facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen

Info

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.

Geschiedenis

AMV leidt Mediators, Kindercoaches en Scheidingsspecialisten op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.
"Dat maakt de w



"AMV is al jarenlang het opleidingsinstituut voor professionals met ambitie binnen mediation,scheidingsbegeleiding en ondernemerschap die willen excelleren in de praktijk.AMV leidt Mediators en Scheidingsprofessionals op.Wij zijn een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut.Onder één dak bieden wij alle expertise voor scheidingsbegeleiding, wat je in huis dient te hebben om echtscheidingen op een deskundige manier te begeleiden.Ook als jij de stap naar het ondernemerschap wilt zetten, ben je hier precies op de juiste plek.Als opleider voor scheidingsprofessionals zijn wij dé koploper in Nederland."
Adres: zuidkil 14, 3356 CS Papendrecht
Telefoonnummer: 085 888 4 888
Stad: Papendrecht
Route: zuidkil 14
Postcode: 3356 CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Opleiding scheidingsspecialist, Amv scheidingscoach, STAP-budget mediation
Recensies
Zeer volledig de basis mediation opleiding bij AMV. Naast de theorie in de lessen en via de online leeromgeving, ook veel in de gelegenheid gesteld om te oefenen. Met name het oefenen met acteurs, de video opname daarvan en de feedback waren erg leerzaam. Door uitgedaagd te worden veel te reflecteren op elkaar en op jezelf voelt deze basis mediaton opleiding als een stevige basis voor een specialisatie richting scheidingsadviseur. Met dank aan Karin en Erik twee opleiders met ruime praktijk ervaring en de prettige groep.
Ik heb de driedaagse training 'Motiverende Gesprekstechnieken' gevolgd bij AMV. Een geslaagde training met nieuwe inzichten, veel interactie en leuke trainers die de opleidingsdagen verzorgden. Ik ben geïnspireerd door de technieken die ons werden geleerd. De locatie was ook top! Zeker een aanrader voor iedereen die effectief wilt leren motiveren.
De training motiverende gesprekstechnieken was erg leerzaam en ik kan er in de praktijk ook echt mee aan de slag. Alles eromheen, zoals de lunch etc. was ook prima verzorgd.
Een waardevolle dag vol inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten. Ik had deze dag niet willen missen. De trainers zijn betrokken bij de cursisten en dagen je uit om net dat extra stapje te zetten, maar trekken je niet direct uit je comfortzone. Ze zorgen voor een veilig gevoel tijdens de training. Fijne locatie die makkelijk te bereiken is met voldoende parkeergelegenheid.
Vorige week volgde ik de training Methodiek voor Gezinsbegeleiding. De ochtend was voor mij een waardevolle opfrisser van De Kinderen Scheiden Mee. De op sales gerichte middag leerde mij vooral hoe belangrijk het is te stoppen met informatie zenden en te starten met het bevragen van de potentiële cliënt! Dank aan Iris en Marjon!
Een succesvolle dag met bevlogen trainers. Veel bruikbare informatie om meteen aan de slag te kunnen met als bonus jezelf als 'brand' neer kunnen zetten. Locatie was top en verzorging ook. Bedankt voor deze waardevolle dag!
Ik heb een aantal trainingen gevolgd, stuk voor stuk een feest om aan deel te nemen. Zeer deskundig trainers, vakinhoudelijke sterk, aandacht voor specifieke vraagstukken. Je verkrijgt nieuwe inzichten en raakt geïnspireerd door de bevlogenheid. Hartelijk dank daarvoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid