facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amitrivius dienstverlening en vastgoed

Amitrivius dienstverlening en vastgoed

Info

Amitrivius is de 'one-stop-shop' in huisvesting, met vastgoedbeheer, verhuur, aankoop en verkoop als succesvolle pijlers.
Ook faciliteren wij diverse diensten omtrent huisvesting voor particulieren en bedrijven!


Amitrivius is actief lid van Vastgoedbe

Geschiedenis

Alle zaken omtrent huisvesting, persoonlijk en goed.



"Amitrivius is een jong familiebedrijf met een doelstelling; het bieden van woonoplossingen. In ons pakket wordt gewerkt met geselecteerde partners. Onze dienstenomvatten onder meer:Vastgoedbeheer; commercieel, financieel, technisch,Aan- en verkoop o.z.,Verhuur woonruimteProjectontwikkeling en beheerAmitrivius werkt samen met verschillende professionele specialisten, de uitvoering wordt per situatie afgestemd op het concrete doel."
Adres: Koningin Julianalaan 70, 3956 XN Leersum
Telefoonnummer: 0343 785594
Stad: Leersum
Route: Koningin Julianalaan 70
Postcode: 3956 XN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Recensies
In 1 woord geweldige beheerders. Ben een alleenstaande moeder die in een moeilijke situatie zat maar door alle hulp van mijn de beheerders van Amitrivius is alles netjes en goed verlopen. Zij stonden voor me klaar 24/7 letterlijk en stonden me altijd geduldig te woord met hulp en advies. Bedankt voor alles wat jullie voor mij en mijn kind hebben gedaan. Jullie zijn de BESTE BEHEERDERS die ik heb gehad!
Prefect geholpen door Martin, dik verdiende 5 sterren !!
Fantastisch huisje toegewezen van Amitrivius
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid