facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambra Kozijnen

Ambra Kozijnen

Info

Trots dealer van Weru kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. We plaatsen, vervangen en verzorgen het onderhoud. Ook voor raamdecoratie en horren.

Geschiedenis

WERU is een begrip voor kunststof ramen en kunststof deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole.



"Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. We leveren, plaatsen, vervangen en verzorgen het onderhoud. Ook voor raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren plissé, rolgordijnen, jaloezieën en horren."
Adres: Industriekade 18G, 2172 HV Sassenheim
Telefoonnummer: 31252830995
Stad: Sassenheim
Route: Industriekade 18G
Postcode: 2172 HV



op zoek naar gerelateerd: Weru kozijnen ervaringen, Weru dealers, Onderdelen Weru kunststof kozijnen, Kunststof kozijnen Katwijk, Bedrijven kunststof kozijnen, Kunststof voordeur zonder kozijn, Kunststof schuurdeur met kozijn, Kunststof kozijnen samenstellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M Verschoor BV - UCM Holland M Verschoor BV - UCM Holland 3 km Goed hijskraan assistentie voor onze bouwklus Goede machinist, vlot en nauwkeurig
Recensies
Heel veel schade bij de haastige installatie. Na bijna een jaar eindelijk alle schade hersteld. Producten zijn goed, alleen jammer dat ze bij Ambra slechte installateurs in dienst hebben. Volgende keer zoek ik een andere installateur.
Nieuwe Weru voordeur met kozijn van Ambra kozijnen. Veel keuze, goed advies, snelle levering. Top service!!
Snel en vakkundig opgemeten, direct besteld, snel en vakkundig gemonteerd en de prijs was ook helemaal oké.
Ambra kozijnen verdient eigenlijk meer dan 5 sterren. Tijdens de opname en het inmeten werd ook goed meegedacht over de onmogelijkheden. Communicatie zeer prettig. De plaatsing gedaan door zeer vakbekwame monteurs die hard en netjes werken, ook zeer correct in de omgang met de klant. En niet te vergeten: Het resultaat mag er zijn, een mooie en goed gemonteerde pui. Kortom: Ambra kozijnen is zeer aan te bevelen!
Vorig jaar mooie inzet muggenhorren laten maken door Ambra Kozijnen. Helemaal super geregeld, netjes ingemeten en snel geleverd. Ideaal. Ze zitten er voor dit jaar ook alweer in. Muggen blijven weer lekker buiten..
Plaatsing van een mooie degelijke schuifpui die vakkundig is geplaatst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Plaatsing pui met rolluik door Ambra kozijnen
Nieuwe deur en kozijnen perfect service. Ook na het plaatsen.
Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ambra Kozijnen met het openbaar vervoer


Sassenheim, Parklaan 420 meter
361
50
Sassenheim, Parklaan 460 meter
361
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid