facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amerikana

Adres: Catharijnesingel 81 , Utrecht 3511 GP, NL
Telefoonnummer: 030 230 0423
Stad: Utrecht
Route: Catharijnesingel 81
Postcode: 3511 GP



op zoek naar gerelateerd: Jukebox Shop, Flipperkast inkoop, Stern flipperkast nieuw, Rock Ola empress 200, Williams flipperkast kopen, Flipperkast Bally, Nieuwe flipperkast kopen, The Getaway flipperkast te koop
Recensies
Heerlijk gegeten bij Amerikana. Mijn tafelgenoot en ik hadden aan drie gerechten meer dan voldoende - voor mijn disgenoot had het derde gerecht zelfs haast niet gehoeven daar hij twee tamelijk machtige gerechten had uitgekozen als eerste en twee keuze. Relatief korte maar lekkere wijn- en bierkaart. Fijne, vriendelijke bediening en atmosfeer. Absoluut voor herhaling vatbaar door de kwaliteit van gerechten, de prima prijzen en hoeveelheden. Restaurants die werken met meerdere kleine gerechten slaan nog wel eens de plank mis qua kwaliteit/kwantiteit verhoudingen, Amerikana deed dit uitstekend, geredeneerd dat de gemiddelde gast liever iets teveel, dan iets te weinig op zijn/haar bord aantreft. Geroosterde meerval met ingelegde okra en jambalaya sprong er voor mij uit qua originele combinatie.
Een leuke beleving! Samen met mijn vriendin hebben we hier met de AH restaurantactie heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en hoewel we een beetje verrast waren door de volgorde waarin de gerechten werden opgediend is het een erg leuk concept: je kiest drie gerechtjes dit mag vlees, vis, vega zijn die je achter elkaar krijgt. De gerechten zelf waren in veel gevallen speelse varianten op bekende Amerikaanse schotels en gerechten. Erg leuk als je eens een keer iets anders wilt dan een restaurant waar ze normale gerechten serveren :
Gisteren met 8 personen hier gegeten en ik vond het erg lekker. Echt iets anders en zelfs mijn dochter van 7 heeft lekker gegeten. Sfeer is gezellig, alleen de stoelen zijn wat hard Aan te raden!
Heel verrassend restaurantje. Leuke inrichting alleen de deur naar het toilet zit op een rotplek, bij de deur naar de keuken, leuke bediening, die je gerechtjes goed uitlegt èn super lekker eten! De buikspek was om te zuigen, alleen de chicken pot pie was iets te zwaar...
Niet voor hehaling vatbaar, na 2 en halfuur hadden we slechts 2 zeer kleine gangen van de vijf gehad.De andere drie kregen we binnen een uur, waarvan het vlees 2 lapjes waarmee een halve boterham belegd had kunnen worden lauw was. Als goedmaker een half glas wijn gekregen. Sorry, maar wij komen er niet meer.
"Nee, niet nog een burgerrestaurant, maar een culinaire hotspot waar je de parels van de Noord-Amerikaanse cuisine kunt vinden." Dit is wat er op hun website staat. Dan is het waar dat de Amerikaanse keuken nog steeds niet erg hoogstaand is. Misschien zouden ze ook gewoon een goede burger op het menu moeten zetten. Spaanse huiswijn
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Bediening is vriendelijk en de gerechten zijn smaakvol!! Ik ga hier zeker nog een keer heen!
Wij waren niet onder de indruk... We waren met zes personen en kregen per drietal telkens een aantal kleine gerechten die we dan moesten delen... Was onvoldoende voor matige eters. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Een restaurantje met fijne bediening, goede wijn-suggesties en heerlijk eten. Prijs-kwaliteit is ook meer dan top. Dus: bij twijfel, gewoon doen!
Not just American food, it has a twist, very original. Bediening was goed. Wij hebben super lekker gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid