facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amrâth Hotel Born Sittard Thermen

Amrâth Hotel Born Sittard Thermen
Adres: Langereweg 21, 6121 SB Born (Nederland)
Telefoonnummer: 0464851666
Stad: Born
Route: Langereweg 21
Postcode: 6121 SB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amrâth Hotel & Thermen Born - Sittard Amrâth Hotel & Thermen Born - Sittard 0 meter In dit moderne wellnesscentrum ervaart u de Limburgse gastvrijheid!
Recensies
Wij hebben voor de 3e keer een weekend doorgebracht in het hotel en de wellness en zijn erg tevreden. Deze keer een upgrade naar suite geboekt, en waren daar erg content mee. Erg ruime kamer met zitje op het terras. Wellness is geweldig, fijne massages, heerlijk gegeten in de thermen en vriendelijk personeel. Tuurlijk ligt mijn eigen bed lekkerder Maar dat heb ik al snel, maar overal zijn wij dik tevreden en komen zeker nog een keer. wij kijken terug op een heerlijk weekend met vakantie gevoel.
Wij zij daar een lang weekend geweest en op zich was het prima. Het is een gedateerd hotel maar de vriendelijkheid van het personeel vonden wij echt meer dan goed. De eerste dag hebben wij in het restaurant gegeten en ook dat was echt wel goed, wij hebben lekker gegeten. Het Wellness in hotel was ook prima, toen wij er waren was het heerlijk rustig, schoon en netjes. De kamers zijn klein maar wel schoon, wat erg belangrijk is. Als het hotel een opknapbeurt krijgt is het zeker meer dan goed, er zijn wat puntjes die aandacht verdienen. Eindconclusie is zeker voor herhaling vatbaar, het personeel verdient een pluim voor alle goede service die zij verlenen.
Sauna is prima voor als je lekker in de buurt wil ontspannen. Niets bijzonders verder maar oke. Zeker als je een kortings bon of sociale deal hebt. Mag iets beter onderhouden worden. Personeel mag wat vriendelijker en de service net wat beter. Eten is ook middelmatig. Niet slecht maar kan zeer zeker beter. Verse vlaai is er niet of komt uit de diepvries. Brood is vaak niet vers. En de serveerster komt de drankjes niet meer buiten opnemen. Onkruid mag wel verwijdert worden buiten bij het zwembad en de ligbedden kunnen van tijd tot tijd toch echt wel eens een doekje en een sopje gebruiken.
De bedden waren hard en erg laag. Wij hebben echt heel slecht geslapen. Geen airco op de kamer en ern inieminie balkon waar geen stoel opkan. De kamers zijn erg klein en overal achterstallig onderhoud wat zonde is van dit hotel en welness. De welness was ook slecht onderhouden en niet altijd even schoon helaas. Het eten was prima. Het personeel is aardig en doet hun best. De vloerbedekking in het hotel is erg oud en zit vol vlekken. Voor een 4 sterrenhotel vindt ik het matig. De locatie is prima het gebouw is ruim maar helaas er moet nog veel aan gebeuren om het 4 sterren waardig te maken.
Ik heb het hier naar mijn zin gehad. Het personeel was vriendelijk, het hotel was netjes en schoon. Ik heb niet heel lekker geslapen, ik slaap persoonlijk niet lekker op springveren. We hebben het verblijf gecombineerd met een bezoek aan de wellness, dat was ideaal. Vanwege coronamaatregelen was het heel rustig, dus ik had af en toe een hele ruimte of zwembad voor mezelf. Bij de wellness heerlijk geluncht en het ontbijt van het hotel was ook prima. Nog geen vijf sterren vanwege onderhoud matrassen mogen wel vervangen worden, in de wellness wat nieuwe tegels maar ik kom zeker terug om te kijken of dit na deze verschrikkelijke pandemie is gelukt. Misschien hebben ze nu wel tijd om de website bij te werken; ik kon er op de website niks over vinden, maar kwam er in het hotel achter dat er een fitnessruimte was. Ik vind dit voor een hotel een pluspunt, maar kon er zonder sportkleding niks mee.
De thermen is redelijk netjes, prima de middag en avond vermaakt de opgietingwas warm maar voelde goed. Maar de kamers zijn zeer basic schilderwerk echt een aanfluiting badkamer verouderd en vieze randjes, toiletpot vol kalkstrepen , er hing een rare geur op de gang. De bedden echt niet prettig, super zacht. Hotel is echt verouderd. Bij het ontbijt moesten we in tijdsblokken eten, We waren wat te vroeg en moesten nog even wachten want er moest ook bijgevuld worden gaven ze aan. Vooruit ik kon daar een beetje in komen, maar eenmaal om 10 uur lagen er lege broodmanden, waren er geen messen want deze lagen in de vaatwasser? Pannekoekjes, eieren waren zo goed als op. En stonden de tafels nog vol vieze vaat van de vorige ronde. Het is dat de welness erbij zat en we hierdoor wel een relaxed weekend hebben gehad. En nog even gefietst naar Sittard, was een leuke bijkomstigheid. Maar voor het hotel.zou ik zeker niet terug gaan, jammer! .
10 jaar terug een bezoek aan de welness gebracht inclusief overnachting. Dat was toen goed bevallen, dus nog maar een keer. Beter had ik eerst de reviews geraadpleegd... Dat er iets stuk is is niet erg als het maar op redelijke termijn opgelost wordt, dus ik ga niet zeuren over kapotte douchekoppen of zo. Ga ervan uit dat die gewoon gerepareerd worden. Echter het restaurant was gewoon triest. Dat je een hoop niet kunt leveren omdat het zogenaamd uitverkocht is, okay. Maar haal dan de borden waarop je het assortiment aanprijst van de wand aub. Niks is zo lullig als steeds horen dat iets er niet meer is. Wat echt heel pijnlijk is is het personeel dat alle horeca ervaring lijkt te missen. Lege glazen worden niet meegenomen, je moet steeds aan de bar gaan vragen of je iets mag drinken. Helaas bleek dat de andere gasten om ons heen precies hetzelfde ervoeren. Als je deze prijzen rekent voor een drankje hoort daar fatsoenlijke en vriendelijke bediening bij! Over het hotel wil ik het eigenlijk niet eens meer hebben, de matrassen die 10 jaar geleden al niet top waren liggen er gewoon nog op.... De veren prikken gewoon in je rug. De schuimlaag die erbovenop hoort te zitten is helemaal weg. De volgende ben je geradbraakt. Voor ons nooit meer. Bezoek was op 15 oktober 2021.
Net een lang weekend achter de rug bij dit hotel. Hotel is totaal niet 4* waardig, comfortkamer is alles behalve comfortabel; erg kleine bad-kamer, ongelijke 1 persoonsbedden, gedateerd, vies meubilair met vlekken. TV dat niet werkt, balkon waar je nauwelijks op kan staan omdat er een grote boom praktisch over heen hangt. Deur kan je daarom dan ook niet open houden, aangezien er dan behoorlijk wat insecten binnen komen wandelen. Uitzicht laat ik maar even buiten beschouwing.. Sombere ambiance bij aankomst en restaurant, iedereen fluistert in t restaurant en het niveau qua ontbijt + diner is oké, maar niet naar verwachting en zeker niet uitgebreid. Ik ben geen azijn zeikerd die super luxe gewend of dat dit een must is, maar genoeg ervaring met 4* hotels, waar prijs/kwaliteit absoluut in balans is of zelfs nog beter. Dat extraatje mist 100% in dit hotel. Maar dit moet ik wel even gezegd hebben, aangezien ik best een behoorlijk bedrag heb betaald, terwijl prijs/kwaliteit totaal niet in balans is. Gastvrijheid is prima, vriendelijk personeel en de mensen doen zeker hun best. Ook na ons beklag bij de receptie een kleine tegemoetkoming gekregen. Dit is zeker niet ons doel geweest, maar wel een boodschap richting de hoteleigenaar om echt wat doen aan de kwaliteit en sfeer binnen zijn/haar hotel. Thermen is oké, maar ook daar had ik wel wat meer van verwacht. Jammer dat mijn enige vakantie voor dit jaar niet is geworden wat ik had verwacht van dit hotel. Gelukkig was mijn gezelschap meer dan fijn en de omgeving Roermond, Limbricht mooi, natuurrijk en dat maakt een hoop goed!
4 sterren zeker niet waard. Kamer was niet schoon, een platgeslagen vlieg zat nog op de muur bij aankomst, de tor die door de kamer liep en wij hadden plat geslagen lag er bij vertrek nog steeds op het bureau. Tv nog net geen tablet formaat, in de wc grijze strepen, algen op het mini balkon, deur naar de badkamer was onderaan afgezaagd? Vermoedelijk voor ventilatie maar daardoor geen privacy op de wc/in de badkamer. Bed niet opgemaakt voor de 2e nacht onderlaken lag nog los, natte handdoek in het bed tussen de rechtgetrokken deken, handdoeken die in de badkamer op de grond lagen voor vervangen waren niet vervangen, alg op het balkon. Bij aankomst een 3 gangen diner werd koud geserveerd, chaos op het terras duurde erg lang voor drankjes geserveerd werden laat staan dat er om een refill werd gevraagd. Hotel ligt pal aan een drukke weg. Het enige wat oke was was het ontbijt. Geen idee hoe de wellnes is maar qua hotelkamer en service eens en nooit weer!
Ik was lang geleden in sauna Born geweesr, maar nog niet na de verbouwing. Wauw het restaurant is zo mooi geworden en de rest is ook heel mooi geworden. Warme knusse sfeer. Ik ga binnenkort weer. Echt heerlijke fijne sauna met vriendelijk vrolijk personeel, een kok die kookt met passie en swingt in de keuken. Alles was gewoon goed!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid