facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam Aesthetics

Amsterdam Aesthetics

Info

Ultra moderne kliniek voor haartransplantatie, esthetische chirurgie, anti-aging injectables en medical spa.

Geschiedenis

Medical Company



"Gevestigd in Amstelveen, verscholen tussen de vele bloemenbedrijven, staat onze kliniek waar uw privacy optimaal wordt gewaarborgd, daar onze kliniek omringd is door een grote schitterende tuin met veel waterpartijen.Bijna al uw wensen op esthetisch gebied kunnen bij Amsterdam Aesthetics worden waargemaakt!Bezoek onze website voor meer informatie."
Adres: Meerlandenweg 57, 1187ZR Amstelveen
Telefoonnummer: +31208540289
Stad: Amstelveen
Route: Meerlandenweg 57
Postcode: 1187ZR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ExpertCollege ExpertCollege 4 km de boekomslag van de verpleegkunde boeken van ExpertCollege zijn erg realistisch en m...
OKtehuur BV OKtehuur BV 5 km Operatiekamers en poli ruimte
Stichting Sam Stichting Sam 6 km Samen zwemmen met dolfijnen. Sam
Recensies
Vandaag langs geweest bij Amsterdam Aestetics. Super mooie kliniek, hele aardige mensen en goede doktor! Heel gastvrij, en heeft echt mijn verwachtingen overtroffen! Had mijn lippen gedaan met fillers, botox voor voorhoofd, kraaienpootjes, en frons, en fillers in m’n wangen voor deukjes enzo. Echt heel tevreden. Ik schrijf deze review een week nadat ik de behandelingen heb gedaan. Ik kom zeker terug. Een echte aanrader, ook de artsen en eigenaar zijn enorm professioneel en heel aardig!
Een zeer professionele kliniek voor gespecialiseerde beauty behandelingen. Je bent hier in goede handen en het team doet er alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan. Hieronder een onterechte negatieve review, de betreffende man Mario is een vriendelijke, integere en betrokken man die vastbesloten is om je wensen waar te maken. Dat artikel zal waarschijnlijk geschreven zijn uit jaloezie. Geen twijfel mogelijk dat ik nooit meer naar een andere kliniek zal gaan.
Amsterdam Aesthetics is een prachtige kliniek in een mooie rustgevende omgeving, in hun privé tuin aangrenzend aan hun binnen zwembad wat met schuifdeuren geopent kan worden waar je meteen de rustgevende tuin terecht komt. Hier kan je heerlijk de hele dag van de zon en rust genieten met af en toe een plons in het verwarmde zwembad. Is het wat kouder dan pak je de heerlijke warme sauna. Mario de man met ervaring en liefde voor zijn werk, heeft hier zijn ervaring & knowledge bijeen gebundeld en het ultieme beauty/clinic resort!!! hoe het voor mij voelt concept uitgevoerd, toegankelijk, luxe, en de beste producten en nieuwste techapparaten. Het mooie is dat zijn eerdere concept door meerdere klinieken word gebruikt en hier nog goed op draaien . Maar waar Mario niet is is de liefde verdwenen en persoonlijk gaat het dan om enkel 1 ding fabrieks werk Snel en onpersoonlijk laat staan de communicatie en na zorg. Dit verbeterde concept is waar wij allemaal op hebben gewacht Spa-kliniek . En een top team met mooie en prachtige producten. Mario heel veel succes !
Afgelopen zaterdag naar de gloednieuwe kliniek van Mario van Ispelen geweest. Koffie in de prachtige sfeervolle ontvangstruimte waar de openhaard gemoedelijk brandde. Een rondleiding gekregen, alles op en top verzorgd. Ook niet onbelangrijk om te melden is dat er een heuse spa aanwezig is uitkijkend op de tuin! De behandeling door Dr. Adrian Costenco verliep weer als vanouds. Altijd professioneel en een mooi resultaat. Ik kan een ieder deze kliniek aanraden.
Mooie kliniek. Super vriendelijk personeel. En je wordt goed te woord gestaan. Ik heb hier een operatie ondergaan. Hoeveel onzekerheden of vragen je ook heb. Ze worden allemaal net zo vriendelijk beantwoord. Zeker een aanrader Lees net de slechte review. Maar ik kan me hier helemaal NIET in vinden. Mario is een hele vriendelijke man. Hij denkt goed mee. En de weg ernaartoe creapy? Het is gewoon een landweg tussen allerlei bloemen telers.
Prachtige locatie, goede sfeer, prettige benadering, kennis van zaken, kundige en ervaren artsen. NB: de recensie van ene Lydia Fris is een fake recensie want deze ‘persoon’ bestaat helemaal niet en ik heb ook vernomen van de kliniek directeur dat deze ‘persoon’ ook niet in hun bestand voor komt en daarom dus ook geen behandeling heeft ondergaan! Triest dat er nog steeds zulke mensen bestaan!
Zeer slechte locatie. Een beetje eng om er naartoe te rijden want het is een beetje in the middle of nowhere. De manager ene Mario is een hele gluiperige man met een merkwaardige blik in zijn ogen. Ik denk dat ze maar een kwart van de betaalde botox en filters toedienen en na een week zie je er niets meer van. Eigenlijk is het een beetje creapy allemaal. Kortom: do not go there! Er zijn veel goede klinieken in Nederland.
Ging naar deze kliniek omdat ik grotere natuurlijke lippen wilde. Ik heb specifiek verteld wat ik wilde een grotere onderlip dan me bovenlip, strakkere lijnen/contour. Er werd niet naar mijn wensen geluisterd waardoor ik nu onnatuurlijke lippen heb; die oneven zijn, bobbels hebben en een te grote bovenlip heeft.
Gelijk bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen. Door hun deskundigheid en begrip ben ik zeer prettig geholpen. Boven mijn verwachting en ik kan het iedereen aanraden om bij Amsterdam Aesthetics langs te komen!
Beste kliniek ooit! Vandaag ooglidcorrectie gehad, ziet er nu al prachtig uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid