facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor American Dream Fotografie

"Wij creëren foto- en video producties die indruk maken! Onze content zet consumenten aan tot actie.Clear Creations vertaald vanuit het Engels helder, duidelijk en vrije creaties van beeldmateriaal. Zo werken wij ook: helder, duidelijk en vrij in alle aspecten die wij jou bieden. Wij gaan voor het overbrengen van jouw boodschap!"
Adres: 20 Klaver Weide, 1688 BB Nibbixwoud
Telefoonnummer: +31614270741
Stad: Nibbixwoud
Route: 20 Klaver Weide
Postcode: 1688 BB


Recensies
Ik vond het heel fijn dat we op zo'n korte termijn een afspraak konden maken. Bart is erg gastvrij en de ontspannen sfeer in de mooie fotostudio maakte deze fotosessie heel bijzonder. We hebben ervan genoten. De snelle ontvangst van de digitale foto's heeft ons zeer verrast. Bart, dank je wel en veel succes met je bedrijf.
Aardig ontvangst voor de fotoshoot van mijn dochter. Ze vond het in het begin erg spannend, maar was snel op haar gemak en Bart gaf haar zelfvertrouwen. ‘De volgende keer wil ik weer hier’, zei ze. En niet onbelangrijk, de foto’s zijn prachtig!
Vriendelijke, gastvrije en zeer ervaren fotograaf, waar je je snel bij op je gemak voelt. Bas luistert goed naar je wensen en geeft je moed om je echte ik te laten zien. De foto's waren dezelfde avond al beschikbaar!! Volgende keer mag hij weer foto's maken!
Wij hebben een erg leuke fotoshoot gehad bij Clear Creation! Bart Lakeman is een zeer professionele fotograaf die je op je gemak stelt en zo prachtige foto's maakt, die geheel aan je verwachting voldoen! Van harte aan te bevelen!
Blij met de fotoshoot. Bart bedankt. Je neemt alle tijd, veel ideeen, mooie studio. Zeker een aanrader, ik zou weer gaan
Afgelopen weekend foto's laten maken voor mijn social media accounts. Bart is zeer toegankelijk en denkt mee in mijn wensen. Zijn studio is ook fijn, het is ruim opgezet. Hij is professioneel met persoonlijke aandacht.
Vandaag een portret fotoshoot gehad voor mijn LinkedIn profiel en voor op mijn website. Bart geeft je een welkom gevoel, stelt je op je gemak, neemt echt de tijd voor het maken van de foto's en denkt met je mee. Ik ben erg blij met het resultaat!
Hele gave fotoshoot in mijn Star Wars kostuums gehad bij Clear Creations! Coole mogelijkheden wat belichting, rookeffecten en achtergronden betreft waardoor er ontzettend toffe actiefoto's tussen zitten. Zeer tevreden!
Vandaag met onze dochter van 10 geweest. Super vriendelijk, neemt echt de tijd voor je. En de foto's dezelfde dag nog binnen gehad! Een echte aanrader!
leuke man, maakt mooie foto's en denkt mee met verschillende poses.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid