facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMIKappers

AMIKappers

Info

Lekker in je haar met AMI Kappers

Geschiedenis

lekker in je haar met AMI Kappers



"In onze AMI salon ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Al vijftig jaar staat AMI Kappers voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. AMI Kappers is de eerste kappersorganisatie met haar eigen haartrends, een exclusief 100% vegan haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academy. Hier worden al onze haarstylisten getraind in de laatste trends en technieken, zodat jij altijd lekker in je haar zit!"
Adres: Ambachtstraat 2a, 6971 BR Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: +31575857000
Stad: Brummen
Route: Ambachtstraat 2a
Postcode: 6971 BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: AMI Kappers Apeldoorn, AMI Kappers Zwolle, AMI Kappers Malden, AMI Kappers Deventer, AMI Kappers Lichtenvoorde, AMI Kappers Brielle, AMI Kappers Warnsveld, AMI Kappers Ugchelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair by Diana Brummen Hair by Diana Brummen 1 km De beste kapster in Brummen. Dat word mijn vaste kapster. Aardig en verstaat haar vak...
Recensies
Fijne kapper. Goede service en kwaliteit voor weinig geld. Dit word voorlopig mijn vaste adres. Een aanrader dus.
Al bijna 15 jaar word mijn kapsel verzorgd door de eigenares van Ami kappers Brummen. Ben erg tevreden dus. Als zij een keer niet kan heeft ze een collega aanwijzingen gegeven zodat ik ook dan weer tevreden naar buiten stap. Altijd keurig op de afgesproken tijd geholpen, vriendelijk en gezellig. Sinds kort maak ik de afspraak online, erg handig op de website van Ami kappers Brummen. Bijna 15 jaar dus, op naar 'ons' 3e lustrum.
Was voor familieredenen in het deftige Brummen en wilde me voor de Pasen laten knippen. Zonder afspraak met een voorbeeldfoto naar binnen. Stond na een lekker bakje koffie en in 45 minuten weer buiten net een perfect geknipte kop met haar. Grandioos. Wat een verademing t.o.v. de kapper in Den Haag die voor mindere kwaliteit en €11 meer ging.
Kundig en vriendelijk personeel. Vaak zonder afspraak mogelijk.
Kapster Eliana heeft mijn kapsel perfect gemoduleerd en mijn baard tot, letterlijk, in de puntjes, bijgewerkt. Prima gedaan.
Helaas is het niet iedere kapper zijn/haar vak om iemand met krullen te knippen. En als je dat niet kunt zou je er beter aan doen 'te passen' dan te knippen. Nu loop ik met krullen die aan de ene kant naar voren slaan en aan de andere kant naar achteren. Daar kan je niet tegenop föhnen met gel en haarlak. Jammer!
Super goede kapper en vriendelijk personeel prijs verhouding ook goed
Prima naar mijn zin geknipt.
Ik ben hier nu voor de vijfde keer geweest en ik ben zeer tevreden over deze kapsalon. Men is erg vriendelijk en ze luisteren goed naar je en knippen zoals jij het wilt.
Er fijn ga hier al eigelijk bijna heel mijn leven heen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid