facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMC Motoren - www.motoronderdelenkopen.nl

Info

AMC Motoren Lemelerveld - Ducati, Aprilia, MV Agusta, Moto Guzzi, Benelli, BMW & ander fraais! www.amcmotoren.nl

Geschiedenis

Motorzaak AMC Motoren in Lemelerveld levert tweedehands motoren, onderhoud. AMC Motoren bestaat inmiddels ruim 20 jaar. Onze kernwaarde is: mooie jonge gebruikte motoren in de showroom, met een gezond verleden.

Kom kijken en ervaar de hoge kwaliteit van onze motoren.

Van een mooie motor word je tenslotte gelukkig!

Adres: Handelsweg 12, 8152 BN Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0653349560
Stad: Lemelerveld
Route: Handelsweg 12
Postcode: 8152 BN



op zoek naar gerelateerd: AMC motoren Facebook, Koerhuis Motoren Lemelerveld, Ducati specialist, TT Motoren, Moto Morini dealer Nederland, Motor Oost, Motoren Zwolle, Anbergen Motoren
Recensies
Mooie Ducati desert X gekocht, super service van Jacco! Alle onderdelen/ accessoires uitstekend geregeld door Lars AMC motortechniek Zeker een aanrader!
Als je een echt mooie en eerlijke motor zoekt waar je ook kwalitatief onderhoud kunt laten uitvoeren dan Moet je daar zijn
Vriendelijke en gastvrije ontvangst, volledige onderhoudshistorie van door mij gevraagde motor in mogen zien. Op alle fronten open en eerlijk en zelfs meelunchen was geen probleem.
Kwam met m'n duc stil te staan ergens bij voorthuizen.... Accu kaduk....super service gekregen , vervangende motor mee, en viel gelukkig ook nog onder de garantie, hoefden ze niet te doen , maar gaven wel deze coulance. Erg blij met deze service
Erg goede ervaring met dit bedrijf. Helpen altijd erg goed. Ik heb hier een Yamaha MT03 gekocht en een aantal keer onderhoud laten doen , mega tevreden , een van de betere motorzaken uit de omgeving. Niks op aan te merken.
Vandaag een schitterende Ducati gekocht bij Jacco. Zoveel passie zie je zelden! Prachtig bedrijf, vrolijke en zeer bekwame monteurs. En wanneer je op de juiste tijd hier binnenstapt krijg je patat speciaal!
Afgelopen middag met mijn monster een stukje gaan rijden. Onderweg valt het glas van de linker spiegel eruit. Ik ben doorgereden naar AMC motoren. Daar door Lars vakkundig geholpen zodat ik weer met een paar goede spiegels de weg op kon. Top dat e.a zo snel kon.
Zeer tevreden over alle hulp en eerlijk advies bij de aanschaf van mijn motor. Jacco is een oprechte verkoper en ik raad iedereen aan de reis naar Lemelerveld te maken voor de motor van je dromen. Je zult er geen spijt van krijgen.
Ik zocht voor mijn circuitmotor nog goede banden. Jacco heeft me daar ook super in geholpen en voor een super snelle levering gezorgt.
2 uur gereden voor een mv agusta, in de advertentie stond van 1e eigenaar, en 24908 km prijs 8.400, van te voren contact gehad. daar aangekomen, werden we goed ontvangen door jacco, begon direct te praten en stopte niet, praatte over dat zijn motoren heel goed zijn en liever kwaliteit levert dan kwantiteit, na heel gesprek over de motor en dat deze goed is en er garantie op zit op draaiende delen etc de motor zou top zijn, plors bleek de motor nog niet op kenteken te staan geen probleem kwam dus uit italie. gevraagd om de motor te starten, dat ging nog niet, maar jacco pakte de boekjes erbij en de onderhoud rekeningen vanuit italie, das prima , liet rekeningen zien van 2012 tot 2016, op een van de rekeningen met laatste datum 07/2016 en km stand 24.200, waarop reageerde dat de motor dus na deze reperatie maar 700 km heeft gereden in 3 jaar en dat laatste onderhoud bij 24200 was of het geen kwaad kan dat de motor zo lang stil gestaan had, reageerde Jacco heel erg bot dat we maar weg moesten en hij de motor niet aan mij zou verkopen, waarop ik vroeg waarom daar kon geen fatsoel9jk antwoord op komen en werd maar botter, op mij kwam hij over alsof het niet zou kunnen dat er maar iets niet goed zou kunnen zijn in zijn toko, hij liet hetvper slot van rekenin allemaal zien, ik meekte iets op en mocht daar niets over doorvragen, en moest maar weggaan. nu achteraf denk ik dat AMC motoren wellicht de km terugdraait tot de laatst zichtbare km stand met onderhoud, en dit onopmerkbaar is daar de motoren ingevoerd zijn. het kan natuurlijk zijn dat de motor in 3 jaar maar 700 heeft gelopen, maar dit zou de onwijs arrogante en botte wijze van reageren niet rechtvaardigen. als u een andere keuze zou hebben zou ik niet bij dit bedrijf een motor kopen daar u naar mijn mening niet 100 procent zeker een eerlijke motor aan kan schaffen. mocht u dit toch doen, geef dan alleen maar antwoorden in het voordeel van jacco anders moet je direct weg en ben je niet goed....... en echt er is niets anders gebeurt dan hier geschreven. ik schrijf dit omdat ik nog een bericht heb gestuurd om dit vervelende gebeuren achter ons te laten, heb mn hand in eigen boezem gestoken, maar zoals verwacht geen reactie. 30 minuten had jacco ook de prijs verhoogd van 8.400 naar 8.700 pas aub op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid