facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdams Venduhuis de Eland en de Zon

Amsterdams Venduhuis de Eland en de Zon

Info

Het grootste veilinghuis van Nederland, met 5 keer per jaar veiling met meer dan 4000 artikelen en meer dan 7000 bezoekers per veiling.

Adres: Weesperstraat 110, 1112 AP Diemen
Telefoonnummer: 31206230343
Stad: Diemen
Route: Weesperstraat 110
Postcode: 1112 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Veilinghuis De Zon Amsterdam, De Eland catalogus, Veilinghuis De Eland Koffers, Aftersale de Eland, Weesperstraat 110 Diemen, Veilinghuis de Zwaan, Veilinghuis De Looier Amsterdam, Veilinghuis Amstelveen
Recensies
Leuk veilinghuis waar je nog echt leuke spulletjes kan ontdekken. Werknemers netjes, vriendelijk en behulpzaam.
Twee uur gereden uit Steenwijk om hier goederen na telefonisch overleg in te brengen. Mocht alles zelf uitladen onder toezicht van het rokende personeel dat half in de ingang stond toe te kijken. Vervolgens binnen 5 minuten weer afgewimpeld door kennelijk een taxateur een kale oudere man. Dat enkele goederen eerder hier geveild waren voor enkele honderden euro's maakte kennelijk geen verschil. Dat ik nog meer goederen later wilde inbrengen werd niet gehoord want de man liep al naar buiten naar zijn rokende collega's. Alle goederen weer ingeladen onder toezicht rokend personeel en inmiddels rokende taxateur. Boos weggereden en zwaar teleurgesteld in de behandeling als klant.
Veilingkosten zijn best hoog communicatie matig.
Mooi veilinghuis. Alles is mooi ruimtelijk geplaatst. Gratis koffie. Parkeer gelegenheid achter het gebouw. Maar is wat onoverzichtelijk en niet al te groot.
Voor ons een super uitje. Geweldig veilinghuis,mooie objecten en goede catering.
Vaste bezoeker van de kijkdagen, mooie gelegenheid om voor niet te veel geld echte kunst aan de muur te hebben en op echte meubels te zitten. Lekker restaurant/lunchroom. Goede atmosfeer.
Altijd een lekker sfeertje. En helaas is er altijd wel iets van mijn gading. hopelijk gaat het café weer gauw open...
Er staat op de site dat gebreken vermeld zijn . Dat is dus niet het geval. 6 stoelen gekocht waarvan 5 kapot. We kregen uiteindelijk ons geld terug maar de directeur stond ons op zeer onaangename wijze te woord en riep ons na 'tot nooit weer ziens!' We kwamen van ver om de stoelen op te halen , zeker niet voor herhaling vatbaar dus!
De taxateurs nemen het niet al te nauw met toeschrijvingen. Nu al paar keer gehad dat het gekochte werk niet authentiek was. Jammer!
Het veilinghuis De Eland is interessant, gezellig en qua objecten zeer de moeite waard. Helaas is de meubelrestaurateur, die aan De Eland betaalt om zijn diensten te mogen aanbieden, niet professioneel. Hij is duur maar kwalitatief slecht en betalingen van duizenden euro's moeten kontant worden afgerekend, inclusief BTW !. zodat hij de inkomsten- en omzetbelasting kan ontwijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid