facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Roest

Geschiedenis

Amsterdam Roest is een stadsoase. Een creatieve vrijplaats, een experiment dat openstaat voor originele ideeën. Roest is minimalistisch, maar wel warm. Roest nodigt je uit om zelf bij te dragen. Pretenties worden overboord gegooid, maar Roest verliest kwaliteit nooit uit het oog. Roest is elke dag anders, maar maakt verwachtingen waar. Je kunt er ontspannen, dansen, scheppen, genieten en je laten inspireren door kunst, film en theater. Roest is er voor iedereen.
Roest is een nieuwe liefde.

LET OP FIETSERS/VOETGANGERS
Het bruggetje op de Oostenburgervoorstraat sluit om 20.00. Daarna kan je wel gewoon gebruik maken van de ingang via de Czaar Peterstraat.

NB
The small bridge on the Oostenburgervoorstraat closes at 20.00. After that you can still use the entrance from the Czaar Peterstraat.

Adres: Jacob Bontiusplaats 1, 1018 LL Amsterdam
Telefoonnummer: 0203080283
Stad: Amsterdam
Route: Jacob Bontiusplaats 1
Postcode: 1018 LL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 03:00
Zaterdag: 12:00 - 03:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: amsterdam roest strand, amsterdam roest menu, amsterdam roest zwemmen, amsterdam roest verhuur, amsterdam roest vacatures, roest amsterdam sluiten, roest amsterdam parkeren, parkeren roest
Recensies
Wat een fantastische plek! De sfeer die er hangt is super relaxed en gezellig. Een prachtig industrieel gebouw met een toffe aankleding. Het personeel is erg vriendelijk. Je bestelt je drankjes en eten aan de bar en rekent direct af. Het eten was snel klaar en smaakte erg goed. En alle gerechten zijn €10 of minder! In de zomer kan je chillen op het strand, ik kom dan zeker terug!
Genoeg parkeerplek vlakbij en een leuke sfeer in het gebouw zelf. Wel erg informeel, maar dat is aan de buitenkant al af te zien. Leuke naam ook. Er hangt een bokszak in het toilet, maar dat had ook wel weer wat.
Roest is een geweldige plek in Amsterdam! Het concept om een oude fabriekssite om te bouwen tot een trendy en gezellige plek voor jong & oud is echt magnifiek! Ze hebben lekker eten en verschillende drankjes en sapjes. Daarbij is er gezellig terras en hebben ze fijne evenementen! Roest is zeker een bezoekje waard als je in Amsterdam bent!
Heerlijk buiten zitten in de zomer, aan het water en/of op het zachte strandzand. Dit is werkelijk een letterlijke buitenhaven en toch nog in het centrum. Lekker eten, lekkere drankjes, vriendelijk personeel en een leuke ontspannen sfeer om gezellig te borrelen maar ook voor kids, die zich er goed kunnen vermaken. Binnen is het 's winters ook aangenaam wel koud ivm slechte isolatie en je kunt er 's nachts altijd dansen in de clubruimte met een dubbeldekbus als leuke hangplek!
leuke plek maar de rij voor een normaal biertje is veel te lang. 40 mensen
26 juli 2019 Ben ik er geweest! Achter de bar staat een hele onbeschofte barvrouw!!! Ze kan niet eens een normaal biertje tappen Deze is zeker niet geschikt voor in de horeca, deze dame had ik als het mijn tent was per direct ontslagen!!! Ze kan beter soliciteren als schoonmaker. Voor de rest is het wel een leuke tent Een tip voor de eigenaar van Roest! Het gaat niet om een slecht getapt biertje!! Maar om personeel die echt met plezier achter een bar willen staan!
Echt de leukste plek die ik in tijden heb ontdekt! Heerlijk strandterras aan het water. Zelf je drankje uitzoeken uit de koelkast, heerlijke hapjes bestellen voor een zeer redelijke priijs. Spelletjes binnen, en speelmateriaal en ruimte voor kinderen. Ronduit fantastische plek!
Leuke locatie, leuke bar. Geen bediening dus je moet zelf naar de bar waar een rij staat tot buiten zeker 40 man, en dan zo als bij de supermarkt bier/snacks uit de koeling of schappen halen. Voor een tent zonder service is het bier net te duur & de hapjes/broodjes belachelijk duur.
Leuke locatie. Steeds wisselende thema's voor jongeren. Ondanks dat wij de jongste niet meer zijn, werden wij hier keurig behandeld. We waren eerlijk gezegd een beetje verdwaald in dit stuk van Amsterdam. Het oogt ongedwongen en zat plekjes op te zitten. Wij hebben genoten van ons biertje en zijn keurig behandeld, al zijn we de vermoedelijke doelgroep vele jaren gepasseerd, haha. Dank lieve bediening
Een verjaardag hier gehad met een dozijn vrienden, het leende zich er goed voor. Personeel is levendig en persoonlijk. Samen met het interieur zorgde het dat het voelde als een kleine kroeg. Op de dansvloer was het een James Brown tribute, perfect mijn smaak. Ik ben benieuwd hoe gelikt Roest terug komt uit de verbouwing en hoe dat een nieuwe ervaring zal geven. De omgeving zal ook flink veranderen in de komende jaren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Amsterdam Roest.

Amsterdam evenementenlocatie

openingstijden, locatie, vervoer. Jacob Bontiusplaats 1 amsterdam bar kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Amsterdam Roest adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Amsterdam Roest. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Amsterdam Roest delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VIRTÙ VIRTÙ 310 meter
NewWerktheater NewWerktheater 467 meter
Eetcafé De Werf Eetcafé De Werf 500 meter
Bar Langendijk Bar Langendijk 585 meter
Bombarie Amsterdam Bombarie Amsterdam 636 meter
De Nieuwe KHL De Nieuwe KHL 689 meter
Pension Homeland Pension Homeland 694 meter
SAIL AMSTERDAM SAIL AMSTERDAM 701 meter
The Glass House The Glass House 793 meter
Pompstation Pompstation 816 meter
Café de Zuid Café de Zuid 890 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid