facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMIS Adviesgroep

AMIS Adviesgroep

Info

Kijk ook op onze website:
www.amisadviesgroep.nl

Geschiedenis

Amis Adviesgroep heeft als doelstelling door middel van een persoonlijke aanpak uw risico’s en situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan te bemiddelen en adviseren in producten & diensten die bij u passen.

Amis Adviesgroep heeft zich óók op het Internet toegelegd om u op snelle en voordelige wijze te bedienen met onze online diensten & producten.

Adres: 's Gravendijckseweg 33E, 2201CZ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-3614272
Stad: Noordwijk
Route: 's Gravendijckseweg 33E
Postcode: 2201CZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Habithuis Habithuis 450 meter Vertaald door Google Uitstekende service. Altijd uiterst behulpzaam. Origineel Excel...
Ouddeken Advies Ouddeken Advies 3 km Goed kantoor met persoonlijke aandacht.
BitterZoet BitterZoet 3 km Inge slaat altijd de spijker op zijn kop! Zij heeft mij waardevolle inzichten en advi...
Effectuation Intelligence Netherlands Effectuation Intelligence Netherlands 10 km We teach Corporate Effectuation to anyone willing to improve the adaptiveness of thei...
Recensies
Alles was helder en duidelijk. Waarom 5 sterren? Ik ben erg tevreden over de verzekering die ik voor mijn bedrijf heb kunnen sluiten door Amis Adviesgroep. Na een aantal duidelijke mails en premie voorstellen heb ik samen met mijn adviseur Marloes een verzekering gekozen die het best bij mijn bedrijf past. Ik kreeg genoeg ruimte voor bedenk tijd en ondertussen ontving ik per mail een duidelijk, transparant overzicht van alle polissen. Vaak staan er op een polis een hele hoop kleine lettertjes en ik wist gewoon niet waar ik precies moest kijken dus het was heel prettig om al mijn vragen direct te kunnen stellen. Omdat Marloes mijn enige contact persoon was ging het proces enorm vlot. Ben meerdere malen telefonisch te woord gestaan bij vragen waneer ik die had. En als er iets niet duidelijk was, werd er tot twee keer toe enorm snel antwoord gewonnen. Binnen een week was ik voorzien van een passende verzekering met een reële premie. Dat vind ik een fijne service en daarom verdient Amis Adviesgroep in mijn ogen 5 sterren. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AMIS Adviesgroep met het openbaar vervoer


Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 170 meter
21
Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 180 meter
21
Noordwijk, Willem van den Bergh 360 meter
21
385
90
Noordwijk, Willem van den Bergh 360 meter
21
385
90
Noordwijk, 's Gravendijck 490 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid