facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor American V Twin Shop

Info

U bent bij ons aan het juiste adres voor Harley’s van vroeger tot nu. Sinds 1987 weten onze klanten ons te vinden voor motoren, onderdelen, accessoires en gespecialiseerd onderhoud. Wij zijn de oudste Harley-zaak van Noord Nederland!

Adres: Hoofdweg 227, 9765CG Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0503096086
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Hoofdweg 227
Postcode: 9765CG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oldtimer shop, HD Friesland
Recensies
Na 6 weken extreem moeilijke communicatie en veel geduld, besloten mijn motor met een aanhanger op te halen en ergens anders heen te brengen ter reparatie. Vergeet bijna alle gemaakte afspraken en rekent belachelijke bedragen. Ik vrees dat deze man zijn beste tijd heeft gehad en het sleutelen achter zich moet laten.
Eppie, de eigenaar is een hartstikke leuke vent, maar wel één met een warhoofd. Na erg slordig werk en herhaaldelijk niet nakomen van afspraken ben ik overgestapt naar Triumph shop in Groningen. Daar hebben ze Harry, een monteur met veel Harley kennis en ervaring en alle apparatuur. Voor wie twijfelt een aanrader.
Enorm lange reparatie tijden. Ondanks zijn leeftijd weinig kennis van zaken. Maakt het eerder slechter dan beter.
Laat gereedschap achter in de primair bak, als je hem daar over aanspreekt is die zeer laconiek. Aardige man maar misschien iets te oud en warrig voor monteur. Laat het lekker bij je museum en sleutel alstublieft niet meer aan motoren voordat er echt ernstige ongelukken gebeuren.
Al meer dan 25 jaar goede ervaringen met de oldtimer
Prachtige zaak. Alles ademt Harley. Zeer sfeervol en een eigenaar die tijd voor je neemt. Echt een aanrader!
Nuttige tips en veel informatie gekregen
Zeer sympathiek en servicegericht zo zijn ze er maar weinig meer topzaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid