facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor American Cars Schinnen

American Cars Schinnen

Info

Officiële dealer voor Jeep! Daarnaast zijn wij AD Autobedrijf voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto's.
youtube.com/AmericanCarsSchinnen



"Bent u op zoek naar uw nieuwe auto, een jong gebruikte of een youngtimer? Wij leveren ieder merk auto, zowel nieuw als gebruikt.Tevens bieden wij verschillende financierings- en leasevormen aan."

"Bent u op zoek naar uw nieuwe auto, een jong gebruikte of een youngtimer? Wij leveren ieder merk auto, zowel nieuw als gebruikt.Tevens bieden wij verschillende financierings- en leasevormen aan."
Adres: Breinderveldweg 1, 6365 CM Schinnen
Telefoonnummer: (046) 411 30 00
Stad: Schinnen
Route: Breinderveldweg 1
Postcode: 6365 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: American Cars Valkenburg, American cars Kaatsheuvel, American cars for sale, Liberty Cars, American car brands, American Cars Limburg, American Cars Facebook, Garage Schinnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Military AutoSource Military AutoSource 857 meter Vertaald door Google Ik wou dat ik MAS nul sterren kon geven. Mijn voertuig bij hen k...
Recensies
Eigenaar komt graag op de vloer en legt/vertelt genoeg... Mijn ervaring is vooral eerlijkheid heerst hier...
Levensgevaarlijke garage.. moeren vergeten vast te maken na remklauwvervanging.. Schade aan motorkap door gereedschap .. Velgen kapot door de klap en auto bijna over de kop … slecht slect slecht
Super service!!!! Meedenken en meeleven.... Je staat als klant op de 1e plaats. Een echte aanrader, zowel voor het kopen van een auto alsook bij het onderhoud is er een gedegen kennis aanwezig !!!!!
Fijn bedrijf waar ik erg geholpen ben en waar garantiebepalingen zonder enig probleem wordt nageleefd. Fijne sfeer en snelle service.
Goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeker een aanrader!
Fijne service en garantie die echt wat waard is, zelfs op een occasion. Gebreken worden meer dan naar tevredenheid verholpen. Ze hebben er een trouwe klant bij.
Fijne werkplaats met professioneel personeel en fijne verkopers,blij dat wij onze Jeep in Schinnen gekocht hebben!!!!!
Altijd goede service, en nooit te beroerd om vrijblijven tips of advies te geven.
En perfect en zeer klantvriendelijke garage waar de klant nog koning is.
Meerdere reparaties aan mijn Amerikaan gehad. Personeel is vriendelijk en kundig. Ook zijn ze dienstverlenend en meedenkend. Ook heb ik een auto gekocht bij ACS. Zeer nette, snelle aflevering. Er wordt gekeken naar de wensen van de klant; gaat niet bestaat niet. Klasse!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid