facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ameda Tailoring

Ameda Tailoring

Info

Ameda Tailoring komt bij u thuis of op kantoor voor topkwaliteit maatkleding.

Maatpakken, jassen, overhemden, kolberts, chino's en maatshirts.

Voor als je nét iets anders wilt!

Geschiedenis

The Traveling TailorMates bieden de mogelijkheid om een volledige outfit, afgestemd op jouw persoonlijke wensen, samen te stellen op de locatie die jij wilt. Naast onze maatpakken en schoenen hebben we dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires van topkwaliteit die je outfit complementeren.

The Traveling TailorMates maken het heel makkelijk voor je. In de prachtige kantoren van Tribes Utrecht op de Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, kunnen drukke ondernemers, managers, freelancers en Tribes Members vanaf nu een afspraak maken voor een nieuw maatpak, maathemd of complete outfit. Zowel dames als heren.

Eric Adema

Your personal Tailor

06-52678536



"Ameda Tailoring is uw specialist voor maatpakken, maatkleding en trouwpakken. U kunt bij ons ook terecht voor onze eigen collectie overhemden en diverse accessoires variërend van stropdassen, riemen en manchetknopen tot cadeauverpakkingen met sokken en een Italiaans biertje. Laat onze expert samen met u kijken wat het beste bij u past en waar u naar opzoek bent onder het genot van een heerlijke Italiaanse kop koffie. Zien wij u snel in onze winkel? U bent van harte welkom!"
Adres: Herenstraat 2, 3621 AR Breukelen
Telefoonnummer: +31652678536
Stad: Breukelen
Route: Herenstraat 2
Postcode: 3621 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S P I J K E R S P I J K E R 13 km Made to measure outdoor apparel Buitensportkleding op maat gemaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid