facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amir praktijk voor Acces Bars en Energiewerk

Amir praktijk voor Acces Bars en Energiewerk

Info

Zou je weer lekker willen slapen? Zou je je eigen keuzes weer willen maken? Heb je veel last van een vol en druk hoofd wat je maar niet rustig krijgt? Maak eens een afspraak dan gaan we samen kijken wat er gebeuren mag! Ook voor kinderen Fantastisch!!!



"Amir Praktijk voor Energiewerk biedt je vooral ontspanning in de vorm van Healing en Bars en soms een combi van alles wat ik in de loop van de jaren geleerd heb. Deze behandelingen gaan je blokkades opheffen zodat alles weer lekker door kan stromen.En wat als je al je beperkende gedachten, gevoelens, emoties, waarheden zou kunnen vernietigen/loslaten? Dan is een Bars-sessie fantastisch! Dus loop je ergens tegenaan in deze moeilijke, stressvolle tijd, of krijg je je hoofd niet rustig/leeg?Maak dan eens een afspraak en je gaat als een ander mens de deur uit! Ook voor healing op afstand kan er geboekt worden!"
Adres: Rijnstraat 5, 3371ST Neder-Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31612467297
Stad: Neder-Hardinxveld
Route: Rijnstraat 5
Postcode: 3371ST


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid