facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amelander Energie Coöperatie (AEC)

Amelander Energie Coöperatie (AEC)

Info

Amelander Energie Coöperatie (AEC)

Geschiedenis

De Amelander Energie Coöperatie U.A.(AEC) is een bedrijf dat is opgericht met als doel de Amelander energiegebruikers duurzaam opgewekte stroom en co2 gecompenseerd gas te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. De energie die wij leveren is 100 % groen en betrekken wij van Greenchoice. Een zekerheid voor u, opdat u altijd gegarandeerd minder voor uw groene energie betaalt.

AEC is opgericht zonder winstoogmerk. Dit betekent dat de opbrengsten van de verkoop van stroom en gas worden benut voor de ontwikkeling van duurzame energiebronnen op Ameland. Onze doelstelling sluit aan bij het streven van de Gemeente Ameland om in 2020 co2-neutraal te zijn.

Als Amelander coöperatie leveren wij groene stroom en co2-gecompenseerd gas.
Dit betekent dat de stroom wordt opgewekt uit bijvoorbeeld windmolens, waterkrachtcentrales e.d. Om het verbruik van gas zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, worden door ons projecten ondersteund die er voor zorgen dat er bomen worden geplant.


Onze taak

Wij investeren in projecten om op Ameland energie te produceren. Die energie zal via de AEC op Ameland worden geleverd. Streven is dat Ameland zelfvoorzienend zal worden.

Producten

Duurzaam opgewekte stroom en co2 gecompenseerd gas

Adres: Strandweg 41, 9164 KA Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 06-20932705
ln.eigrenednalema@ofni
Stad: Buren
Route: Strandweg 41
Postcode: 9164 KA



op zoek naar gerelateerd: aec ameland, aec dodge, zonnepark ameland, aec afval, kosten zonnepark ameland, duurzaam ameland, aec betekenis, stedin ameland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid