facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amma Nederland

Amma Nederland

Info

De Indiase MATA AMRITANANDAMAYI (Amma) omhelsde miljoenen mensen en inspireert tot meer tolerantie. Zij leidt de NGO Embracing the World.

Geschiedenis

Amma is een belangrijk spiritueel en humanitair leider uit India. Ze werd in 1953 geboren in een arm gezin in een afgelegen vissersdorpje in Kerala. Als kind was ze diep geraakt door het lijden en de armoede die ze om zich heen zag. Uit mededogen voor al wat leeft besloot ze om haar leven in dienst te stellen van de wereld. Amma doet dit met een simpel, eenvoudig gebaar: een bijzondere omhelzing aan iedereen die zich door haar onvoorwaardelijke liefde en spirituele uitstraling geraakt of aangetrokken voelt.

Amma en haar organisatie “Embracing the World” (ETW) kregen wereldwijd steun en erkenning, onder andere door de Verenigde Naties voor het geven van effectieve noodhulp bij natuur-rampen. Haar netwerk van nationale en lokale initiatieven en projecten is actief in meer dan 40 landen.

Lees meer op www.amma.nl en www.embracingtheworld.org.



"Het Amma Centrum is geïnspireerd op de Indiase Amma, die vooral beroemd is om de miljoenen mensen die ze omhelsde. Het is stilteplek waar iedereen welkom is voor meditatie, mantra- en bhajan zang en andere spirituele activiteiten. Het Amma Centrum is ook de Nederlandse tak van www.embracingtheworld.org, een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die noodhulp bij rampen, onderwijs, gezondheidszorg, voedselhulp en levensonderhoud biedt aan armen in de hele wereld. Elk najaar komt Amma naar de Expo Houten, waar 15.000 mensen op af komen. Het Amma Centrum is een spirituele plek in ontwikkeling. Het pand wordt nu nog verbouwd. Achter het centrum ligt een prachtige door vrijwilligers aangelegde bloemen- en groentetuin."
Adres: Driebergseweg 16a, 3708 JB Zeist
Stad: Zeist
Route: Driebergseweg 16a
Postcode: 3708 JB



op zoek naar gerelateerd: Moeder Amma in Nederland, Wanneer komt Amma naar Nederland, Amma in Nederland 2022, AMMA 2022, Amma India, AMMA Awards, Atelier AMMA, Amma betekenis
Recensies
Een oase van rust, een heerlijke plek voor bezinning.
Mooi centrum, gebouw in renovatie en tuin in ontwikkeling
Heel hartelijk
Vertaald door Google Lief Origineel Lovely
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid