facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AmericanWorkwear

AmericanWorkwear

Info

AmericanWorkwear is een online aanbieder van het gehele assortiment van Carhartt Workwear Europe. Wij zijn de Carhartt Workwear Specialist.

Geschiedenis

Carhartt Workwear is in amerika al jaren een begrip onder de werkkleding, ook in Europa timmeren ze hard aan de weg en hebben zich al bewezen tussen de andere grote merken. Voor vele branches biedt dit merk oersterke maar zeker ook representatieve kleding. Neem eens een kijkje in onze webshop en mocht u vragen hebben neem dan rustig even contact met ons op.



"Wij hebben al jarenlang ervaring met het merk Carhartt. Naast de verkoop van Carhartt gebruiken wij de kleding ook dagelijks in onze ranch werkzaamheden.In onze shop hebben wij voldoende artikelen om u een goed beeld te geven van de collectie.Bij ons bent u aan het juiste adres."
Adres: Drie Tolhekken 5, 8431 TX Oosterwolde, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)516513721
Stad: Oosterwolde
Route: Drie Tolhekken 5
Postcode: 8431 TX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carhartt werkbroek, Carhartt Workwear amsterdam, Carhartt werkkleding outlet, Carhartt Grote maten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casy Fashion Casy Fashion 3 km Zoals altijd goed geholpen uit de ruimte keus van mooie kleding.
Zeeman Zeeman 3 km Overzichtelijke winkel...Niet duur..
terStal Familiemode terStal Familiemode 3 km Ik moet hier wel echt 5 sterren geven, wat een nette winkel, altijd vriendelijk. En d...
Thee van Gé Thee van Gé 64 km Bij Thee van Gé kun je de aller lekkerste losse thee vinden die er is. Wij hebben een...
Recensies
We wisten niet of we wel goed waren. En het was aan hef begin een beetje ongemakkelijk. Maar toen we geholpen werden was het heel gezellig. Hij heeft ons goed geholpen. We zijn er erg blij mee. Het was ook niet te duur. Hij was erg enthousiast, leuk om te zien!
Prima winkel, erg tevreden met mijn aankoop. Ik ben telefonisch erg goed geholpen, prima advies en er werd goed meegedacht. Na bestellen is het de zelfde dag verstuurd. Levering met DPD duurde 2 dagen ivm. de kerstdrukte, dat was de verwachting en het was op de site ook netjes aangegeven dat de levering wellicht niet voor de kerst binnen zou zijn. Dat is toch gelukt dus ik ben helemaal tevreden.
Ben hier langs gegaan om een carhartt overall te halen. Ik ben goed geholpen en een leuk gesprek gehad met meneer. Daarna nog even een lekker koppie koffie en een bakkie thee. Wat wil je nog meer!?
Koop al jaren hier mijn Carhartt werkkleding, van vesten, broeken tot werkschoenen. Super service, kwa maten altijd goed advies en in de winkel altijd mooi spul. Is er iets niet, dan is het ook zo besteld.
Super goed geholpen door John. Zeer tevreden over de service en kwaliteit van de overall. Absolute aanrader om dus ook online te bestellen!
Super goede service, erg blij met m'n aankoop. Zeker aan te raden!
Kleine winkel, met mooie, kwalitatieve Carhartt kleding. Met als bijkomend voordeel dat het ook nog dichtbij is. Ik kan er zo even langs gaan. De shop heeft een zeer geïnspireerde eigenaar die in alles meedenkt. Ook als het gewenste product even niet op voorraad is, zorgt hij ervoor dat je het krijgt. Super service
Top bedrijf, goed geadviseerd en snel verstuurd. Reageert snel en correct op vragen, en fijne service. Een aanrader
Fijn bedrijf met duidelijke korte lijnen. Snelle levering en vriendelijke communicatie.
Fijn bedrijf, goede service en advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid