facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amigo Ranch

Amigo Ranch

Info

Uit eten bij steakhouse Amigo Ranch is een unieke belevenis!
Onze Ranch heeft een gezellige en bijzondere (western) uitstraling. Ingericht met veel liefde voor detail is het de perfecte omgeving voo

Geschiedenis

Uit eten bij steakhouse Amigo Ranch is een unieke belevenis! Gelegen op een prachtige stek in het groene hart van Veendam, staan we sinds april 2016 voor u klaar om u de beste vlees- en visgerechten te serveren. Bij steakhouse Amigo Ranch zit u goed in alle opzichten: Onze Ranch heeft een gezellige en bijzondere (western) uitstraling. Ingericht met veel liefde voor detail is het de perfecte omgeving voor een gezellig avondje uit, een feestelijk (afscheids)partijtje maar ook zeer geschikt als bijzondere setting voor vergaderingen of bedrijfsuitjes.
Sinds kort kunt u ook heerlijk Italiaans eten bij Amigo Ranch. Op onze bovenverdieping opende in november onze Spaghetti Kitchen. Op het laatste moment toch liever Italiaans eten? Dat kan bij Amigo Ranch!



"Op een prachtige locatie in park Borgerswold Veendam vindt u The Ranch, Latin American Kitchen met Bar - Grill - Tapas. Geniet van heerlijke grillgerechten, tapas en cocktails!"
Adres: Parkweg 1, 9642 ZZ Veendam
Telefoonnummer: 0598-470780
Stad: Veendam
Route: Parkweg 1
Postcode: 9642 ZZ



op zoek naar gerelateerd: amigo ranch veendam recensies, amigo menukaart, amigo spaghetti kitchen veendam, amigo muntendam menukaart, amigo ranch openingstijden, restaurant veendam, amigo muntendam, uit eten veendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amigo Ranch Amigo Ranch 1 km Heerlijk gegeten. De gerechten zagen er goed uit. Vlees was heerlijk mals. Prijs/kwal...
Recensies
Heerlijk gegeten. De gerechten zagen er goed uit. Vlees was heerlijk mals. Prijs/kwaliteit.top
Hele gezellige tent. Goede en lekkere gerechten. Goede porties en prettig personeel. Goed bereikbaar. Kom zeker weer. Enig minpuntje: graag zachtere servetten, deze zijn echt te hard. Meerdere mensen zeiden het.
Wij hebben Heerlijk gegeten op de 2e kerstdag 2022 met de familie. Alles was goed bereid. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten! Ruim voldoende keus.. beste porties.. tonnetje rond weer naar huisEten: 5/5
Heerlijke grillgerechten. Prima desserts. Erg gezellig en genoten. Parkeren: Gravel. Rolstoeltoegankelijkheid: Goed bereikbaar. Parkeerplaats is wel gravel.
Uitgebreide review: Op vrijdag geweest te eten, gezellig druk. Personeel is vriendelijk, maar als je nog wat wil drinken moet je daar over het algemeen zelf over beginnen; ze vragen er niet zelf naar. Voorgerechtjes nachos, uienringen en carpaccio waren heerlijk. Nachos hadden iets meer beleg mogen hebben, de onderste laag moesten we bijna kaal op eten. Gelukkig zag er wel wat saus bij om ze in te dippen. De uienringen waren lekker, maar hadden met een half minuutje langer gekund om ze net nóg iets knapperiger te krijgen. Carpaccio was prima. We waren wat minder te spreken over de hoofdgerechten. Vlees zaten grote vetranden aan en was taai gebakken, ondanks dat we medium verzochten. Normaal gesproken wordt vet heerlijk eetbaar wanneer dit goed gekarameliseerd is. Dit was hier helaas niet het geval. Bij de mixed grill van mijn mede-gast domineerde de smaak van houtskool de smaak van het vlees dusdanig dan er van het laatste weinig meer te proeven was. Hiervan was de kip nog het lekkerst en fatsoenlijk gebakken. De biefstuk en spareribs waren ook nog wel goed te eten, maar het procureurlapje was veel te ver gegaard. Wij gaan waarschijnlijk niet weer heen, want voor ruim 100 euro voor 2 personen, viel het ons toch best tegen. Mochten we wel weer eens gaan, dan houden we het vooral bij de kleine hapjes, aangezien ze dit stukken beter doen. Mijn advies is om toch even verder te zoeken naar een ander grill-restaurant.
Lekker gegeten met de familie. Vriendelijk personeel, mooie zaal. Het eten was goed. Ik had als voorgerecht de smoked salmon. Deze was erg goed. Het hoofdgerecht waren de zoete spareribs. Jammer dat ze eigenlijk te kort hebben gemarineerd, hierdoor was de smaak niet helemaal door het vlees getrokken, en dat sommige stukjes de smalle delen iets droog waren. Denk dat het ook lastig is dat te voorkomen. Als nagerecht de trio chocolate. Altijd goed! Zeker aan te bevelen.
Erg lekker gegeten! Zeer vriendelijke bediening. Eten was goed bereid, kok heeft zeker zijn best gedaan. We kregen te horen dat ze een kok minder hadden die avond. Nou de kok die er wel was heeft het wachten waard gemaakt Sfeer is prima, wij zaten lekker in een hoekje. Waardoor je toch nog beetje extra gevoel van privacy had. Zeker de moeite waard om hier lekker te gaan eten. Ps ik raad de ossenhaas en de pina colada parfait aan
Niet meer wat het vroeger was. Na lange tijd weer eens gegeten, nu bij de nieuwe eigenaar. Vlees niet mals, vlies zat nog op de bavette maar dat hoorde zo volgens hem, Rib-eye op te laag vuur gebakken, side dishes veel te zout, eigenwijze eigenaar met smoesjes en slappe excuses over het vlees, beloofde korting ook niet gekregen. Alles gewoon heel jammer en gewoon echt onvoldoende.
Personeel loopt als een kip zonder kop rond, weten niet wat er van ze verwacht wordt. Eten duurde te lang voordat het geserveerd werd terwijl andere rafels al wel hadden. Drankjes waren besteld maar kwamen niet en stonden wel op de bon. Al met al niet voor een herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid