facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Marriott Hotel

Amsterdam Marriott Hotel

Info

Amsterdam Marriott Hotel is a great start to exploring colorful tulips and peaceful canals, along with many other Netherland's capital charms. Our city centre hotel in Amsterdam offers an unparalleled location across from the Leidseplein.

Geschiedenis

With its many museums, colorful tulips, peaceful canals and seventeenth-century architecture, Amsterdam charms every visitor. In the midst of this splendid city, you'll find the Amsterdam Marriott Hotel. Our hotel in Amsterdam City Center, located across from Leidseplein's fine dining, fashion shopping and entertainment, is a five minute walk to many attractions including the casino, the Rijksmuseum and Van Gogh Museum. In the morning, after a great rest on Marriott Revive bedding, visit the Vondelpark for a relaxing walk or our on-site 24-hour fitness gym for a great workout. The spacious guest accommodations in our Amsterdam hotel in City Center have everything you need for business or leisure travel: air conditioning, broadband Internet, in-room safe, mini-bar and work desk. Upscale and casual dining await in our two restaurants: Sorel's Midtown Bar and Lounge for casual dining and Midtown Grill for the finest steak in town.

Adres: Stadhouderskade 12, 1054ES Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 607 55 55
Stad: Amsterdam
Route: Stadhouderskade 12
Postcode: 1054ES



op zoek naar gerelateerd: marriott hotel amsterdam parkeren, marriott amsterdam renaissance, marriott hotel amsterdam arena, marriott hotel rotterdam, marriott amsterdam airport, marriott amsterdam houthavens, marriott hotel amsterdam vacatures, marriott hotel den haag
Recensies
Je krijgt waarvoor je betaalt. Ik ben tevreden met de grootte van het bed alleen de kussens vond ik zelf wat te zacht. Mijn secretaresse vond ze wel goed, dus misschien ligt het aan mij. Er zat een vlek in de vloerbedekking vlakbij de tv dus dat vond ik niet netjes. Maar verder dik tevreden. Ja, als je een hotel zoekt om indruk op iemand te maken voor een nachtje plezier dan zit je in het Marriott wel goed. Ik heb me in elk geval goed vermaakt. 4 sterren.
Fijn hotel dichtbij het centrum, kamers zijn top lekker bed en super schoon.Kamers: 5/5
De service was geweldig. Bij aankomst meteen heel warm en hartelijk verwelkomt. Na het toewijzen van onze kamer, is er vaak bij ons gecheckt om te kijken of alles nog naar wens was. Na een heerlijke nacht gehad te hebben, in een kamer met prachtig uitzicht op het Leidseplein. Hebben wij heerlijk kunnen ontbijten in het restaurant beneden. Wij werden vriendelijk ontvangen en werd ons aan tafel gevraagd wat voor soort ei wij graag hadden gewild. Er was zeer veel keus en alle producten waren zo vers als maar kon. Het komt erop neer dat het een super hotel is, en zeker aan te raden!
Weer een typisch Nederlandse medewerker van de reserveringsdesk aan de lijn gehad. Per ongeluk via de app de verkeerde datum geboekt omdat de agenda de dagen op een andere manier toonde dan gewend. Meestal zijn de 2 meest rechter dagen in het overzicht het weekend maar in de agenda van de mariott app is dat dus vrijdag en zaterdag. Geen flexibiliteit niets mogelijk.
Ik heb in de afgelopen jaren best wat hotels van binnen gezien. Marriott is by far de beste keten in mijn ogen. In Nederland is Marriott Amsterdam een begrip geworden, waarnaad ik meermaals per jaar met mijn gezin terugkeer. Het personeel laat je echt voelen alsof je in een 5 sterren hotel slaapt. Aan alles wordt gedacht. Mis je iets, dan doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je het krijgt. Van de service bij het parkeren, tot aan in het restaurant. Tot in de puntjes. De kamers zijn ruim, schoon en fris. Lekkere bedden en hele zachte kussens. Dat laatste is een smaakdingetje. Het ontbijt is tot scoort voor mij een 10/10. Altijd voldoende, maar niet teveel. Genoeg variatie en veel handgemaakt. Op bestelling een verse omelet naar keuze is voor hen niet teveel gevraagd. Dineren in hun Midtown grill is echt prima, maar wel prijzig. Daar besteed ik later nog wel tijd aan in een aparte review.
Fijn hotel met prima kamers, een smakelijk ontbijtbuffet met veel verse en gezonde opties en een uitstekende service!
Op zich een aardig hotel, maar absoluut geen 5 sterren. De kamers zijn aan de kleine kant en voelen gedateerd aan. De M Club Lounge en de hotelbar waren dicht vanwege de coronamaatregen. Op zich gek, want al geruime tijd zijn vergelijkbare horeca weer open. Ook de sauna was gesloten vanwege de coronamaatregelen. Dit werd pas duidelijk bij aankomst. Het zou fijn zijn als je hierover van tevoren tijdens het boeken op de hoogte van wordt gebracht. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Ook was er een wachtrij voor het ontbijt, terwijl wij ruim van tevoren een specifieke tijd hadden gereserveerd. En zo waren er her en der nog wat irritatiepuntjes. Iets wat je niet verwacht van een 5-sterren-hotel. Ik kreeg het gevoel dat er te weinig personeel was. Dat is begrijpelijk in de huidige tijd, maar dan moet je het aantal boekingen daarop aanpassen. Jammer, ik raad dit hotel af en kom ook niet terug.
Vorig weekend een weekend Amsterdam gedaan met overnachting in het Marriott Hotel. Mooi en goed onderhouden hotel. Valet parking, prachtige entree, vriendelijk Engelstalig personeel. Mooie schone kamers. Op de kamers werden we via het tv-scherm welkom gehelen. Op de tv speelt een video af waarin je ziet hoe de kamer wordt schoongemaakt. Alles zit in de buurt van het hotel. Prima plek om te overnachten. Het ontbijt was oke, veel keuze, helaas alleen geen vers brood, verder niks op aan te merken.
Wat een mooi en goed hotel ze zijn super vriendelijk. Kamers zijn super schoon en goed onderhouden. Wij hadden een kamer met balkon met uitzicht op de stad top locatie. Jammer dat alles dicht was maar was heerlijk voor een nachtje om hier te zijn. Wij hadden met 3 gangen diner en ontbijt en parkeren geboekt via sociaal deal. Super deal voor 150 euro. Normaal kost het zo dubbel zo duur zag ik online. En zeker voor de kamer die wij hadden. Avondeten was erg lekker ging alleen even mis met de beefhamburger die niet door bakken was ivm zwangerschap. En hadden verkeerd toetje maar werd Allemaal goed opgelost. Het ontbijt was goed en zeer uitgebreid TOP. Alles konden we netjes afhalen bij het restaurant. De rode wijn was ook erg goed. Wij zouden zeker nog wel eens een keer terug willen gaan alleen al om de locatie en de goede en het te service.
De kamer is schoon, bed ligt lekker. Er missen kleine details zoals wel een koffieapparaat en bekers, maar geen koffie. Bijbehorende restaurant absoluut 5 sterren. Fantastisch gegeten en super vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid