facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Cupcake Company

Amsterdam Cupcake Company

Info

Jouw leverancier (winkel of bestelling) van verse Fair Trade Cupcakes,cakepops, cheesecakes en custom made taarten in Amsterdam en omstreken.

Geschiedenis

Home made en bereid met zorg & passie. Dagelijks vers afgebakken Fair Trade cupcakes, cake pops, cheesecakes en (red velvet) taarten dat is Amsterdam Cupcake Company!

Je kan naar wens en voor elke gelegenheid bij ons terecht voor cupcakes, cakepops, red velvet taarten, andere taarten, cheesecakes en custom made taarten.

Smaken en designs kunnen worden aangepast!

In overleg worden de cupcakes tot aan de deur bezorgd. Aarzel dus niet langer: bekijk de website, bel, bestel, proef en geniet!



"Amsterdam Cupcake company is a specialised bakery:- home made- no artificial flavoring- no preservatives- fair trade products- local products- also vegan en glutenfreeVisit our 'open' bakery and shop to get a view behind the scenes. Here we prepare all our cupcakes, cakes, cakepops and cheesecake. Made to order and a selection of cupcakes and cakepops for our shop.All our products are prepared daily in our own bakery, by a passionate and varied team of women. Together we develop our own recipes, designs and concept."
Adres: Marco Polostraat 209 , Amsterdam 1057 WK, NL
Telefoonnummer: 020 737 0688
ln.ynapmocekacpucmadretsma@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Marco Polostraat 209
Postcode: 1057 WK


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: cupcakes amsterdam, yummy cupcakes amsterdam, cupcakes bestellen amsterdam, cupcakes amsterdam zuidoost, cupcakes amsterdam zuid, cupcakes amsterdam oost, cake pops bestellen amsterdam, cupcakes bezorgen amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Hicret Bakkerij Hicret 62 meter De oude Hicret was zo veel beter. Net vier broodjes kebab gehaald. Niet te evenaren m...
Bakkerij Kwakman Bakkerij Kwakman 151 meter Dit is toch niet normaal
Dekker Bakkerij Dekker Bakkerij 266 meter
Bakker Dekker Bakker Dekker 268 meter
Stach Stach 338 meter
Warme Bakker Nazar Warme Bakker Nazar 413 meter heerlijke turkse pizza en super aardige mensen!!!
The Tulip Bakery The Tulip Bakery 635 meter In één woord: fantastisch!
Plooy brood en banket Plooy brood en banket 695 meter Genoten van de heerlijke moederdag taart
GeTaart GeTaart 768 meter Heerlijke toetjes, koffie was lekker en vriendelijk personeel! Perfecte lunchpauze
Bakkerij Paul Année Bakkerij Paul Année 845 meter Na 35 jaar Paul Annee brood in deze familie vinden wij het in en in triest dat de bak...
Frankie's Corner Frankie's Corner 890 meter Vrolijk en vriendelijk personeel. Het broodje warm vlees was heerlijk!
Bakkerij Dunya Bakkerij Dunya 898 meter Turkse pizza 3 euro belachelijk en het is ook niet super lekker
Multi-Vlaai Multi-Vlaai 950 meter
Bbrood Bbrood 1 km
Damla Damla 1 km Zet geen 7uur openingstijd als je niet om 7uur opengaat Neem die haagse bakkers als ...
Oliebollenkraam Kinkerstraat Oliebollenkraam Kinkerstraat 1 km Super aardige mensen, altijd vrolijk en de aller lekkerste kaneel oliebollen
Bakkerij Klopper & Stolk Bakkerij Klopper & Stolk 1 km De bokkepoot is een veredelde amandel staaf. Met chocolade aan de uiteinde. Geef hete...
Recensies
Wij zijn ontzettend blij dat wij voor ons huwelijk voor dit bedrijf hebben gekozen! Tussen lockdowns in, konden wij met nog maar 5 weken voor datum bij Cupcake Company terecht. Faryel en haar team waren meteen enthousiast, en verzorgde alles van A tot Z. Met een gezelschap van 80 man, zijn wij voor 2 taarten gegaan en een diverse selectie aan cupcakes; alles is helemaal opgekomen! Iedereen was zeer te spreken over de smaken, en ze wisten het thema van het huwelijk perfect aan te vullen. De foto's spreken voor zich!
Voor onze medewerkers op kantoor hebben wij 'Back to the office Cupcakes' besteld bij Amsterdam Cupcake Company. Ze werden netjes op tijd bezorgd en waren overheerlijk! Verschillende smaken en versieringen. Er werd zelfs nog even ruzie gemaakt onder collega's wie de laatste mocht opeten : Dank!
Voor Intl Vrouwendag hebben wij bij Amsterdam Cupcake Company Cupcakes besteld. Deze waren een groot succes bij onze werknemers!!
Afgelopen weekend wederom genoten van onze grote favoriet, de red velvet taart. Ze hadden de taart voorzien van blauwe sprinkels ivm de babyshower. Heerlijk! Vriendelijke service!
Gender reveal cupcakes besteld met een twist, de kleur van de binnenkant kon gemakkelijk naar wens worden aangepast :. Heel erg fijn. De cupcakes waren heerlijk! We hebben hierdoor een geslaagde middag gehad :. Komen zeker terug.
Superlekkere en mooie cupcakes! Persoonlijk vind ik de feestelijke cakepops eigenlijk nóg lekkerder... so! Ze vinden altijd weer nieuwe prachtsmaken uit en zijn leuk om te volgen op social media!
Wij hebben stad en land afgezocht naar een partij die voor onze bruiloft een glutenvrije, vegan een bruidstaart kon maken. En deze hebben we gevonden bij Amsterdam Cupcake Company! Een fijne proeverij, meedenken met onze wensen en het resultaat was een aansnijdtaart en vele diverse cupcakes. Geheel in ons thema van bloedmaan en sterren. Alles smaakte heerlijk. Dat de blauwe toef een blauwe smurfen mond achterliet, was een verrassing maar gelukkig na een glas water ook weer weg. Faryel en haar team hebben het echt TOP gedaan! Het suikerbruidspaar op de foto is door iemand anders aangeleverd
Heerlijke cupcakes en mooi gemaakt! Ik had 10 cupcakes voor onze gender-reveal besteld, twee verschillende smaken, en het was een groot succes. Levertijd was ook lekker snel, binnen een paar dagen waren ze klaar!
Hele vriendelijke mensen, goede service en de cupcakes waren prachtig en lekker!
Hele fijne ervaring. De klanten service is top; zonder te vragen werd de cake geleverd aan de birthday girl en namens mij gefeliciteerd met haar verjaardag :-. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, de taart was heerlijk Oreo filling is een aanrader en heel mooi gemaakt. Ze hebben er een vaste klant bij!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Amsterdam Cupcake Company met het openbaar vervoer


Amsterdam, Marco Polostraat 80 meter
13
18
7
N83
Amsterdam, Marco Polostraat 80 meter
13
18
247
7
N83
Amsterdam, Mercatorplein 260 meter
13
18
N83
Amsterdam, Mercatorplein 320 meter
13
18
247
N83
Amsterdam, Jan Evertsenstraat 330 meter
18
247

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid