen altijd betrouwbare monteurs die echt verstand hebben van auto's ze doen alleen wat nodig is en smeren je niets extra's aan perfect je kan altijd op ze bouwen!
Om dat ik daar werk
Goede service
Prima bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid