facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdamsche Boksschool Barry Groenteman

Amsterdamsche Boksschool Barry Groenteman

Info

“Beleef de kunst van het boksen”

Geschiedenis

The Fightclub Amstelveen

Mogen wij ons even aan u voorstellen……….

Mijn naam is Peter Teijsse en ik ben in 1983 begonnen met kickboksen. In 1987 vocht ik mijn eerste wedstrijd, daarna werd ik WKA Nederlands Kampioen in 1990. In 1991 werd ik wereldkampioen Savate en kickboksen, ik vocht 25 A-partijen , waarvan ik er 20 won en 7 verloor.
Ik ben nu aktief als trainer, ik heb onder meer de wereldberoemde Fedor Emelianenko bij 3 partijen mogen voorbereiden, waarbij ik mij richt op het begeleiden en beter maken van talenten, daarnaast vindt ik het enorm leuk om ook met recreanten te werken en om kinderen, vanuit de sport weerbaarder te maken.
Ik heb tevens gedurende 9 jaar in de jeugdpsychiatrie gewerkt als sportleraar en daarbij ervaren dat sport, ongeacht welke sport dat ook is, een belangrijke bijdrage levert aan het bijbrengen van discipline aan de jongeren en hen te leren dat respect naar anderen en zichzelf een onmisbare stap in hun ontwikkeling is.


Mijn naam is Barry Groenteman en ik ben in 2003 begonnen met Boksen. In 2005 ben ik Amateur Kampioen van Noord Holland geworden en in 2007 werd ik Kampioen van Nederland Amateurs B-Klasse. In 2008 heb ik een aantal maanden in de beroemde Trinity Gym in New York kunnen trainen, daarna ben ik opgeleid door de bekende Sport en Bokstrainer : Michel van Halderen.
In 2012 heb ik de Nederlandse Titel in het Profboksen binnen gehaald en dus nog steeds huidig kampioen, uitkomend voor Fightclub Purmerend opgericht door Michel van Halderen.
Ik ben gediplomeerd Personal Trainer en Fitness Trainer (Erkend Fitvak A).
Bewondering voor topsporters en respect voor recreanten en jeugd met een gedisciplineerde honger naar training, goede conditie en het plezier in de sport, zijn voor mij de drijfveer van het trainersvak.


Wij willen u bij deze uitnodigen om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze nieuwe Boks en Kickboksschool en zien uw komst gaarne tegemoet .

Met vriendelijke groet,
Peter en Barry



"De Amsterdamsche Boksschool Barry Groenteman staat voor passie, liefde, klasse, elegantie en kunst! ABS is een gespecialiseerde boks én kickboksschool. De boks en kickboksschool heeft een klassieke boks uitstraling. De school is erkend door de Nederlandse Boksbond, dit houdt in dat er alleen gespecialiseerde trainers rond lopen met dezelfde passie en liefde voor het vak. Alle trainers zijn gediplomeerd als trainer en hebben ook hun staat van dienst bewezen binnen het klassieke boksen en kickboksen, en dit ook nog eens op wedstrijdniveau."
Adres: Eleanor Rooseveltlaan 110-112, 1183CL Amstelveen
Telefoonnummer: 0203637832
Stad: Amstelveen
Route: Eleanor Rooseveltlaan 110-112
Postcode: 1183CL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: 09:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pencak Silat Tiga Berantai Nederland Pencak Silat Tiga Berantai Nederland 334 meter Pencak Silat Tiga Berantai Nederland Nederlandse afdeling van de pencak silat vorm T...
Acc Cricketclub Acc Cricketclub 940 meter Google map leid je naar een verkeerd adres.
AMVJ Voetbal AMVJ Voetbal 1 km Leuke vereniging op een mooi sportpark. Parkeren was daar een drama, een heel eind lo...
H.C. AMVJ H.C. AMVJ 1 km Leuke C-baan, goed om je approaches te oefenen. Groot verschil tussen de banen over d...
S.V. RAP S.V. RAP 1 km Een takke-eind lopen van parkeerplaats naar club. Houd minstens een extra 10 tot 15 ...
Hockeyvereniging Hic Hockeyvereniging Hic 1 km Mooi en schoon gebouw voldoende parkeerplaatsen ruime keuze aan eten en drinken toern...
Wooter Academy Wooter Academy 1 km Prachtige club met verbeten trainers en een familiaire supporters. opi
Born to Play Born to Play 1 km Born to Play is een voetbal academie die zich inzet om de strijd aan te gaan met het ...
Hockeyclubvvv Hockeyclubvvv 1 km Goede velden. Clubhuis beetje oud.
Pinoké Pinoké 2 km Ik nam deel aan de Amsterdamse Bosdrive dat bij Pinoké werd gehouden. Mooie accomodat...
A.M.H.C. Pinoke A.M.H.C. Pinoke 2 km Ik nam deel aan de Amsterdamse Bosdrive dat bij Pinoké werd gehouden. Mooie accomodat...
Hockeyclub Amsterdam Hockeyclub Amsterdam 2 km Hockeyclub Amsterdam werd opgericht op 28 januari 1892, en is daarmee de oudste club ...
SportWays Hockey Camps SportWays Hockey Camps 2 km De kampen en medewerkers zijn echt helemaal top. Maar ondanks dat het al een paar kee...
VRA Cricket Ground VRA Cricket Ground 2 km Prachtig cricket veld. Vanuit clubhuis mooi overzicht. Ruime parkeermogelijkheden.
VRA Ground VRA Ground 2 km Eerste, en mooiste, graswicket op het Europese vasteland! Beste groundsman aan deze z...
De Hurleyaan De Hurleyaan 2 km Fijne Izakaya! Maar keuken was wel veel beter dan de bediening. Eten en drinken was e...
GO the YOGA WAY GO the YOGA WAY 3 km "GO the YOGA WAY" is going to help you feel that you don't need to be flexible to be ...
Amstelveen Heemraad Amstelveen Heemraad 3 km Persoonlijke aandacht, warme sfeer.
Recensies
Een van de betere boksscholen in de buurt van Amsterdam. Altijd goed verzorgde lessen met een heldere opbouw, fijne en ervaring trainers. Een plek waar je je welkom voelt. Of je nu beginner bent of al langer bokst er is altijd wel een les die bij je ervaring of behoefte aansluit. Mooie mix van oudere en jonge mensen. Boksschool is schoon, goed onderhouden en heeft een kleedkamer + douche. Genoeg parkeerplek. Zeker een aanrader!
Hele fijne boksschool, goede sfeer en harde trainingen!
Gezellige boksschool met ruime trainingsopties voor verschillende niveau's en leeftijden. Sympathieke eigenaar en trainers die je op een leuke manier enthousiasmeren voor de bokssport. Zeker aan te raden als je fit wilt worden of blijven!
Deze boksschool is van extreem hoge kwaliteit, zeer schoon en er heerst een hele fijne ambiance. De mensen die komen trainen zijn altijd respectvol en de trainers geven goed les! Je ziet duidelijk dat er veel aandacht wordt gegeven aan alle aspecten binnen de sportschool. Wat ik persoonlijk het aller prettigste vind van deze boksschool is dat de trainers altijd persoonlijk aandacht geven daar waar nodig is. In andere woorden: ze sluiten mensen niet uit, zoals bij veel kickboksscholen gedaan wordt. Iedereen krijgt hier gelijke kansen om te leren, en niet alleen de mensen die potentieel wedstrijd gaan vechten. Boksschool Barry Groenteman is dus zeker een aanrader voor iedereen die de kunst van boksen wilt leren, jong of oud - het maakt helemaal niets uit.
een fijne boksschool waar plezier in de sport voorop staat. wanneer je je conditie naar een hoger niveau wilt tillen zijn er dagelijks full body work out en zak trainingen in groepsverband die motiverend werken. wil je boksen daadwerkelijk onder de knie krijgen, dan zijn er kundige trainers die je de kneepjes van de sport bijbrengen zowel in groepsverband als personal training mogelijk Kortom voor ieder wat wils. De sfeer is altijd gezellig en de koffie smaakt ook goed.
Geweldige boksschool; een plek waar iedereen welkom is, of je nou voor het eerst bokst, of als je een prof bent. Lessen zijn uitdagend en afwisselend, met persoonlijke aandacht voor iedereen. De kunst van het boksen, de benadering van deze mooie sport wordt zo goed meegegeven dat ik inmiddels hooked ben.
Heerlijke boksschool  en absolute aanrader. Barry en zijn team geven je het gevoel dat je welkom bent. De trainingen zijn gevarieerd en je wordt uitgedaagd om het extra stapje te zetten. Leuke mede-sporters van beginners tot pro's, iedereen gaat met plezier en respect met elkaar om en staat klaar om te helpen.
Een vijf sterren boksschool. Barry en zijn team geven je fantastisch les. Ze zijn zeer gedreven en professioneel. Je gaat daar iedere keer met veel plezier naar toe. Veel leuke leden, waardoor er een fijne sfeer is.
De liefde voor het boksen, voor de sport. Dat voel je als je binnenkomt bij deze gym. Er wordt serieus getraind, maar er is ruimte voor humor, serieuze gesprekken en een kop goeie koffie. Toen ik voor de tweede keer kwam trainen werd ik met mijn naam begroet, en de vraag 'hoe is het ?'Top vind ik dat.. Ook onderling zijn mensen leuk en hartelijk naar elkaar. Fijn plekkie !
Fijne, betaalbare boksschool voor de hele familie. Goede sfeer, goede lessen voor elk niveau, schoon. Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe. Een aanrader is ouder-kind boksen op zondag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid