facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amicitia Hotel Sneek

Amicitia Hotel Sneek

Info

Amicitia Hotel Sneek

Geschiedenis

Amicitia Hotel Sneek

Adres: Graaf Adolfstraat 37, 8606 BT Sneek
Telefoonnummer: 0515 436800
Stad: Sneek
Route: Graaf Adolfstraat 37
Postcode: 8606 BT



op zoek naar gerelateerd: Hotel Amicitia Sneek arrangement, WKNDS Sneek, Graaf Adolfstraat 37 Sneek, Hotel Amicitia Leeuwarden, Amicitia Hotel Sneek vacatures, Van der Valk Sneek, Amicitia hotel Sneek Zoover, Amicitia Hotel Sneek zonnebank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqua Village Sneek Aqua Village Sneek 584 meter Van de review van 4 mannen die zo verschrikkelijk afgeven van dit prima restaurant sc...
Van der Valk Hotel Sneek Van der Valk Hotel Sneek 968 meter Van der Valk Hotel Sneek
McDonald's McDonald's 4 km Ik mocht mee naar de MacDonalds in Sneek. Daar kan je allerlei lekker eten bestellen ...
Recensies
Alléén nu verhuurt aan gemeente Sneek, opvang Oekraïens ...Kamers: 4/5
Wij zijn super tevreden. De kamer was ruim, schoon. Het hotel ligt vlakbij het centrum. Al het personeel is bijzonder vriendelijk en dat vinden wij heel belangrijk!! Het diner werd vanwege corona niet aan een tafel gereserveerd gelukkig maar, daarom ziet het er in een plastic bakje natuurlijk wel wat minder appetijtelijk uit maar als je dan een hap neemt....... Geweldig!!!! Het ontbijt was super goed verzorgd! Het hotel ligt dicht bij de A7 maar op zo'n afstand dat je er geen hinder van hebt. Zelfs 's nachts is er personeel aanwezig! Er is een overdekte fietsenstalling die om 21.00 uur wordt afgesloten. Hierin hadden we de gelegenheid onze electrische fietsen op te laden. Conclusie: Wij zijn erg tevreden over dit hotel!
Het ontbijt is prima geregeld, je kunt veel bestellen en het zelf ophalen. Bij het binnenstappen van de kamer zitten ramen en gordijnen potdicht, het is erg benauwd binnen. In de badkamer zit een scheur in de muur, de spiegels hebben verweerde randen. Het water voor het bad was veel te heet, echt koud water kwam niet uit de kraan. De bedden zijn wel ok.We hebben slecht geslapen omdat het zo benauwd was. Een recensie van mijn broer en vrouw.
Eenvoudig maar goed hotel. Zeer goede bedden. Ruime kamers. Goed ontbijt, natuurlijk met lekker suikerbrood.Kamers: 4/5
Prima hotel met een mooie entree. Helaas hadden we niet de kamer gekregen die voldeed aan al onze wensen. Wel een prima locatie op loopafstand 15 min tot centrum. Hadden zonder ontbijt geboekt maar dit was last minute nog bij te boeken.
Het is prima en niet al te duur. Ouderwets maar schoon. Het ontbijt zou ik niet zo durven aanbieden. De croissant bijvoorbeeld is zo'n mini ding uit een afbakzak van de Lidl. Als je het ontbijt niet meerekent is het echt een prima betaalbaar hotel in een hele leuke stad.
Heel warm ontvangen en kregen een goede uitleg over de maatregelen en mogelijkheden wbt eten bestellen/afhalen/ontbijten. Zowel het diner als ontbijt waren goed geregeld en heerlijk gegeten. Vriendelijk en gezellig personeel, nog even staan kletsen en een gezellig praatje. De kamer was schoon, netjes en ruim. Voor herhaling vatbaar!Kamers: 5/5
De kamer was in orde, die van ons was op de begane grond hierdoor hadden we de beschikking over een terrasje, fijn om 's avonds nog even buiten te kunnen zitten. De kamer was wel erg warm, deze hitte bleef hangen. Er is een afgesloten stalling voor de fietsen. Het hotel ligt wel op een ongezellige plek, maar het stadscentrum is niet ver. Het is een 4 sterren hotel, maar dit vind ik wat overrated.
Wij hadden 3 kamer geboekt voor 2 voor de kinderen en 1 voor ons. De kamers lagen niet bij elkaar. De kinderen hadden een kamer met een redelijke badkamer, onze badkamer was slecht. De hele badkamer werd nat na het douche, de douchekop bleef niet zitten en de wc liep door waardoor je niet fatsoenlijk kon doortrekken. Na een klacht te hebben ingedient werd er de dag erna naar een oplossing gekeken, wij hebben een andere kamer gekregen. Ook werd ons compensatie beloofd, dit hebben wij nooit ontvangen. Het hotel ligt niet om de hoek van het centrum maar ca 20 minuten lopen. Ook is het hotel aan een opkamp beurt toe, in onze ogen geen 4 sterren. Het hotel is niet meer van deze tijd, voor een nachtje op doorreis prima maar niet voor meerdere dagen.
Verouderd en matig hotel. De "Kasteelkamer" was klein, smoezelig en benauwd. Ook nog eens een heel slecht bed! Met douchen kreeg je een gratis slotgracht, want het bad staat los van de muur en maar aan 1 kant een gordijn. Geen manager aanwezig voor een oplossing. Er waren geen andere kamers beschikbaar, we konden douchen in de invalidekamer. Nou het toilet in de mcdonalds heeft nog meer charme. Omdat ons geen passende oplossing kon worden geboden zijn we weggegaan, gelukkig kregen we wel ons geld terug van het meisje op eigen initiatief. Echt de bijna €105,- die je per nacht betaald niet waard! Uiteindelijk hebben we in een heerlijk schoon bed en met fijne douche geslapen in vd Valk Wolvenga.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid