facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor American Roadhouse

American Roadhouse

Info

American Roadhouse is een party & entertainment centrum waarin ''the American way of life'' centraal staat. Jong en oud kunnen zich hier vermaken.

Geschiedenis

The American Roadhouse is een Party & Entertainment Centrum waarbij mensen zich bij binnenkomst meteen wanen in een wereld waairn 'The American way of life' centraal staat.

In ons gezellige restaurant wordt gastvrijheid op een sfeervolle manier gecombineerd met lekker eten. The American Roadhouse is gespecialiseerd in barbecuebuffetten voor grote groepen en voor de kleinere gezelschappen bieden wij tafelgrillmaaltijden. U kunt hierbij denken aan een steengrill- of tablegrillarrangement of aan onze nieuwste variant; de joycook. Ook serveren wij heerlijke maaltijdschotels met bijpassende garnituren. Komende zomer zal aan de menukaart een ruime keuze aan pannenkoeken en Amerikaanse pancakes worden toegevoegd.

Natuurlijk kunt u de diverse eetmogelijkheden bij the American Roadhouse combineren met een gezellige dag uit waarin u kunt genieten van uiteenlopende activiteiten zoals karten, glowbowlen of het spelen van indoor westerngames of outdoor redneckgames. De diverse activiteiten zijn geschikt voor kleine en grote groepen en blijken populair te zijn bij jong en oud!

Bekijk onze website (www.american-roadhouse.nl) of kom langs en laat u verrassen door de gastvrijheid en grote variatie aan mogelijkheden van the American Roadhouse!

Adres: Heemstraweg West 15, 5301PA Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418513190
ln.esuohdaor-nacirema@ofni
Stad: Zaltbommel
Route: Heemstraweg West 15
Postcode: 5301PA



op zoek naar gerelateerd: american roadhouse zaltbommel, junior karten zaltbommel, american roadhouse kinderfeestje, glowbowlen, american roadhouse contact, bowlen den bosch, karten den bosch, a15 karting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TopActs.nl TopActs.nl 1 km Vriendelijk en uiterst professioneel geholpen. Raad iedereen aan om met dit bedrijf i...
Mini Fiësta Mini Fiësta 1 km Een feestje? Alles kan! Meer informatie? Stuur een email naar [email protected]...
Recensies
Wezen karten. Kwamen 15 jaar geleden hier ook al. Nog steeds leuke tent waar je van alles kan doen, zoals bowlen, karten en eten, ook voor grote groepen. Kartbaan is wel leuker en sneller geworden
wij waren er voor een bedrijfsuitje. het karten en bowlen was meer dan geslaagd alleen het steengrillen viel wat tegen.
Wat een geweldige service en lekker eten. We hebben genoten van het bowlen en karten.
Vriendelijk Personeel, heerlijk om even los te gaan.
Hoi. Bij deze willen we jullie van harte danken van al die keren we gezellige , lollige kerstdagen hebben doorgebracht hebben met overheerlijke menu's en drinken . En natuurlijk het glowbowlen en karten erbij . We zijn heel erg dik tevreden en erg blij dat we bij jullie mogen en konden doen . Heel veel succes met jullie avonturen , misschien komen wij elkaar weer tegen . Hartelijk dank ; Rolf van Zanten en gebroeders Leen en Joop Verhoeven , Gorinchem.
Voor ieders wil is wat bowlen carte BBQ gezellige sfeer zeker de moeite waard
Top feest locatie! Wij hebben er ons trouwfeest gehouden, De eigenaar heeft alles goed verzorgd in overleg met ons. Ontvangst, taart, eten en hapjes, ook stonden de gasten niet droog en dat alles voor een schappekijke prijs! Ook een leuk kinderfeestje gehouden met glow bowlen eten en uitleven in de bijgelegen speeltuin. Kortom een top locatie met aardig personeel!
Leuk personeel en gezellige plek om een feestje te hebben
Karten was leuk. Service was ook goed. Alleen tijdens het bowlen was het goed te merken dat er geen afzuiging aanwezig is voor het steengrillen. Hierdoor stond het grootste gedeelte van de ruimte blauw van de rook. Dit zorgde er voor dat een persoon in onze groep een astma aanval kreeg. Erg jammer dus. Voor mensen met dergelijke aandoening is het dus af te raden.
Eten was goed. Alleen bowlen was drama, baan die stroef is, ballen die kapot zijn en de hele avond storingen. Ook was de eigenaaroude man met kleine witte stekeltjes zeer ovriendelijk en wist alles beter super irritant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid