facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Art Center

Amsterdam Art Center

Info

Bij het Amsterdam Art Center haal je meer uit jouw vergadering, brainstormsessie of training. De eerste stap naar een succesvolle meeting is gezet.

Geschiedenis

Bij het Amsterdam Art Center haal je meer uit jouw vergadering, brainstormsessie, workshop of training. Wij bieden je professionele vergaderruimtes voor kleine en grote groepen in een robuust pand met fijne ambiance. Omringt door kunst lift je mee op de positieve energie die het Amsterdam Art Center met zich meebrengt. De eerste stap naar een succesvolle meeting is gezet.

Het Amsterdam Art Center:
· Vergaderruimten voorzien van daglicht
· 8 minuten lopen vanaf Station Sloterdijk
· Gratis parkeren op eigen terrein



"“Wij geloven er sterk in dat kunst de creativiteit tijdens het vergaderen stimuleert. Het gevolg? Mensen die out of the box denken, waardoor je als organisatie groeit.”• Vergaderen in Amsterdam in een industrieel pand met prachtige kunst• Dé vergaderlocatie langs de westelijke ring van de A10 met gratis parkeergelegenheid• Inspirerend vergaderen leidt tot creativiteit en fantastische ideeën• Duidelijke en goed georganiseerde arrangementen• Vergaderen in Amsterdam met kleine én grote groepenJe eerste stap naar een succesvolle meeting zet je bij het Amsterdam Art Center."
Adres: Donauweg 23 / (21), 1043 AJ Amsterdam
Telefoonnummer: 0206241124
Stad: Amsterdam
Route: Donauweg 23 / (21)
Postcode: 1043 AJ



op zoek naar gerelateerd: amsterdam art center vacatures, art center delft, parkeren donauweg 23 amsterdam, gratis vergaderruimte amsterdam, art4you amsterdam, aristo amsterdam, amsterdam art vacatures, kunst en uitleen amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Festimi Festimi 219 meter Relaxte bad plaats met redelijke parkeer prijzen
Tons adventures at Vantetterodeglassstudio Tons adventures at Vantetterodeglassstudio 580 meter Vertaald door Google Glass Pearl Workshop! Origineel Stikla pērļu darbnīca!
Kinly Benelux Kinly Benelux 716 meter Goede sfeer, fijne mensen :
Parenclub.eu Parenclub.eu 1 km Parenclub.eu is dé parenclub en swingerclub community van Nederland en België. Online...
ISOamsterdam ISOamsterdam 1 km Leuke, bijzondere plek.
Visionlite Visionlite 1 km
Logic Locks Logic Locks 1 km Net samen met m’n vriend hier geweest en echt een hele leuke ervaring! De ontvangst z...
WOW Amsterdam WOW Amsterdam 1 km Geweldige lobby in het hostel. Er is een ruime binnenplaats en zeer ruime ontbijt zaa...
Our Elite Our Elite 2 km Amsterdam based, techno inspired event company organising open air/rave events on var...
Westpoort Westpoort 2 km Westpoort is a borough of Amsterdam, Netherlands. The borough covers the Port of Amst...
Contact Amsterdam Contact Amsterdam 2 km Contact Amsterdam is a collective of interdisciplinary creative minds in the West of ...
Art of Goodbye Art of Goodbye 2 km || Gedenk grootse momenten en mensen in je eigen woorden en tijd. || Bewaak je overi...
Danstheater Aya Danstheater Aya 2 km Zoveel jongeren hebben zich erkent en gehoord gevoeld, hebben gesprekken met de perfo...
Summer of Love Events Summer of Love Events 2 km Organisatie met als doel het organiseren van club-georienteerde dance evenementen, me...
Airbrush Studio Trojka Airbrush Studio Trojka 2 km Also lots of airbrush pictures on www.astrojka.com
Shangrila Antique Amsterdam Shangrila Antique Amsterdam 2 km Located in Amsterdam (the Netherlands), ShangriLa Antiques specializes in collecting ...
VEGAN SUSHI VEGAN SUSHI 2 km As non fish eaters, we were getting way to bored with cucumber maki's, that is why we...
Recensies
We hebben hier met het werk met enkele tientallen mensen vergaderd. Lunch bestond o.a. uit belegde broodjes , Chinese tomatensoep, couscous en nog wat. Daarnaast de hele dag koffie thee en fris beschikbaar. Beneden tafeltennis . Veel gekoelde vergaderzalen aanwezig.
Hele inspirerende en creatieve omgeving voor bijeenkomsten. Naast alles wat er op artistiek vlak gebeurd, te huur en te koop is.
Geweldig kunst- en meeting center. Inspirerend, goede atmosfeer, behulpzaam personeel en prima catering.
Vandaag door Amsterdam Art Center dit kunstwerk verkocht van 2500 mm x 900 mm
Prachtige vergaderlocatie, de kunst die er hangt is echt inspirerend. Verder is het eten ook prima. Zowel 's middags als 's avonds.
Prima sfeer, enorm veel te beleven en te zien. Een echte experience met goede uitleg en begeleiding. Hier vind je zeker iets van je gading. Ook leuk voor bedrijfsuitjes. Kortom, aanrader!!
Op de eerste plaats: gratis parkeren. Met de navigatie makkelijk te vinden. Dicht bij de A10. Ik heb daar 4 schilderijtjes laten inlijsten. De prijs was redelijk. En het geheel maakte een professionele indruk. En voor de rest maakte die hele art hal een goede indruk. Met vriendelijke mensen.
Of je nou van industriële panden houdt, van kunst, of gewoon niet graag vergadert of een cursus volgt op een saaie plek: welkom bij conferentiecentrum 'Amsterdam Art Center'! Wie bij een conferentiecentrum denkt aan een saai kantoorpand met lokaal-achtige vergaderruimten komt hier in ieder geval bedrogen uit. Tel daarbij op dat het eten hier minstens zo duf en saai is en een cursusdag wordt ineens een uitje!
meest interessante locatie voor bijeenkomsten in de buurt van Amsterdam Sloterdijk, een groot deel van de beschikbare collectie van de kunstuitleen is hier te bezichtigen! Daarbij is de verzorging en de catering op niveau.
Dé plek om met groepen te vergaderen, en niet alleen als u uit de buurt komt. Hier rij je met plezier voor om. Ze bieden een fantastische service en compleet menu je hoeft nergens aan te denken, het gehele centrum is zo ingericht dat inspiratie niet iets is waar je omheen kan. Overal kunst, goede faciliteiten en betrokken medewerkers. Als een warm bad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid