facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amstelstation

Amstelstation

Info

Blijf op de hoogte van de actualiteiten en mijlpalen rondom de verbouwing en ontwikkeling van het Amstelstation en omgeving.

Adres: Amstelstation, 1097 DN Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Amstelstation
Postcode: 1097 DN



op zoek naar gerelateerd: bereikbaarheid amstelstation, amstelstation bussen, amstelstation adres, opening amstelstation, amstelstation kiss and ride, amstelstation werkzaamheden, amstelstation ontruimd, amstelstation fietsenstalling
Recensies
Zeer mooi station, gerenoveerd/hersteld naar het oorspronkelijk ontwerp uit 1939. Het station geeft goede overstapmogelijkheden naar bus, tram en metro. Er is ook een zéér ruime fietsenstalling. Ook voor de blinden en rolstoelgebruikers zijn alle perrons toegankelijk. In de onderdoorgang tunnel zijn meerdere winkels, klein minpuntje is dat deze langs één zijde enkel toegankelijk zijn via de poortjes ov-chip.
Prima tussenstation letterlijk en figuurlijk. De meeste intercities stoppen hier ook. Ook drie verschillende metrolijnen komen hier samen.
Mooi, oud en authentiek. Een tof stukje Amsterdamse geschiedenis.
Wat zou Amsterdam Oost zijn zonder Amsterdam Amstel? Misschien is dat net als een hand zonder duim. Werkt wel, maar het is niet zo praktisch.
Prima station, genoeg restaurants en winkels. Er vertrekken hier metro's en treinen in verschillende richtingen.
De Oostzijde en de perrons zijn netjes gerestaureerd. Oogt een stuk frisser en open dan voorheen. Nu nog de westzijde aanpakken.
Een klein maar fijn station.
Fijn station, goeie verbindingen
Het station zelf is oké,het gaat mij hier om ;het in en uit stekken met de O.V kaart is klopte.Ga je naar de trein of metro gaat het goed met binnen gaan maar je reist met de trein of metro en gaat door een verkeerde poort naar buiten wordt gewoon 20 euro plus je reis afgetrokken van je O.V.kaart echt rot als je het ook nog de volgende dag merkt en na twee weken krijg je hét terug als je het hebt gemerkt. mensen met automatisch op waardering pas op.
Genoeg gelegenheden voor het kopen van eten en drinken. Fijne overstap van trein op metro en andersom. De paaltjes voor het overchecken van de OV-kaart zijn wel een drama. Op geen enkel station problemen met mijn kaart en op Amstel krijg ik meermaals de melding dat ik geen OV-kaart aanbiedt. Het is dus wel een station waarop je geen haastige overstap zou moeten plannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid