facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amiga Bruidsmode

Amiga Bruidsmode
"AMIGA Bruidsmode is een begrip zowel in Nederland als internationaal. Een team van deskundige stylistes helpen jou met het vinden van jouw trouwjurk. Of dat nou een bohemian jurk is, een jurk van kant of een klassieke satijnen trouwjurk, onze collectie is zo uitgebreid dat jouw stijl er altijd tussen zit!Naast de grootste collectie van het luxe bruidsmerk Pronovias hebben wij ook andere merken geselecteerd waaronder: Madi Lane, Jesus Peiro, Rembo Styling, St. Patrick, Herve Paris en vele andere."
Adres: Nieuwstraat 5 , Breda 4811 WX, NL
Telefoonnummer: 076 543 6600
Stad: Breda
Route: Nieuwstraat 5
Postcode: 4811 WX



op zoek naar gerelateerd: Vacature AMIGA Breda, De mooiste trouwjurken, Modest bruidsjurken, Tweedehands trouwjurk breda, Trouwjurk huren Breda, Vacature Bruidsmode Brabant, Trouwjurk Modern, Couture trouwjurk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Santerello Bruidsmode Breda Santerello Bruidsmode Breda 489 meter Santerello heeft echt alles voor Jou trouw beleving! Uit mijn persoonlijke ervaring ...
Santerello Santerello 489 meter Santerello heeft echt alles voor Jou trouw beleving! Uit mijn persoonlijke ervaring ...
Santerello Santerello 734 meter Santerello heeft echt alles voor Jou trouw beleving! Uit mijn persoonlijke ervaring ...
Recensies
Ben super fijn en professioneel geholpen door Natasja, die erg geduldig, lief en behulpzaam was. De omgeving is relaxed en de keuze groot, waardoor ik Amiga en Natasja!! 100% aanraad. Echt een geweldige ervaring, ik zou nog wel een keer terug willen komen!!! Ontzettend bedankt!
Het was een heerlijke middag. De ontvangst door Anne Fleur was heel spontaan en gastvrij. Met veel kennis van zaken en op professionele wijze heeft zij mijn dochter met de bruidsjurken begeleid! Wij werden in de watten gelegd met een lekkere bubbel. Mijn dochter is heel goed geslaagd. Wat een fantastische store en chapeau voor Anne Fleur.
Zelden geef ik een review. In dit geval maak ik een uitzondering omdat ik zeer onder de indruk was van de fantastische ontvangst en begeleiding bij Amiga. Wij werden uiterst professioneel geholpen door Natasja. Warme, empathische vrouw en zó bevlogen! Wát een vakvrouw! Wát een vakkennis! Wat wist ze mijn dochter goed te peilen….. Amiga mag zich gelukkig prijzen met zo’ n styliste….Deze geweldige ervaring blijft eeuwig op mijn netvlies!
Helaas geen fijne ervaring hier. We waren op deze dag al vroeg op pad gegaan omdat het verder reizen was en dit was onze laatste afspraak waardoor we moe waren. Toen we aan kwamen werd er gezegd dat we even moesten wachten. Dit ‘even’ duurde uiteindelijk een uur, waarop er tussendoor steeds werd gezegd ‘nog even’ en lacherig werd gezegd dat dit normaal is. We kregen geen sorry. Ook hadden alle anderen hapjes behalve wij, maar we wisten niet goed waarom. Uiteindelijk waren we aan de beurt. Waar we bij de andere winkels ruim keuze hadden voor €2000 was het hier erg beperkt en door de opmerkingen kregen we het gevoel dat ze vond dat we er niet thuis hoorde. Op de site leek dit echter geen probleem. Ook kreeg ik hakken aan terwijl ik normaal nooit op hakken loop en niet van plan was te dragen. Toch moest ik ze eerst aan dit was erg oncomfortabel voor mij waarbij ik ze uiteindelijk gewoon uit heb gedaan. Al met al geen fijne herinnering aan en het liever alleen bij de 1e winkel gelaten.
Ik ben erg fijn en professioneel door Natasja en haar collega's geholpen en heb ik hier mijn droom jurk gevonden. Het was een geweldige ervaring! Regina en Wim
Prachtige winkel. Mooie jurken. Goede service
Super geholpen! Denken goed mee in de mogelijkheden. Eerlijk advies. En heel hulpvaardig.
Echt een super winkel met ruime keuze. Dit team begrijpt je, geeft je een goed gevoel en heeft een super service! Ik had gekozen voor 2 jurken, een daarvan had ik in Amsterdam gezien maar zou heel graag alles op 1 adres kopen. Dit was in 10 minuten geregeld: helemaal TOP!
Helaas ben ik vaak terug moeten komen omdat ze de jurk veel te strak hadden ingenomen. Op onze trouwdag heb ik hier veel last van gehad omdat het nog steeds te strak was. Als je past heb je een jurk maar kort aan en doet het niet zo’n zeer. Op de dag zelf kon ik haast niet eten of drinken en moest ik meerdere keren me terug trekken om met mijn jurk open even bij te komen. Met de jurk dicht krijgen waren we dan ook 15 min bezig. De laatste pas afspraak een week voor de trouwdag maakten ze nog een gat in de jurk en zat er bloed op. Ik kreeg een aanbod dat ik schoenen mocht uitkiezen maar die had ik natuurlijk al. Uiteindelijk iets korting gekregen op de jurk. Maar dat is niet wat je wilt.
Ik kwam hier voor mijn droomjurk. En ik ben weggegaan met deze droomjurk. Daarbij heb ik een hele fijne ervaring met Sanne. Zij wist precies hoe ik was. Dit was echt een klik! Jullie hebben een prachtige collectie aan jurken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid