facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amslod

Info

Amslod is Nederlands snelst groeiende E-bike merk. Waarom? Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Rechtstreeks van de fabrikant. Alleen topsegment producten. 40% direct voordeel. Service en garantie bij u thuis.



"Nederlandse A-kwaliteit e-bikes, rechtstreeks van de fabrikant"
Adres: Blankenstein 270, 7943 PG Meppel
Telefoonnummer: +31382020808
Stad: Meppel
Route: Blankenstein 270
Postcode: 7943 PG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Amslod Servicepunt, Gewicht Amslod fietsen, Amslod Hamilton, Amslod fietsen 2022, Kosten onderhoudsbeurt Amslod, Amslod fietstassen, Amslod Nijmegen openingstijden, Amslod Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietspoint Benny Wolbers Fietspoint Benny Wolbers 880 meter Gewoon een heel betrouwbaar bedrijf! , goed advies en soepele sevice. Net weer 2 fiet...
Veloto Veloto 2 km Niet het meest sociale personeel. Bij binnenkomst werd mijn 'hallo' volledig genegeer...
Kleurjefiets.nl Kleurjefiets.nl 3 km Wij hebben al je favoriete kleuren fietsonderdelen op www.kleurjefiets.nl. Welke kleu...
Van Der Woude Tweewielers Van Der Woude Tweewielers 3 km Prima geholpen!! Nette medewerkers..en heel snel...top dus..
NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes 5 km We hebben daar een fantastische ligtandem gekocht. De Quetzal.
Recensies
Voor advies rond de koop van mijn Amslod fiets naar het Experience Center in Heerhugowaard gegaan, alwaar een uiterst vriendelijke verkoper mij te woord stond. Niks opdringerigs ervaren, er werd goed uitleg gegeven en naar mijn vragen geluisterd. Ook was het mogelijk een 2de fiets mee te krijgen voor een proefrondje, zodat ook mijn vrouw kon ervaren hoe de fiets rijdt. Bij terugkomst wel aangegeven dat het zadel wel wat zachter mocht, hier werd direct een ander zadel voor gemonteerd en konden we dat ook uittesten. Uiteindelijk de fiets gekocht en na bezorging binnen 1,5 week waarbij wederom zeer vriendelijke en duidelijke uitleg nu ruim een maand in mijn bezit en al vele fijne kilometers gereden.
Bij de aankoop van de fietsen zijn we bijzonder goed en vriendelijk geholpen op locatie in Apeldoorn. Proefritjes maken op diverse modellen werd zelfs aangeraden. De aangekochte fietsen werden keurig op afspraak afgeleverd en het maken van de afspraak voor de eerste onderhoudsbeurt na 500km was eenvoudig. De service beurt op zichzelf keurig afgewerkt. Je kunt je alleen maar afvragen waarom we de fietsen niet eerder hebben aangekocht!
Ik heb vanuit Beieren een afspraak gemaakt in Meppel. Alles verliep erg soepel en kreeg voor mijn oude E-bike van 9 jaar oud kreeg ik nog een inruilwaarde van €600,00. De jongeman, die ons hielp, was erg kompetent. Ik ben totaal tevreden met mijn nieuwe fiets. Ik kan iedereen het merk Amslod aanbevelen!!
Een hopeloze organisatie Meerdere malen onderhoud moeten afspreken, wat vervolgens niet nagekomen word. Dan eindelijk onderhoud, net na de garantieperiode. Voor de duidelijkheid: het onderhoud en garantie was al vóór het verlopen van de garantie aangevraagd. Maar dat is Amslod gemakshalve maar vergeten. interne communicatie, of juist niet Het onderhoud word alsnog onder garantie gedaan, een defect onderdeel word ook onder garantie toegezegd. Vervolgens toch een factuur voor het onderdeel: €200,- voor een display. Volgens Amslod MOET ik die betalen. In een telefoongesprek kom ik er niet uit, de boodschappenjongen aan de telefoon schermt de verantwoordelijken af. Je komt daar dus niet verder. Het onderdeel terug gestuurd en vervolgens bij Aliexpress besteld...... voor €12,- word het naar mij toegestuurd. Nooit geen Amslod meer, de fiets is redelijk, de service bagger! een ster omdat -5 niet kan
Ik heb de E-bike van Amslod nu 2 jaar, bevalt prima, al flink aantal kilometers door mijn mooie omgeving in Drenthe gereden. Vooral fijn bij wind tegen. Ik kan een kleine 100 km zonder opladen, voor mij perfect. Vorig jaar kleine storing door de warmte, was na 2 dagen verholpen, gewoon aan de deur.
Bijzonder fijn geholpen, we konden ze thuis in alle rust uitproberen. In vergelijking met andere fietsen zijn deze krachtig en doen ze het goed in heuvelachtig gebied. Sterke motor, sterke accu zijn standaard, dus geen opties en ook geen extra kosten. Super snelle service bij een klein mankementje. Na 60 km gefietst te hebben op een dag, nog geen zadelpijn. Ze zijn niet te zwaar en gaan goed op onze fietsendrager. Een echte aanrader!
Prima fiets. Stevig en makkelijk te bedienen. Goede ondersteuning maar ook met weinig ondersteuning goed mee te fietsen. Wel wat zwaarder als ondersteuning wegvalt maar ook dan nog goed te doen. Het wordt wel goed aangegeven als accu echt leeg raakt.
Als je fiets koopt en er mag maar 500 km mee rijden. En dan al 4 x een monteur zou langs kunnen komen. Weerom steeds af zegt. Geen klantvriendelijk service uit Meppel .
Ik ben zeer tevreden met mijn fiets van Amslod. Uitstekende fiets en correcte controle bij servicebeurten en eventuele aanpassingen. Niets dan lof.
Dolsma, of te wel Amslod. Wat een heerlijke fietsen hebben ze. Wij zijn gegaan voor de Wellington en de Asta 7 versnellingen. Laat je informeren en informeer rond. Na wat leeswerk, recensies en verhalen van bekende zijn we overstag gegaan. Pres is zeker de accu capaciteit. 22 maart de fietsen in bezit, en nu 28 april al 300km op de teller. Je hebt geen excuus meeroke, de regen dan ondanks wind tegen heb je deze met fietsen zeker mee. Kortom tot nu toe geen spijt. Waarom geen 5 sterren. Ook al besproken. Amslod had met zijn fietsen ook een slag inzake diefstal kunnen slaan door de fietsen te voorzien van een tracker. Helaas zijn deze fietsen erg gewild bij het dieven gilde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid