facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambtenarenbelang

Ambtenarenbelang

Info

Ambtenarenbelang is een landelijk werkend intermediair voor financiële diensten. Wij zijn er voor overheidspersoneel dat behoefte heeft aan deskundig en onafhankelijk financieel advies.

Geschiedenis

Wij onderscheiden ons door de persoonlijke en integrale benadering van (complexe) financiële vraagstukken. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan daarmee nadrukkelijk voor kwaliteit boven kwantiteit. Hierbij stellen we ons ten doel dat het voor de klant gerealiseerde voordeel minimaal gelijk maar liever een veelvoud van de kosten moet bedragen. Met andere woorden: wij willen onszelf meetbaar dubbel en dwars terugverdienen voor onze klanten.

U betaalt voor onze diensten een reëel tarief dat vooraf met u besproken wordt. Wij geloven dat dit een écht onafhankelijke werkwijze aan onze zijde borgt. Onze primaire focus ligt in het geven van hoogwaardig advies. U heeft bij ons de mogelijkheid periodiek vervolgadvies te ontvangen. Op basis van een serviceovereenkomst hebben wij tweejaarlijks contact met u in een persoonlijk onderhoud. Op deze wijze willen wij u financieel volledig ontzorgen. We helpen u om financieel fit te worden, en belangrijker nog: om ook financieel fit te blijven. Want alleen dan kunnen financiële doelen ook daadwerkelijk worden behaald en kunnen wij ervoor waken dat u geen onnodige financiële risico's loopt.

Adres: Berkelsepoort 87, 2651 JX Berkel en Rodenrijs
Telefoonnummer: 010-8483700
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Berkelsepoort 87
Postcode: 2651 JX



op zoek naar gerelateerd: Berkel en Rodenrijs DPD, Berkel en Rodenrijs plz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zijlstra & Udema Verzekeringen Zijlstra & Udema Verzekeringen 371 meter Als onafhankelijk tussenpersoon zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en bemiddel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid