facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amko Werkkleding

Amko Werkkleding

Info

Welkom bij Amko Werkkleding, een bedrijf dat zich specialiseert in werkkleding voor bouw & industrie, transport en logistiek, schilders en stukadoors.

Adres: Wijkermeerweg 33, 1948NT Beverwijk
Stad: Beverwijk
Route: Wijkermeerweg 33
Postcode: 1948NT



op zoek naar gerelateerd: Werkschoenen Haarlem, Werkschoenen Enschede, Werkschoenen NL, Outlet werkschoenen, Werkschoenenwinkel, Werkschoenen Black Friday, Werkschoenen SALE, Werkschoenen morgen in huis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur Eigenwijs Puur Eigenwijs 2 km Online kinderkleding * gratis verzending vanaf € 20 * veilig gratis achteraf betalen ...
Recensies
Super tevreden met de geleverde werkkleding. Drukwerk van logo ziet er schitterend uit. Goede begeleiding in uitzoeken van de juiste materialen.
Ik zou Amko Werkkleding zeker aanraden!! Top service! Snelle levering, goed advies en enorm behulpzaam. Koen van Amko kan al je vragen beantwoorden en je helpen aan de juiste kleding die het beste bij jouw past! Ruim voldoende keuze in kleding en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Perfecte service met passen op locatie. Dus geen heen en weer sturen van werkkleding die niet goed zit. Dat scheelt tijd en zorgen. Dit alles zonder merkbare meerprijs.
De kleding is van prima kwaliteit. Verder een goed advies en meegedacht met mijn wensen. Het is een mooi team van jonge ondernemers.
Bij Amko de werkkleding besteld goed geholpen en een goede kwaliteit prijs verhouding.Tot de volgende keer
Geweldig bedrijf met professionele advies. Kan het iedereen aanraden
top service, snel en compleet, ruim assortiment!
Bedankt voor de snelle service!
Goede kwaliteit van de werk kleding
Goed assortiment en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid