facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Illustrations

Info

Illustrations of Amsterdam made by Anouk Potter.

Geschiedenis

Illustrations of Amsterdam made by Anouk Potter.

Adres:
Stad: Amsterdam



op zoek naar gerelateerd: Pentekening amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amsterdam Karadenizliler Derneği  Ka-Der Amsterdam Karadenizliler Derneği Ka-Der 309 meter Vertaald door Google eten is geweldig Origineel yemekler harika
Vault Sessions Vault Sessions 387 meter Vertaald door Google Ik zou kunnen beginnen met het schrijven van een essay over dit ...
Riders Society Amsterdam Riders Society Amsterdam 493 meter Prachtige zaak met klassieke motoren. Cool concept.
Coral Vibe Hub Coral Vibe Hub 826 meter Car technology, automotive advances and motoring gadgets explained by Coral Vibe Hub.
Hagelslag.art Hagelslag.art 942 meter Droom jij er al tijden van om je eigen ontwerp te verkopen op t-shirts of truien? Sla...
Store Spree Store Spree 1 km "Koop de laatste trends tegen geweldige prijzen bij Primark Amsterdam. Zowel mod...
One Ness Media One Ness Media 1 km One Ness Media is about Litrature & Arts.
Jasper Branse .studio Jasper Branse .studio 1 km Graphic designer, working from Amsterdam, feel free to contact me for any inquiries.
Zero Point Network Zero Point Network 1 km Zero Point Network provides all new games details and upcoming gadgest information.
Ru Paré Ru Paré 1 km Fijne plek in Amsterdam, medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij, denken mee, ongedwon...
Kompas Kompas 1 km Stichting Kompas for Students is a foundation that supports, prepares and guides stu...
Studio Rron Studio Rron 1 km Digital Art, Photography and Design made by Rron Nushi. Message me if you want to wor...
Unleashed Hub Unleashed Hub 1 km We are providing Famous Place of Museum about news from the world.
Tech Icon Tech Icon 1 km Tech Icon is about latest food and recipe news, recipe ideas and tips, festive food a...
Open Air Works Open Air Works 1 km Super mooi terrein! Leuke mensen en goed resultaat
AGA LAB AGA LAB 1 km Mooie plek. Veel creativiteit in een gebouw. Goeie sfeer
Magical Row Hub Magical Row Hub 1 km Magical Row Hub is about latest news on Space and Science.
Recensies
Wij hebben een A3 tekening van ons huis op de Prinsengracht laten maken door Anouk. Echt heel erg leuk gedaan. Wij zijn er erg blij mee. Thx Joris
Anouk heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze werkt snel, is super goed bereikbaar, reageert snel en we zijn ontzettend tevreden over haar ontwerp: het is precies wat we wilden maar wat we zelf nooit vorm hadden kunnen geven! Ik ben zelf nogal een pietlut maar Anouk is doorgegaan met het aanpassen van de meest onbenullige kleine wijzigingen vanuit mijn kant tot het 100% was en dat waardeer ik echt enorm. Bij een volgend kaartje komen we zeker terug :
Anouk heeft een prachtige tekening gemaakt die wij als huwelijkscadeau hebben gegeven. We waren er redelijk laat bij 3 dagen van te voren, maar Anouk was heel flexibel en kon ons last minute toch nog helpen. Het contact verliep heel soepel en ze is ons zelfs op station Haarlem tegemoetgekomen om het af te geven. Wij en de bruid zijn erg blij met het eindresultaat!
Anouk heeft een prachtig geboortekaartje voor ons getekend. Ze beheerst de kunst om je wensen en ideeën te verwerken in een tekening en is hierbij erg meedenkend in het proces en met haar creativiteit kom je samen tot een mooi resultaat. Verder heeft ze ons ook enorm geholpen en advies gegeven tav het drukwerk. Ze is gemakkelijk in overleg en werkt heel snel! We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad op ons kaartje. Complimenten voor je mooie werk!
Anouk heeft voor ons een prachtig kaartje ontworpen! Hierbij kwam ze met goede suggesties om het ontwerp nog beter tot zijn recht te laten komen.
Anouk heeft ons oude huis in hartje Amsterdam getekend. Met veel liefde en aandacht, en met oor voor onze wensen. Ontzettend waardevol om zo’n mooie herinnering te hebben aan de fantastische tijd die we in dit huis hebben gehad. Dank je wel Anouk!
Anouk was super vriendelijk en voelde goed aan wat we precies bedoelde qua kleurstelling en compositie. Super goede communicatie waarbij er om de zoveel tijd een kleine update kwam. We zijn heel blij met het resultaat van de Amsterdamse grachtenpanden en raden iedereen aan een schilderij hier te bestellen! 10/10
Anouk heeft ons geboortekaartje getekend precies zoals bij ons past. Superfijne en vlotte samenwerking. We zijn heel trots op het resultaat en kunnen niet wachten om de kaartjes te kunnen versturen.
Heel mooie tekening van ons ouderlijk huis op de Buiksloterdijk laten maken door Anouk. :D
Anouk heeft ons waanzinnig geholpen met het tekenenen van de uitnodiging voor ons huwelijk. We zijn heel tevreden over het eindresultaat en Anouk heeft steeds met ons meegedacht om hiertoe te komen. Daarnaast was ze steeds heel snel met zowel antwoorden als aanpassingen maken. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid