facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amsterdam 3.0

Amsterdam 3.0

Info

Amsterdam smart tourism

Adres: dam 26, Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31622004433
Stad: Amsterdam Centrum
Route: dam 26



op zoek naar gerelateerd: Amsterdam Zentrum Hotel günstig, Hotel Amsterdam Zentrum mit Frühstück, Amsterdam Hotel Zentrum booking, Hotel Amsterdam Zentrum mit Parkplatz, Amsterdam Hotel Zentrum CHECK24, Kleines Hotel Amsterdam Zentrum, Ibis Hotel Amsterdam Zentrum, Hotel Amsterdam Zentrum mit Balkon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go with Louisa Go with Louisa 4 km Hi, my name is Louisa and I am a licensed Amsterdam canalboat skipper. As a true loca...
Historic Video Archive Historic Video Archive 4 km Dit keer zijn we geweest voor de Fototentoonstelling Al die Amsterdammers. Opnieuw ge...
Recensies
Zondagochtend koffietjes. Een goede plek voor koffies aan het water. Wel jammer dat ze er geen bruinbrood hebben bij de tosti’s.
Leuke plaats vriendelijke bediening, prijzen okay. Alleen kussentjes op de banken zouden fijn zijn. Parkeren: Voor 020 ruim voldoende aan de straat.
Wat een ongelooflijk fijne kaart, betaalbaar, smakelijk, goede en attente bediening, fijne sfeer, geen overtollig geluid, echt perfect. Een verademing vergeleken met al die veel te dure eetcafe's waar niets onder de 20 euro te krijgen is.
Heerlijke buurtkroeg met fijne mensen, lekker eten en sfeer van ochtend tot avond! Mooi ingericht en het fraaiste terras van Amsterdam met uitzicht op een fraai haventje! Goede kaart en drank collectie en vooral liefde voor muziek en horeca!
Kom al jaren met plezier en zal best blijven komen maar waren best teleurgesteld: geen bitterballen meer op de kaart, een zielloze Gin tonic in een hoog glas waar ook de muntthee in komt. Een zuinig kleinbakje wedges en te zachte olijven uit een pot, waar je wel allemaal de hoofdprijs voor mag betalen. Nieuwe eigenaar: houdt de vaste klanten tevreden, leer van uw voorgangers ! Wij zijn vervolgens uitgeweken naar De Zuid om daar te gaan eten, omdat er werkelijk niets op de menukaart staat waar wij voor wilden blijven.
Een goed en gezellig café met leuke medewerkers en waar je voor een hapje en drankje goed terecht kunt!!! Vooral hun eigen gemaakte appeltaart is héérlijk!!! Je kunt er ook ontbijten, lunchen en dineren. De dinerkaart is elke week anders en het eten is vers, goed, lekker en betaalbaar alleen niet heel veel ik bedoel een hele grote eter heeft er niet genoeg aan maar zeker voldoende voor de normale eter. In de winter is het er binnen warm en gezellig en vanaf het moment dat het weer het toelaat kun je gezellig op het knusse terrasje zitten voorzien van bankjes met kussentjes erop en losse stoeltjes met tafeltjes of je gaat gezellig zitten aan het water met een schitterend uitzicht over en op het IJ!!! In het water ligt een aanlegsteiger waar je je bootje even kunt aanleggen om b.v.b wat te drinken of te eten bij Kanis & Meiland. In de zomer kun je er heerlijk zitten maar gaan veel volwassenen en kinderen in het water van het IJ voor de deur bij Kanis & Meiland lekker zwemmen, een duik nemen of springen van de lage duikplank die bevestigt is aan de steiger. Kortom voor elk jaargetijde een echte aanrader!!! Wij komen er niet voor niks geregeld binnen wandelen!!! Groeten Jacob, Chantal en Ryan
Zo een heerlijke plek steiger jekan er ook zwemmen.Het terras is aan het water en ligt in dezon.uk zou er iedere dak kunnen zitten.
Gisteren heb ik op het terras mogen genieten met mijn goede vriend Edwin pseudoniem- kenner van kaas en wijn - je ziet hem ook in de foto's. We bestelden allebei een biertje en kregen deze geserveerd uit blik. Dat voelde een beetje als seks met een condoom, nog altijd wel lekker maar niet wat het had kunnen zijn. Omdat het vijf uur was vielen we tussen wal en schip qua lunch/avondeten; de borrelkaart kwam ons tegemoet. We bestelden een flamkuchen; het brood was ok maar om te zeggen dat het de lekkerste flamkuchen was dat nu ook weer niet - er zat ook een gele zee op waarvan ik denk dat het kaas was. Al met al erg geslaagd, we komen zeker terug!
Top locatie en lekkere appeltaart. Wel gevalletje "personeelstekort". Lang wachten dus.Eten: 4/5
Leuke terras langs de kade , lekker tussen de woonboten. En genieten van de mooie boten en jachten die voorbij varen. Je kan er heerlijke broodjes, en drankjes bestellen, leuke dames in de bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid